Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Olohuoneen uusi kruunu

april 27, 2015, Interior design
klassinen-olohuone2

Noniin nyt on meidän uusi antiikkikruunu paikallaan. Mun mielessä vanhassa ei ollut tosiaan mitään vikaa, mutta mieheni ei jostain syystä pitänyt siitä ollenkaan. Hän tarttui tuumasta toimeen ja löysi meille sopivan ratkaisun vanhan tilalle. Edellinen kruunu on edelleen meillä ja muutamia kiinnostuneita onkin ollut. Se on kuitenkin vielä vapaana eli laittakaa siis meiliä jos se kiinnostaa. Tämä uusi on ehkä asteen rauhallisempi ja pienempi, ja sopii hyvin kodin yleiseen tunnelmaan. Niin ja nyt on avokkikin kruunuun tyytyväinen!

Yritän huomenna kuvata olohuoneen työtilan, sillä siitä on tullut jonkun verran kysymyksiä. Muutamat ovat myös kritisoineet sisustustamme tai oikeastaan pikemminkin mattojen puuttumista, ja siihen en voi sanoa muuta kun että tulossa on! Kärsitään vaan pienestä sisustusähkystä, eikä olla oikein jaksettu tehdä mitään asian eteen. Eikä noi matot tosiaan mitään halpojakaan ole, joten pikku hiljaa hyvä tulee…

Just wanted to show you our new chandelier. My boyfriend didn’t like the first one, so he decided to buy another one. At first I was a bit confused, because usually he isn’t that into decorating. I liked the old chandelier, but I like the new one better. So I don’t mind at all! 

antiikki-kruunuantiikki-kristalli-kruunu klassinen-olohuone

32 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *