NYE

_MG_0046
Taas yhdet uudenvuoden hulinat takana! Tänä vuonna vuodenvaihde sujui rauhallisissa merkeissä parhaassa seurassa. Vietettiin aattoa Mariannan ja Lindan kanssa keskustassa sijaitsevassa kattohuoneistossa, jossa oli mitä upeimmat näkyvämät kaupungin yli. Kyseessä oli Finlandia Talon kupeessa sijaitseva Aallonkoti -huoneistohotelli, joka oli kyllä upea paikka illanviettoon. En voi liiakseen hehkuttaa sijaintia, ja koko huoneiston mittainen terassi oli kieltämättä huikea.  Täytyy muuten ehdottomasti kokea tuo terassi vielä jonain upeana kesäpäivänä samaisessa seurassa!

Oli kyllä ihanaa vaan ottaa rennosti, vaihtaa kuulumisia, ja kilistellä menneen ja tulevan vuoden kuuniaksi. Keksittiin muuten tyttöjen kanssa ihan mahtavia suunnitelmia vuoden 2015 varalle. Uskon että tästä vuodesta tulee upea, ja varmasti myös edeltäjästään poikkeava. En malta odottaa mitä vuosi tuokaan tullessaan!

What a lovely New Year’s Eve we had with Linda and Marianna. We got together at Aallon Koti, which is a lovely penthouse located in the heart of Helsinki. It was so cool to spend the night there with the girls and watch the fireworks from the terrace. We got so many ideas for the upcoming year and I can’t wait to start fulfilling our dreams. I hope the year 2015 will be a year of joy and success for all of you!

_MG_0314jeps
_MG_0147_MG_0390

Majoitus yhteistyössä Aallonkodin kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 comments

 1. AMoments January 2, 2015

  Happy New Year Alexa!
  Wish you an amazing, happy and healthy New Year!

  Reply
  • Alexa January 2, 2015

   Thanks so much! :) Happy New Year! xx

   Reply
 2. Anna January 2, 2015

  Hyvää uutta vuotta sulle Alexa! :) Tää ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta kysyisin mitä mieltä oot ollut chanelin esparilloista? :) Onks ne kestäneet hyvin? Osaatko sanoa, onko malli todella kapea vai venyykö se esim käytössä? :) Oon aivan rakastunut tällä hetkellä niihin valkoisiin ja Pariisinki reissu häämöttää edessä, saas nähä miten käy! Hintalaatu-suhde hirvittää, joten onko ne sun mielestä hintansa väärtti? Jos viitsit listata vähän plussia ja miinuksia, olis tosi kiva :)

  Reply
  • Alexa January 2, 2015

   Kiitos ja samoin sinulle! :) No siis ne kyllä kului loppuun käytössä, joskin se on aika yleistä fläteisä ja kyse oli ensimmäisestä tuotannosta. Chanel on tosiaan sen ensimmäisen erän jälkeen tehnyt malliin muutoksia, joten laatu on todennäköisesti parantunut vuosien saatossa. Tykkäsin muuten niistä niin paljon, että ostan ehkä ensi kesänä uudet, ja katson että onko laatua todella parannettu. :) xx

   Reply
 3. Ida January 2, 2015

  Hyvää uutta vuotta Alexa! :) Sä kyselit jo joku aika sitten hyvien kalenteriappsien perään. Ootko löytänyt mitään parempaa appsia kun iPhonen kalenteri? :D

  Reply
  • Alexa January 2, 2015

   Heippa ja samoin! :) En ole ehtinyt edes etsimään :D Pitää ottaa selvää! xx

   Reply
 4. tuija January 2, 2015

  Moi! Onko sinulla se Kenzon tiikericollege kutistunut pesussa? Mietin kokoa itselle paidasta :)

  Reply
  • Alexa January 3, 2015

   On kutistunut! Ja koot muutenkin super pieniä, sanoisin että M vastaa XS… xx

   Reply
   • tuija January 3, 2015

    Kiitos nopeasta vastauksesta! Kysyn vielä, et onko hintansa arvoinen? Pitääkö muotonsa pesun jälkeen vaikkakin kutistuu :D Tarkoitan, että “löystyykö” esim resorit hihoissa ja helmassa?

    Reply
    • Alexa January 3, 2015

     Joo pitää muuten ihan hyvin:) xx

     Reply
 5. Lilli January 3, 2015

  Millä kameralla kuvaat? :)

  Reply
 6. Jenny January 4, 2015

  Alexa,
  you look stunning!! Very nice eye make-up!!

  Have a succesful year!!

  Jenny

  Reply
 7. Christina S. January 4, 2015

  Looks nice, like your pic with M. <3

  xx
  Christina S.
  http://bychristina.blogspot.com/

  Reply