OFF TO PARIS

[group]

[half]

Se on syyskuu! Minä tavalliseen tapaan pakkailen viime tinkaan, sillä kentälle tulisi lähteä vartin päästä. Suuntana on Pariisi ja sisustusmessut äidin kanssa, kuten meillä on joka syyskuu tapana. Pakkasin itse asiassa juuri tämän asun myös laukkuun mukaan, sillä se vaan toimii aina – eikä rypisty laukussa. Tällä reissulla en varmaan hirveästi ehdi tekemään blogimatskua, mutta voisin yrittää kuvata teille street stylea ja äidin asun voisin myös taas ikuistaa.
Muuten tämä syksy näyttää jälleen aika hektiseltä. On reissuja ja uusia projekteja, sekä paljon sisältöjä jonka parissa haluan työskennellä. Hyviä podijaksoja on myös tuloillaan ja pian skarppaan videoiden suhteen! Ihan kreisiä kuinka paljon blogimaailma on viime vuosina muuttunut ja kuinka moniulotteista somesisältö tänä päivänä on. Se tuo toki omaan työhön lisähaastetta, mutta tekee samalla tästä niin älyttömän kiinnostavaa. Eipä käy tosiaan aika pitkäksi! Toiveita sisältöjen suhteen saa toki myös aina laittaa tulemaan.  Mutta nyt meikäläinen lähtee lentokenttää kohti, kuullaan huomenna!
It’s September and I’m currently packing my bags and soon heading to the airport. I’m traveling to Paris with my mom as usual, we are attending the interior design fair to check all the latest trends. So exciting! I’m trying to shoot some street style in Paris, it’s always so inspiring there.

[/half]

[/group]

Ja ennen kun kukaan spekuloi, niin kyseessä on vaan food baby 😂

Illesteva Sunnies
Asos Earrings
Ganni Dress
Chanel Bag
Flattered Shoes

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Ansku September 7, 2018

  AhHahhaa! Food baby, tää oli oikeesti hauska 😂😂 Täytyy itekkin alkaa käyttää tätä 😁

  Reply
  • Alexa September 7, 2018

   Hahah, se on niin perus 😂🙏 xx

   Reply
 2. Hannah September 7, 2018

  YESSSS PARIS STREET STYLE!!! I love when you do those!
  xoxxo from Canada
  Hannah

  Reply
  • Alexa September 8, 2018

   Awesome to hear! 😘 xx

   Reply
 3. Riikka September 8, 2018

  Ihana asu ! Ja aika kumma jos joku mainitsis tuollaisesta noin pienestä food babystä :D menettekö siis maison & Object messuille? Kannattaa käydä brabbun pisteellä, siellä on mun siskon tuote esillä..:) (ylpeänä täällä)

  Reply
  • Alexa September 8, 2018

   Voi kiitos! 😍 Haha, kuule on pienemmästäkin lähtenyt hirveä älämölö aikaiseksi 🙈 Kaikkea sitä on kuullut! Käytiin messuilla eilen, harmi että en tiennyt silloin! Mutta onnittelut täältä 😍 xx

   Reply
 4. papukaisa September 8, 2018

  Onko susta noissa Gannin vaatteissa hyvä hinta-laatusuhde?

  Reply
  • Alexa September 8, 2018

   No joo ja ei 😅 Mun mielestä leikkaukset on kauniita, materiaalit ei rypisty ja yksityiskohtia on mietitty tarkkaan. Esim. tämä mekko on mielestäni hintansa väärti, hinta oli n. 200€. Mutta Gannilla on myös jotain 600-700€ mekkoja, enkä kyllä niin paljoa pistäisi niihin rahaa. xx

   Reply