NYC SOON!

Taas sitä saa todeta kuinka nopeasti aika menee! Musta tuntuu että me varattiin NYC:in matka juuri, mutta reissuun on enää vajaa kuukausi. Olen edelleen niin “haipeissa” edellisestä matkasta, että tuntuu ihan epätodelliselta olla kohta taas pakkaamassa matkalaukkuja. 

Lähdetään NYC:iin 2.huhtikuuta ja ollaan perillä viisi päivää. Aika lyhyt matka siis, mutta kyllä tossa ajassa kerkeää jotain tekemäänkin! Tosin sovittiin miehen kanssa ettei oteta mitään stressiä aikataulusta, vaan sen sijaan syödään hyviin ja pyöritään kaupungilla. Haluaisin ehkä käydä MoMassa ja Comedy Cellarissa katsomassa Stand-Upia, mutta muutoin kaupungilla haahuilu ja fiilistely on enemmän kuin toivottua.  

Ystäväni Meri kotiutuikin juuri NYC:in reissultaan, ja pääsin aika kivasti tunnelmiin neidin fiilistelyjä kuunnellessa. Meriltä tuli myös kuorallinen vinkkejä napattua, mutta myös teidän NYC-vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! :) 

Meidän hotelli, Langham Place, on mitä parhaimmalla sijainnilla 5th Avenulla – en malta odottaa että pääsen sinne! 

I’ve said this a hundred times before, but gosh time flies so fast! I’m still hyped from our trip to Dubai and soon we need to pack our bags and head to the city of New York! The departure is 2nd of April and we will be there for five days. I’m so excited! 

We don’t have much time, so the location needs to be perfect. We are staying at the gorgeous Langham Place, which is located in the heart of 5th avenue. The hotel and the rooms seem flawless and I’ve read a lot of great reviews as well, can’t wait to get there! :) 

Pics: Weheartit, Mogis 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

50 comments

 1. Nelli March 7, 2014

  Oih, kateus! Ehkä vielä jonain päivänä pääsen itsekin tuonne.. Siihen asti nostatan NYC-kuumettani ihania kuvia selaillen. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Hihi no todellakin pääset vielä:) Nimenomaan! xx

   Reply
 2. Sasha March 7, 2014

  SO jelaous that you are gooinggg !!!:D
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Hahaha :D xx

   Reply
 3. LadyBlue March 7, 2014

  Aah mikä hotelli! Mistä kekkasitte ton? Teille tulee niiin ihana reissu! New York ei voi mennä pieleen ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Katoin perus Tripadvisorista :D Ahhh nimenomaan, en malta oottaa! xx

   Reply
 4. Piu March 7, 2014

  Jes! Mä meen toukokuussa New Yorkiin, hyvää matkaa sulle!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Ihanaa, sit voinkin jakaa sulle kaikki tipsit! ;) Samoin! xx

   Reply
 5. Milena March 7, 2014

  Perfect Time for your new Tatto to take beautiful memories home with you. Hope you enjoy the trip xx

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Haha yeah!:) xx

   Reply
 6. Maria March 7, 2014

  Suosittelen ehdottomasti drinkkejä 230 5th Rooftopilla :) Huikeat näkymät, ja voisin kuvitella että tykkäät paikasta. Mä olen ollut siellä drinkeillä niin äitini kanssa kun myöhemmin illasta ulkona kaverien kanssa.

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Kuulostaa mielettömältä! Kiitos kovasti vinkistä, ne todella ovat minulle kullanarvoisia:) xx

   Reply
 7. Laura March 7, 2014

  I really love your blog! You are an amazing example for a confident woman:) my inspiration and idol!
  I am looking forward to your post and photos from New York:)
  Lots of love, Laura

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Aww so sweet, thanks so much Laura! :) xx

   Reply
 8. Kissi March 7, 2014

  Brooklyn on hip! Suosittelen :-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Ah todellakin! Kiinnostaa sairaasti ne kirpparit siellä:) xx

   Reply
 9. yvonnelaura March 7, 2014

  So jealous! I love nyc

  http://www.thetouristoflife.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Haha yeah, me too!:) xx

   Reply
 10. Kipsu March 7, 2014

  Oletko aikaisemmin käynyt nykissä? Kaupunki vaikuttaa lomakohteena niin upealta, mutta jos noin kauas ja noin monipuoliseen kaupunkiin lähtee, niin kyllä siellä pitäisi ainakin se viikko tai kaksi viipyä:/.

