Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OFF TO PARIS

september 5, 2018, outfit
Se on syyskuu! Minä tavalliseen tapaan pakkailen viime tinkaan, sillä kentälle tulisi lähteä vartin päästä. Suuntana on Pariisi ja sisustusmessut äidin kanssa, kuten meillä on joka syyskuu tapana. Pakkasin itse asiassa juuri tämän asun myös laukkuun mukaan, sillä se vaan toimii aina – eikä rypisty laukussa. Tällä reissulla en varmaan hirveästi ehdi tekemään blogimatskua, mutta voisin yrittää kuvata teille street stylea ja äidin asun voisin myös taas ikuistaa.
Muuten tämä syksy näyttää jälleen aika hektiseltä. On reissuja ja uusia projekteja, sekä paljon sisältöjä jonka parissa haluan työskennellä. Hyviä podijaksoja on myös tuloillaan ja pian skarppaan videoiden suhteen! Ihan kreisiä kuinka paljon blogimaailma on viime vuosina muuttunut ja kuinka moniulotteista somesisältö tänä päivänä on. Se tuo toki omaan työhön lisähaastetta, mutta tekee samalla tästä niin älyttömän kiinnostavaa. Eipä käy tosiaan aika pitkäksi! Toiveita sisältöjen suhteen saa toki myös aina laittaa tulemaan.  Mutta nyt meikäläinen lähtee lentokenttää kohti, kuullaan huomenna!
It’s September and I’m currently packing my bags and soon heading to the airport. I’m traveling to Paris with my mom as usual, we are attending the interior design fair to check all the latest trends. So exciting! I’m trying to shoot some street style in Paris, it’s always so inspiring there.
Ja ennen kun kukaan spekuloi, niin kyseessä on vaan food baby 😂

Illesteva Sunnies
Asos Earrings
Ganni Dress
Chanel Bag
Flattered Shoes

Photos by Hanna Väyrynen

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *