Office Update

_MG_7333_MG_7310_MG_7342_MG_7346_MG_7307_MG_7290
Inspiroiduin nappaamaan työhuoneesta kuvia kun saatiin kruunukin paikalleen. Matto vielä puuttuu, mutta sillä ei ole mikään älytön kiire. Pitäisi saada ensin olkkarin ja makuuhuoneen matot hoidettua, niin sitten voi alkaa miettimään työhuonetta. Olen myös miettinyt hankkivani pari printtiä ikkunan viereiselle takaseinälle, ja jonkun pienen hyllyn oven oikeanpuoleiselle seinälle. Muutamia hyviä vaihtoehtoja olenkin nähnyt, mutta pieni sisustusähky painaa. Pitää siis hetki hengähtää ja pian sitä on taas uudenlaista tarmoa täynnä!

I finally took some better pictures of the office. I totally love it, even though it’s still missing a lot of stuff. I’m going to get a couple of prints to the left side of the window and I’m also definitely getting a rug. But first we need to buy rugs for the living room and the bedroom (gosh they are so expensive!) and then I can start hunting the perfect one for the office. I’m pretty tired of decorating at the moment, but I know that I’ll get back on track after couple of weeks of slacking. No worries, I’ll still post stuff here regularly! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. jenny March 29, 2015

  Mistä olet ostannut työpöydän? :)

  Reply
 2. Frida March 29, 2015

  Kaunista, kaunista, kaunista! :) Tuleeko tuonne vielä verhot? Muhkeat, ylipitkät pellava- tai raakasilkkiverhot näyttäisivät mielestäni tosi kivalta :)

  Reply
  • Alexa March 29, 2015

   Voi kiitos! :) En usko että laitan työhuoneeseen verhoja, mutta voi toki olla että mieleni muuttuu vielä :) xx

   Reply
 3. Eliisa March 29, 2015

  Kauniilta näyttää, niin kuin koko kodissakin!

  Olisiko ideaa laittaa modernimpi jalkalamppu ( esim. Sama Tolemo kuin teillä makkarassa) ja vaikka korkea viherkasvi sohvan nurkkiin? Joka tapauksessa ihana koti ja tyylillä tehty
  Remontti. Nämä vain maallikon päähänpistoina;).

  Reply
  • Alexa March 29, 2015

   Hyvä idea :) Kiitos! xx

   Reply
 4. Sasha March 29, 2015

  It’s perfect!
  xx
  SASHA

  Reply
 5. Susanna March 29, 2015

  Tulit muuten mieleeni kun töissä näin yhdellä työntekijällä olevan huoneessaan jalkalamppu, jossa se alusta, missä jalka seisoo, oli marmoria. Näytti upealta. En tiedä mistä hankittu, eikä muistanut itsekään ostopaikkaa eikä lampussa ollut mitään merkkiä valmistajasta. Ajattelin vain kertoa, että sellaisiakin on ja mielestäni sopisi teille hyvin :-)
  Upean näköinen toimisto sulla!

  Reply
  • Alexa March 29, 2015

   Joo siis meillä on duunissa myynnissä Flosin Arco, joka on nimenomaan marmorijalkainen. Se on ihan klassikko ja siitä on tehty paljon jäljitelmiä. Se olisi ehkä liian raskas tonne, mutta joo pitää kehitellä jotain! :) Ihania olette kun jaksatte sisustaa mukana! xx

   Reply
 6. Henriikka March 31, 2015

  Haha, aika hauska yhteensattuma, sillä löysin muutama viikko takaperin kirpparilta hyvin samantyylisen pöydän kuin tuo kuvissasi oleva. :D Toki pinta on kulunut ja muutenkin rakenne on meidän pöydässä huomattavasti raskaampi, mutta kumminkin. Jaloissakin on tuollaiset pienet pyörät. Täytyy muuten sanoa, että teillä on aivan ihana koti ja olet sisustanut sen todella kauniisti! :))

  Postasin juuri kuvia tuosta meidän pöydästä joten jos haluat käydä kurkkaamassa niin tässä linkki: http://adlv.fi/kattokruunu-ja-olohuoneen-uusi-kullanvarinen-sohvapoyta/

  Reply
  • Alexa March 31, 2015

   Eikä oho! Aika hauska sattuma :) Hieno löytö! xx

   Reply
 7. aniik March 31, 2015

  Miten tehokkaat polttimot teillä on noissa yöpöydän valaisimissa :)

  Reply
 8. maiju April 16, 2015

  Moikka! Mistä nuo ihanaiset isot valkoiset tyynyt on? Meille on tilauksessa samanlainen sohva ja näyttää niin kyvältä valkoisen kera:)

  Reply
  • Alexa April 16, 2015

   Ne on H&M Homesta :) xx

   Reply
   • maiju April 16, 2015

    Kiitti vinkistä, toivottavasti löytyy nettimyymälästäkin:) Vielä täytyy sanoa et teidän koti on täydellisen kaunis:)

    Reply