  Nykin hotellien hintataso on kyllä niin kirpaiseva, että omat matkahaaveeni on haudattu vielä ainakin muutamaksi vuodeksi:D. Ehkä sitten kun valmistuu ja saa sen vakityöpaikan:). Joka tapauksessa odotan sitten innolla NYC-postauksia ja suosituksia jne!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Joo oon, mutta kauan aikaa sitten! :) Tää oli niin extempore-reissu, ettei olisi mahdollisuutta olla reissussa pidempään. Ens kerralla sitten paremmalla ajalla! Onneksi mieheni on ollut siellä useasti, niin hän tuntee kulmat ja paikat :) xx

   Reply
 11. Emmy March 7, 2014

  Nyt täytyy ihmetellä.. Tiedän kyseisen hotellin ja näin ollen tiedän että se on kaukana halvasta. Ihmetykseni aihe on miten sinulla on varaa? Ymmärrän tottakai että raha-asiat eivät kuulu blogiin kaikkien luettavaksi (en itsekään haluaisi kaikkien tietävän omia raha-asioita) mutta kun kuitenkin kerrot, että sinulla ei ole blogisi lisäksi muuta työtä blogin ja äitisi liikkeessä työskentelyn lisäksi. Ei noilla palkoilla pitäisi olla varaa tuollaiseen luxus elämään, kumminkin kun täällä hehkutat uusia kalliita ostoksiasi ja näitä luxus matkoja voisit ehkä vähän valaista olenko ihan väärässä kun väitän että ei ihan tavallisilla palkoilla tälläsiä matkoja tehdä.. Toivon kuitenkin hyvää matkaa, eikä kommenttini tarkoituksena ole olla ilkeä tai kaattelinen:) kunhan vain ihmettelen..

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Ymmärrän toki ihmettelyn! Se on ihan luonnollista se, ja varmaan itsekin ihmettelisin jos olisin esim. uusi lukija ja seuraisin tätä vierestä juurikin esimerkiksi tietämättä kys. bloggaajan työtilannetta.

   Mutta tosiaan kahta duunia paiskin, ja niillä tuloilla pystyy elämään ihan mukavaa elämää – niin että jää jotain säästöönkin. Mitään sen kummempaa ei siis ole “varojeni” taustalla.

   Ja täytyy myös antaa pisteet poikaystävälleni, jolla on ihmeellinen tuuri löytää aina mielettömän hyviä matkadiilejä. Harvemmin edes varataan matkaa ellei oikeesti “pysäyttävä” tarjous tule vastaan. Tällä kertaa lähti lennot reilulla parilla sadalla, joten eihän niitä voinut jättää ostamatta!

   Kiitos, matka tulee varmasti olemaan mukava! :) xx

   Reply
 12. Gabriela March 7, 2014

  Aaaaa you’re so lucky you go there!! Wanna go to:D Im looking forward to read the posts you’ll write when you’ll be there♥

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 7, 2014

   Haha I know! I haven’t been there in years! I also look forward to taking tons of pictures for you guys! xx

   Reply
 13. Ullis March 8, 2014

  Voih miten vähän aikaa teillä on Nycin reissulla! Mä tulin just Nykistä reilun 2 viikon reissulta ja liian paljon jäi näkemättä. Teidän hotlan sijainti on hyvä, mä asuin ihan Time Squaren vieressä. Käytiin kaikki “pakolliset” nähtävyydet, oltiin kattoos änärii ja korista, käytiin New Jerseyssä ja helikopteriajelulla. Little Italyn raflassa syömässä, drinksuilla toooosi korkealla ja sunnuntaina rauhallista menoa Central Parkissa. Käytiin New Jerseyssä, Brooklynissä, Queensissa, Harlemissa, Bronxissa. Kesällä uudelleen kuukaudeksi :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 8, 2014

   Ah kuulostaa ihan mielettömältä! :) Me ollaan molemmat käyty noi nähtävyydet läpi, ja poikaystävä peräti neljä kertaa. :D Joten keskitytään nyt varmaan enemmän yleiseen hengailuun :) Brooklyn kyllä kiinnostaa myös! Pitää ehdottomasti päästä käymään siellä Williamsburgin kirpparilla. xx

