NYFW So Far

linda-juhola-alexa-dagmar
Tässä tunnelmia eiliseltä, eli ensimmäiseltä kokonaiselta päivältä täältä NYC:istä. Saavutiin tänne torstai-iltana ja täytyy sanoa että illallinen meni aika unisissa tunnelmissa, kun valvottuja tunteja oli kerääntyny lähes kolmekymmentä. Onneksi uni tuli nopeasti hotellin pehmeään sänkyyn hypättyä, joten selvittiin ilman sen suurempia jetlageja.

Aamulla olikin aikainen herätys aamupalalle ja siitä reissumme ensimmäiseen näytökseen. Tunnelma oli kyllä kun sirkuksessa konsanaan, kaikkine paparazzeineen ja street style kuvaajineen. Täytyy myöntää että olin vähän häkeltynyt saamastani huomiosta, sillä en olisi uskonut että tälläinen tuntematon suomalaistyttö kiinnostaisi täällä maailman markkinoilla. Ehkä se oli toi mun karvaunelma joka vei kuvaajien huomion. Se on muuten ihan super lämmin ja ihana takki kaikinpuolin! Ainut miinus on se että karvaa lähtee ihan viimeistä päivää, mutta onneksi mulla on teippiharja matkassa mukana. Parempia asukuvia tästä asusta tulee myöhemmin!

Tänään on edessä 13h kuvauspäivä, joten pitkä päivä tiedossa! Porukkamme koostuu super kivasta Maybellinen Nordic tiimistä, ja kourallisesta mitä mukavampia pohjoismaalaisia bloggaajia. Meillä on täällä todella hyvä yhteishenki ja fiilis, varmasti yksi parhaimmista reissuista koskaan. Muistakaa hei seurata Snapchatissa (nimimerkillä alexadagmar), sillä päivittelen sinne jatkuvasti videomateriaalia (kaiken glamourin vastapainoksi myös meikitöntä häröilyä hotellihuoneessa ja milloin mitäkin!)  täältä paikanpäältä.

Here’s some footage from yesterday morning. It was the first whole day after arriving here in New York and we started the day by attending Tadashi Shoji show. It was such a circus with all the paparazzis and street style photographers outside the show and honestly I was a bit overwhelmed by the attention. I mean I’m just a random girl from Finland, not a hollywood star haha! The show was superb, I especially loved all the amazing gowns. 

Today we are shooting a campaign for Maybelline, so we have a long day ahead. I’m glad we have a lovely staff from Maybelline Nordics with us, so it will be an awesome day for sure. Remember to follow me on Snapchat (my nickname is alexadagmar, of course!) to see interesting behind the scenes footage! I’m updating in English during this week, just so you know! 
nyc-sofar
Tadashi Shoji show was superb. Totally loved all the dresses!
nyfw-model-catwalk2

Lovely Tsutsumi from Norway

nyfw-streetstyle2nyc-le-pain-quotidien
You just can’t go wrong with goat cheese salad, right?
nyfw-streetstyle
Outfit pictures coming up later!
tsutsumi-linda-juhola

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 comments

 1. Natali February 13, 2016

  Beautiful photos and you look so classy and chic in this outfit!

  http://lartoffashion.com/valentines-day/

  Reply
 2. Sasha February 13, 2016

  Can’t wait for more updates from NY!
  xx
  Sasha

  Reply
  • Alexa February 13, 2016

   There are going to be many :D ! xx

   Reply
 3. Katri February 13, 2016

  Näytät niin huikealta etten yhtään ihmettele katumuotikuvaajien huomiosta! Ihania tunnelmakuvia, nauttikaa! :)

  Reply
  • Alexa February 13, 2016

   Voi kiitos ihana! :) xx

   Reply
 4. Iina February 13, 2016

  Tosi kiva seurata sun ja Lindan matkaa täällä blogissa ja sit snäbissä totta kai! Hei sellasta kysyisin että onko sun snäbissä vilahtaneesta go to – juhlameikki lookista tutorial jo olemassa vai voisitko tehdä sellaisen ? Olit kyllä tosi upea!!

  Reply
 5. Camilla Czakan February 13, 2016

  Niiin hyvännäköinen pörrötakki niin en ihmettele huomiota! Kiva seurata teidän matkaa täältä blogista ja tottakai snäpistäkin, vaikuttaa ihan superilta matkalta :) x

  Reply
  • Alexa February 14, 2016

   Jee kiva että seuraat! :) xx

   Reply
 6. jelena February 14, 2016

  Mistä sun ihana takki on?

  Reply
  • Alexa February 14, 2016

   Sellasesta ruotsalaisesta kaupasta kun Pellobello :) xx

   Reply
 7. Annn February 14, 2016

  Upea tuo karvatakki. Oliko sulla matkassa mukana musta sekä valkoinen?:) Mitkä Celinen mustat aurinkolait sulla olikaan, se malli?

  Reply
  • Alexa February 14, 2016

   On joo molemmat, eri merkeiltä vaan! :) Célinen Audreyt! xx

   Reply