Oh Celine…

Eipä ole pitkään aikaan aikaan ollut kunnon laukkuhimotuksia, mutta nyt on kyllä yksi laukku osoittautunut ykköseksi. Olen tosiaan pitkään katsellut tuota Celinen Luggage Bagia ja täytyy myöntää etten ensisilmäyksellä ihastunut. Nyt reilun vuoden sitä tuijoteltua olen hitaasti mutta varmasti lämmennyt tälle yksilölle. Tulin siihen tulokseen että tätä laukkua suunnittelessa Celinellä ollaan mietitty tarkasti käytännöllisyyttä, kestävyyttä ja tyyliä. Tuo nahka näyttää niin paksulta ettei se pienestä hetkahda ja pitkät sangat okein huutavat käsivarsiani kantamaan!
 
// I haven’t craved for a bag in a long time, but now we are talking!!!  At first I didn’t heat up for the Boston Bag, but now I’m just dying for it. They have totally thought it through at Celine’s, the bag is definitely practical, long-lasting and last but not least, absolutely GORGEOUS!
Kuvat weheartit
 
Itse haluaisin kotiuttaa joko mustan tai beigen yksilön. Mitäs mieltä siellä päässä ollaan? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

36 comments

 1. J May 18, 2012

  Tuo laukku on ihana! Beige vai musta?!? Kummatkin!! :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Äh en tiedä :D Molemmat niin herkkuja…

   xx

   Reply
 2. Anonymous May 18, 2012

  Ei Boston vaan Luggage. Mini koossa nuo sinun poimimasi.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Osa noista on ilmeisesti Bostonia ja osa Luggagea :D Molempi parempi

   Reply
 3. Anonymous May 18, 2012

  Mulla sama himotuksen kohde ja juurikin noi kaksi väriä mielessä :) Harmi vaan, että hinta on sen verran kova, ettei ainakaan toistaiseksi ole mahdollisuuttaa hankkia kyseistä ihanuutta!

  -H

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Hihi jeps :( Hinta on kyl aika kova!

   xx

   Reply
 4. t May 18, 2012

  beige ehdottomasti nätein väri!!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Totta! :) Musta taas menee kaikkeen

   xx

   Reply
 5. Anonymous May 18, 2012

  Täällä tykätään! Mitä laukulla on hintaa?

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Kävin tossa viikko sitten Luxbagissa kyselemässä ja Luggage Minillä oli n. 1600€ hintaa. (Se on se halutuin, perus) ja sitten siitä oli yksi isompi ja yksi pienempi malli. Hinta riippuu myös siitä onko väri/kuosi limited vai perus.

   En ole ihan perehtynyt tähän asiaan, joten en ole niin kärryillä näistä malleista mutta olen ymmärtänyt että Celine on tehnyt tästä kaavasta muutaman erilaisen laukun ja hinnat pyörii aika samoissa. :)

   xx

   Reply
 6. Irini May 18, 2012

  Namnam tuo alin korallin värinen yksilö, sulin <3

  Kivaa viikonloppua!

  – Irini

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Eikö olekin herkku!! :)

   xx

   Reply
 7. Maija May 18, 2012

  Tosi kaunis laukku :) koralli on noista ehkä nätein, mutta musta ja beige ovat myös ihania ja käytännöllisempiä!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Hihihi se on kyl niin herkku:D If I was a rich girl lalala…

   xx

   Reply
 8. eini May 18, 2012

  samasta laukusta haaveillaan myös täällä… hinta on vaan piirun liian kova. :/

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Jeps :D

   xx

   Reply
 9. Anonymous May 18, 2012

  Moikka! :) Lueskelin sun aikasempia tekstejä ja huomasin kun olit kirjoittanut että sulla on ollut 4 vuotta mustat hiukset, nyt kuitenkin blondit, itellänikin oli n. 3 vuotta mustat hiukset ja aloin vaalentamaan niitä viime syksynä raidoittamalla. Nyt mulla on tummanvaalee/vaaleenruskee lämpimään taittava väri ja haluaisin näistä ihan blondit! Kysymys lieneekin miten sait noin vaaleat hiukset :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Joo :) Mä aloitin myös raidoittamalla, mutta laitoin aina raitojen päälle jonkun kylmän maitokahvimaisen sävyn niin sain sillä neutralisoitua sitä punaisuutta :)! Eipä tuossa oikeastaan muuta, sitten kun sävy alkoi miellyttämään niin lopetin sävyttämisen ja menin pelkillä raidoilla :)

   xx

   Reply
 10. Alma May 18, 2012

  EI JUKOLAUTA!!! Kyllä maailma on pieni. Katselin, että siinäpäs on tutunnäköinen kuva, mutta sehän on kuin onkin mun ottama! :) Ja siinä möllöttää myös mun ihana laukku. Käyppäs katsomassa juttu minun ja ystäväni blogista: http://bagmiss-laukkufriikki.blogspot.com/2012/05/uusi-laukkuni-alma.html