   Reply
 14. sanni March 8, 2014

  Itse kävin NYC:issä kiitospäivän tienoilla ja oli kyllä mahtava reissu! Ite pidin kauheesti ns. “pienistä” ja boheemeista lähiöistä kuten east ja west village ja olihan Times Squarekin tietysti mahtava, vähän eri menoa kun Suomessa. Kannattaa kyllä tavaroidensta perään katsoa, meidän porukasta hävisi puhelin ja kaksi luottokorttia ihan huomaamatta. Toinen paikka jossa suosittelisin käymään on 9/11 memorial, vaikka jonot voivatkin olla aika pitkät. Tietenkin perus matkakoteet kuten Brooklyn Bridge,Empire State Building ja Statue of Liberty kannattaa käydä tsekkaamassa. Mitä ruokailuun tulee sitä kannattaa kysyä paikallisilta, vaikka kaupan kassalla, Jenkit kun on tunnetusti todella mukavia ja avuliaita niin ei ainakaan joudu pettymään. Yksi ketjuravintola , oka löytyy monesta paikasta, ei ehkä illallistarkotukseen mutta loistavaa Meksikolaista ruokaa tarjova on Chipolte. Ei pitäisi kovin vaikea olla löytää kun täältä niitä tuntuu joka nurkan takaa löytyvän, muistaakseni Empire Staten vieressä oli yks :D Ihanaa matkaa teille!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 8, 2014

   Kiitos kovasti vinkeistä! :) Joo itse asiassa oon tsekannut että tosi paljon hyviä rafloja lötyy West Villagen alueelta, että siellä tulee varmasti käytyä. Ja ah oon onneksi yleensä muutenkin tosi vainoharhanen noiden taskuvarkaiden suhteen, mutta pitää tosiaan muistaa pitää ekstrahuolta tavaroistaan!

   Nähtävyyksistä oon just miettinyt käyväni ainakin Top of the Rockissa, ja tietysti Brooklyn Bridgellä kun ne on toistaiseksi jääneet multa näkemättä. Muutoin haluan ainakin käydä MoMassa ja just siellä Brooklynyn kirpparilla fiilistelemässä paikallista tunnelmaa! :) xx

   Reply
 15. Laura March 8, 2014

  Hihii! Itse olen poikaystäväni kanssa lähdössä NYCiin ensi viikolla, saatiin kanssa se reilun parin sadan euron lentodiili ;) Miedän hotelli on West Villagessa, hiljattain avattu boutique-tyyppinen mesta! NIIN SIISTIÄ :D Tuo Langham Place on varmasti aivan upea paikka majoittua!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 8, 2014

   Eikä haha selkeesti oltiin saman diilin kimpussa! ;) Mieletön tuuri! West Villagessa on tosi paljon hyviä ruokapaikkoja, joten varmasti oikein kiva paikka majottua :) Muutenkin Manhattan on sen verran iso paikka, että asui sitten missä tahansa, niin taksi / subway tulee tarpeeseen :) xx

   Reply
 16. Smiley March 8, 2014

  Itellä kanssa NY-kuume parhaillaan menossa. Oltiin tosiaan viime vuonna new yorkissa ja paljon tuli koettua. Omiksi suosikkialueiksi muodostui kyllä Upper west ja east side. Kannattaa ehdottomasti viettää aikaa näillä seuduilla! Myös moma on east sidellä. Niin ja taksia kannattaa käyttää, melkein jopa edullisempaa kuin metro manhattanilla.

  Alempana joku ihmetteli, miten on varaa matkustella niin usein. No itsekin ja monet frendit bongasi myös tuon lentodiilin, jolla pääsi naurettavan halvalla reissuun. Eli vanha totuus, kannattaa kytätä niitä halpoja lentoja.

