OFFICE UPDATE

Asunnossa on hommat edenneet hyvää vauhtia! Sähköt on vedetty, ja seiniä kasataan parhaillaan. Toimisto on jo todella hyvällä mallilla, sillä siellä oli vähiten tehtävää. Pintamateriaalit revittiin pois, sähköt vedettiin uudelleen ja oviaukkoa siirrettiin hieman. Tuo oviaukon siirto oli kyllä fiksu veto, sillä avaruutta tuli keittiöön ja olohuoneeseen heti roimasti lisää. Kyse oli vain 60 sentistä, mutta tässä tilanteessa sekin oli paljon. Toimiston seinät on jo ehditty tasottaakin, joten paljon ei ole enää tehtävää. Listojen, kaappien ja lattian asennus, sekä tietysti seinien ja katon maalaus. Se on pientä se, kun vertaa muihin huoneisiin!

We are doing some progress with the apartment! The office has developed much since last week. All the electrical wiring is done now and the doorway has been moved to its new place. The office still needs to be painted and it’s lacking the parquet and the wardrobe, but we have already come a long way! 

kuva-2
Huom. patteri ei jää punaiseksi! 
kuva-1
Tässä kuvassa näkyy oviaukon siirto. Ovi oli ennen samalla tasolla seinän kanssa, mutta sitä siirrettiin nyt 60cm eteenpäin. Oviaukko tulee siis samaan linjaan 60cm syvien vaatekaappien kanssa, ja saman verran tilaa menee hyötykäyttöön olohuoneen puolelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 comments

 1. Emmi-Liia November 10, 2014

  miksi ette muuten vain kunnosta tuota lautalattiaa? Jos siis oikein ymmärsin että tuo on vanha lankku.

  Reply
  • Alexa November 10, 2014

   Se oli yksi vaihtoehto! Mutta tosiaan huonejärjestys vaihtuu sen verran että se ei olisi ihan toiminut… Nyt onneksi saadaan se ihana kalanruoto :) xx

   Reply
   • Emmi-Liia November 11, 2014

    Aaah aivan. Niinhän siinä käy, ettei se välttämättä sitten enää ole/toimi joka paikassa. Kalanruodolle sydän :)

    Reply
 2. A November 10, 2014

  En malta odottaa että teidän remppa valmistuu odotan niin innolla kuvia valmiista asunnosta! Siitä tulee varmasti todella upea, sulla on tosi ihana sisustus tyyli. Täältä remppablogin puolelta on saatu jo paljon uusia ideoita remppaan joita tekisi mieli testata kumpa saisin käsiini kanssa tuollaissen projektin. =)

  Reply
  • Alexa November 10, 2014

   No en mäkään! Haluan kaiken heti nyt haha :) Voi kiitos kovassti, mukavaa että saat täältä inspiraatiota !:) xx

   Reply
 3. Oceanfrontwalk November 10, 2014

  Hyvältä näyttää! Eikös tuo aito lautalattia olisi ihana, jos sen hioisi ja lakkaisi tai maalaisi? Kaikkiin asuntoihin kun ei semmoista saa. Vai onko lautalattian kunnostus hankalaa/ työlästä?

  http://oceanfrontwalk.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa November 10, 2014

   Se oli kyllä aluksi vaihtoehto! Nyt kun koko kämpän huonejärjestys muuttuu, niin se ei olisi vaan yksinkertaisesti toiminut :( xx

   Reply
 4. jens November 11, 2014

  Onpa kiva seurata teidän remonttia, kun itselläkin alkaa oma lähiaikoina! :) Innolla odotan..Ihana saada muilta erilaisia inspiraatioita. Ps. Saa käydä kurkkimassa myöhemmin myös miltä meillä näyttää:) Hyvää jatkoa sinulle!

  Reply
  • Alexa November 11, 2014

   Loistavaa, onnea projektiin ja kiitos! :) xx

   Reply