Office Progress

_MG_4871 _MG_4878

Sohva Boknäs, pellavatyynyt H&M Home, pörrötyyny Stockmann Casa ja peitto Beach House Company.

Vihdoinkin muutama kuva työhuoneesta! Päädyin siis laittamaan antiikkipeilin sinne ja olen päätökseeni todella tyytyväinen. Makuuhuoneessa se olisi jäänyt vähän piiloon, mutta työhuoneessa se pääsee kunnolla oikeuksiinsa.  Asettelin nyt valkoisia tyynyjä raikastamaan työhuoneen tunnelmaa, mutta ne takuulla vaihtuu vielä moneen kertaan. Sohva sopii sävyiltään täydellisesti työhuoneseen ja se on juuri sopivan kokoinenkin. Siinä voi hätätapauksessa joku kaverikin yöpyä!

Olohuoneen ja työhuoneen sohvapöydät pitäisi saapua maahan ensiviikolla. En malta odottaa että saisimme ne pakoilleen, jotta kokonaisuuden ja muut mahdolliset tarpeet hahmottaisi paremmin. Työhuoneeseen huusin kattokruunun Bukowskilta, ja se saapuu varmaan muutamassa viikossa. Täytyy taas kuvailla videoita täällä kun saadaan paikkoja järjestykseen! :)

Finally some pictures of my office! Most of the furniture is still missing, but I wanted to give you a little sneak peek. I totally love the antique mirror above the sofa. At first I was going to put the mirror in our bedroom, but I’m glad I decided otherwise. It’s definitely an eye-catcher in the room and it will match perfectly with my brass detailed coffee table. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Laura February 28, 2015

  Hyvältä näyttää peili työhuoneessa, kuten sanoit pääsee nyt hyvin esille. :) Ja VAU nuita ennen-jälkeen muodonmuutoskuvia tuossa edellisessä postauksessa, ihan uskomaton muutos. Todellakin tulee asunnon kauneus ja muutokset konkreettisesti esiin kuvien myötä. Asunnosta ja sen sisustuksesta tuli sellainen kansainvälinen fiilis, ei välttämättä heti ajattelisi suomalaisen kodiksi. :) Tämä remppablogisi on niin mielenkiintoinen ja sisustusharrastajalle silmänruokaa, kiitos! :)

  Reply
  • Alexa February 28, 2015

   Ihana kuulla, kiitos kovasti Laura! :) xx

   Reply
 2. Pia mansikkalasta February 28, 2015

  Tuo peili tuo kyllä kivan lisän huoneeseen :)

  Reply
  • Alexa February 28, 2015

   Mä oon ihan samaa mieltä! :) Just sellainen kiva katseenvangitsija! xx

   Reply
 3. Ella February 28, 2015

  Itselläni on sisustusalan opsikeluja pohjalla ja täytyy sanoa että tää sun remppablogi herättää mussa haluja palata takaisin sille alalle! On ihan mahtavaa huomata oman käden aikaansaannos, ja varsinkin jos oma kädenjälki on edes puolet siitä, mitä teidän on näissä molemmissa remonteissa ollut!

  Saan näistä sun molemmista blogeista ihan hurjasti inspiraatiota, kiitos siitä! :)

  Reply
  • Alexa February 28, 2015

   Ihana kuulla, kiitos! :) xx

   Reply