  Hyvää reissua!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 8, 2014

   Ah todellakin! Vitsit olette niin upeita – tässähän vaan matkakuume kasvaa kun saa teidän kanssa fiilistellä! :) Nimenomaan! xx

   Reply
 17. Ullis March 8, 2014

  Heiiii kerro nyt vielä minkä kautta lennot on? :) mä saan aina maksaa reilut 800 euroa ja teillä noin halvat :D Voi että 600€ ero! No toki mulla ei oo mahdollisuutta etsiä edullista lähtöä, koska lomaa en voi päivällä parilla siirtää, vaan se on se minkä oon vuosi sitte anonu :( tämä on työni iso miinus!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 8, 2014

   Oisko mun poikaystävä löytänyt ne matkadiilit top 10 sivustolta :) United Airlinesin lennot! Ah joo, jos ei pysty päivissä joustamaan, niin joutuu yleensä pulittamaan enemmän – ellei hyvä tuuri käy! xx

   Reply
 18. Lina March 8, 2014

  Aivan ihanan näköinen hotelli (: mä rakastuin Nycin reissullani kyseiseen kaupunkiin ihan totaalisesti, pakko varmaan ruveta säästämään uuteen reissuun :D

  Vähän aiheesta toiseen, olit kirjoitanut joskus täällä käyttäväsi benefit brow zingsiä kulmien muotoilemiseen. Sulla on täydelliset kulmat, joten kiinnostaisi tietää mitä sävyä käytät ja käytätkö siis palettia vai kynää? :) mä oon kamppaillut kulmakarvojen kanssa jo pitkään ja mietin pitäisikö investoida tuohon jos sillä noin kauniit ja luonnolliset kulmat kerta saa aikaan :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 8, 2014

   Ah nimenomaan! Pelkäämpä vaan että tämä lyhyt reissu nostaa sellaisen Nyc-kuumeen, että joudun palaamaan pikapuolin takaisin pidemmäksi aikaa :D Hyvin mahdollista nimittäin! Pitäisi ehkä kysellä tuttavilla, että olisiko jollain kämppä siellä vapaana tai muuta vastaavaa!

   Joo käytän sitä palettia, ja usko tai älä, niin sävyssä light! Se on tarpeeksi tumma kun painaa hieman ja lisää väriä tarpeeksi ;) Sen kaverina mulla on MAC:in “vino” suti, jonka kanssa sitten fiksailen kulmat. Kynää en käytä nykyään ollenkaan:) xx

   Reply
 19. Ninnu March 8, 2014

  Ah, nyc on ihana! Nycissä lukuisia kertoja käyneenä voin todeta että kevät on yksi ehdottomasti parhaista ajoista olla siellä(ei niin paha turistiseason), ehkä kuukausi myöhemmin olisi varmempi lämpimämpien kelien puolesta, mutta tuurilla jo huhtikuun alussakin voi olla tosi mahtava ja lämmin sää! Vinkkejä löytyisi täältä joka lähtöön, ehdottomasti yksi suosikkiravintolani on Colicchio & Sons (http://www.craftrestaurantsinc.com/colicchio-and-sons/), suosittelen lämpimästi! Täydellinen romanttiselle illalliselle, miljöö on mieletön ;) Oltiin myös poikaystävän kanssa 5 yön reissulla viime keväänä vapun aikoihin ja tietenkin tuossa ihanassa kaupungissa voisi viipyä loputtomiin mutta jo 5 päivässä ehtii hurjasti ja lyhyydestään huolimatta reissu oli yksi parhaimmista, ehkä juuri siksi, että olimme juurikin tuolla rennolla asenteella ja aikataulusta stressaamisen sijaan nautimme täysin ihanasta kaupungista. Mahtavaa reissua! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 8, 2014

   Ah kiiiitos kovasti vinkeistä ja fiilistelystä! Tuli ihan kylmät väreet kun luin sun kommenttia – ihanaa can’t wait! :) xx

   Reply
 20. Lotta March 8, 2014

  Oi että olen kateellinen!:) pakko udella kun luin kommentteja läpi mistä poikaystäväsi noita tarjouksia löytää? Kelpaisi nimittäin minullekin;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 8, 2014

   Se on tosi hyvä “scouttaamaan” en aina tiedä itsekään :D Mutta ainakin Top10 matkatarjouksista on joskus jotain bongannut :) xx

   Reply
 21. Eve March 8, 2014

  Heeei, sä oot ihan mahtava ja superkaunis ihminen. Sulla on aina niin ihania vaatteita ja silleen. Muo kiinnostaiskin juuri noista vaatteista ja asusteista se, että käytät paljon kaikkia ihania merkkivaatteita. Ja mietityttää vaan se että mistä saat rahat niihin? Ootko rikkaasta perheestä, vai mistä sä sun rahat noihin kaikkiin ihanuuksiin saat? Tää nyt ei liittyny tähän postaukseen mut tuskinpa haittaa.
  Hyvää kevättä sulle <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 8, 2014

   Haha voi kiitos ihanainen :)! Kuten tossa ylempänä jo aikaisemmin kirjoittelin, niin teen kahta työtä samaan aikaan ja se mahdollistaa minulle matkustelun ja muun vastaavan.