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Eikäää :O Sikä hienoo! Toi oli viel yks mun lempparikuvista! You go girl! :)

   xx

   Reply
 11. Riika May 18, 2012

  Mä en edes uskaltaisi pitää kädessä laukkua, jossa on käytetty jotain matelian nahkaa saati pelkästään vain suomuja esittävää printtiä. Sen verran kuollakseni niitä pelkään :DD Mutta ehdottomasti tuollainen laukku mustana kelpaisi itsellenikin ! Hyvältä näyttää, ehkei ihan top 10 vielä seuraavina vuosia, mutta ehkä aikuisempana ja tyylikkäämpänä voisi hankintalistalle päätyä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   Hahaha just hyvä :D Joo mustana tai beigenä oi minä haluan!!

   xx

   Reply
 12. Roosa May 18, 2012

  Ihana on laukku. ,___,

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 18, 2012

   No vitsit eikö :D!

   xx

   Reply
 13. Iida May 19, 2012

  Aaaaaaaah oon haaveillu tosta luggage totesta myös viimisen vuoden <3 Harmi vaan ettei tullut ostettua sillon aikaisemmin kun hinta on melkein tuplaantunut viimeisen vuoden aikana :s

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 19, 2012

   Eikä onks se noussu niin paljon :o! Hitsiläinen! Se on kyl way too expensive :( Mut ainakin nahkan puolesta toi on “ikuinen” <3!

   xx

   Reply
 14. Girly Style May 19, 2012

  Beige on aika tyylikäs. Muuten ehkä skippaisin tuon, sillä mitä olen käyttökokemuksia lukenut, niin laukku on itsessään todella, todella painava ja mahdotonta kantaa käsivarrella, jos laukun sisällä on edes peruskamppeet. Kandee lukea lisää Purse Forumin Celinen osastolta :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 19, 2012

   Aaah hitsi! Joo pitää ehdottomasti mennä lukemaan :)!

   xx

   Reply
 15. Heidi May 19, 2012

  Tuo pinkki Celine:n laukku ois niin perfect!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 19, 2012

   Se on ihana!!

   xx

   Reply
 16. milja May 20, 2012

  Sama täällä, ekaks en millään lämmenny laukulle mutta nyt , ah voi kun sen saisisin mustana! En oo varmaan ennen pistänyt kommenttia vaikka jonkun aikaa seurannut sun blogia, mutta tosi kiva blogi :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 20, 2012

   Hihi jep sama :D! Heei kiva et tulit moikkailee :)!

   xx

   Reply
 17. Anonymous May 22, 2012

  Hiphei! Kommentoin ensimmäistä kertaa kun ajattelin et nyt vuoden mini luggage totea käyttäneenä olis hyvä jakaa vähän kokemuksia! Kuten aiemmin todettiinkin jo, laukku on on PAINAVA ja loppupeleissä vähän rasittava koska se ei kunnolla mahdu olalle ja sitä joutuu käsivarrella kantamaan! Itse haaveilin aikoinaan siitä tri-colorina mutta päädyin mustaan koska tri-color ei olisi kestänyt yhtään vettä ja olisi muutenkin ollut Nykin olosuhteisiin nähden huono. Nahka on järjettömän hyvää matskua ja hyvin tehty – eli ihan hintansa väärti mut tosiaan kovin paljon sinne ei kannata laittaa painoa ellei haluu work outtia käsivarsille samalla kun kantaa laukkua :D Eli toisin sanoin, olen edelleen super rakastunut laukkuun, mielestäni se on yksi kauneimmista laukuista mitä on koskaan suunniteltu, käytännöllisyyttä sitten voidaankin miettiä uudelleen! Nyt houkuttelis luggage tote nano korallina mut onhan se aika tyhmää omistaa sama laukku kahdessa koossa, onhan? :) Celinen box bag olisi kanssa aika herkku!

  Reply
  • Alexa Aavarinne May 22, 2012

   Ah hei ihana kuulla kunnon in action -käyttökokemuksia! Nimittäin yleensä siinä on käynyt niin että minä ostan, petyn ja jaan varoituksen sanoja :D Mutta joo mulla huolettomuus on tavallaan sen number 1, joten täytyy todella funtsia :D

   Kiitos!
   xx

   Reply
 18. RagDoll May 22, 2012

  Tuo laukku jyräsi kaikkien muiden laukku haaveiden ohitse heti, kun sellaisen kaksivärisen yksilön ensimmäistä kertaa näin. <3 Mustavalkoinen olisi haaveissa, mutta joku karkkivärikin kelpaisi. Ah..

  Reply
 19. Anniina September 24, 2012

  Kiva blogi sinulla!
  tse kävin hiljattain maksamassa varausmaksun omasta tulevasta Celinen Mini Luggagesta :) <3

  Reply