   Mun vanhemmat ei ole mitään erityisen rikkaita – keskituloisia sanoisin. Siitä lähtien kun muutin kotoota pois, niin olen itse maksanut elämiseni ja niin tulee jatkossakin olemaan! En pystyisi nauttia ostoksista / matkoista samalla tavalla jos joku toinen olisi kustantanut ne, joten parempi tehdä itse töitä toteuttaakseen unelmiaan! :) xx

   Reply
 22. Saara March 9, 2014

  Oon seurannu sun blogia jo aika pitkään ja innostuin nyt kommentoimaan kun NYC on niin kertakaikkisen ihana kaupunki! Sulle on varmaan jo vinkattukin kaikki perusnähtävyydet, mutta yks mitä ite suosittelen on The High Line. Se on sellanen rauhaisa kävelyreitti, joka on rakennettu vanhan rautatien päälle katutason yläpuolelle. Toinen on tietty jo kai mainittukin Brooklyn Bridge, mutta myöskin Brooklyn Bridge Park, josta on Manhattanin lisäksi hyvät näkymät myös sinne itse sillalle päin niin saa siitäkin räpsittyä kuvan jos haluaa. Ja viimeinen vinkki on mun henkilökohtaisesti ylivoimainen suosikki: Central Park! Se on älyttömän kaunis ja viihtyisä paikka, kannattaa niiden pääkatujen lisäksi eksyä omille reiteilleen niille pienemmille metsäpoluille :) Oon ite ollu Nycissä juuri huhtikuussa ja toisen kerran kesällä, ja huhtikuu on kyllä tosi hyvä ajankohta, koska silloin on sopiva lämpötila ja puut kukkii tosi nätisti. Mitä ikinä keksittekään tehdä ja nähdä niin toivotan antoisaa matkaa, en malta odottaa postausta!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 9, 2014

   Voi kiitos kovasti vinkeistä ihana! :) Oon jo vähän suunnitellut ruokapaikkoja ja just High Linella on yksi mihin ollaan ehkä menossa! Samoin aamiaispaikka Sarabeth’s on Central Parkin päässä, niin siellä tulee ehdottomasti käytyä! :) xx

   Reply
 23. Emppu March 9, 2014

  Mä oon niin hengessä mukana tässä matkafiilistelyssä – itselläni nimittäin koittaa NYCin reissu jo viikon päästä! Ihan huippua! Mulla on ihan ensimmäinen kerta NYCissä, ja oon siellä 9 pvää eli pitäisi ehtiä hyvin fiilistelemään :-) Se onkin oikeastaan mullakin se suurin suunnitelma eli vaan hengailla ja ihmetellä silmät pyöreinä sitä kaupunkia. Tiedän jo nyt, että tuun rakastamaan kaupunkia ja sinne on pakko palata monenmoista kertaa :-) Ihanaa matkaodotusta teillekin!

  http://www.valkoistajamakeaa.blogspot.fi

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 9, 2014

   Oh kuulostaa täydellistä! Ihanaa reissua hei :) xx

   Reply
 24. A March 9, 2014

  Moikka! Itse Nycissä pari vuotta asuneena voisin antaa muutaman ei-turisteja-täynnä-olevan raflasuosituksen West Villagen/Sohon alueelta; The Spotted Pig, L’Artusi, Extra Virgin, Miss Lily’s (Myös tosi jees brunssi ja samaan raflaan kuuluu Melvin’s Juice Box, mistä saa terveellisiä mehuja jokaiseen makuun.) Cipriani Downtown, Ofrenda, Nobu ymsymsyms lista on loputon :D. Whole Foods on myös hyvä luonas-/snackpaikka! Ihanaa reissua :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 9, 2014

   Voi kiitos super paljon näistä vinkeistä! Varasinkin jo aikaisemmin Nobuun pöydän – olen haaveillut siitä pitkän! Pitääkin tsekata toi Miss Lily’s ja Melvin’s Juice Box, ihanaa! :) xx

   Reply
 25. olgaalexandra March 9, 2014

  Oih<3 olin nycissä syksyllä ekaa kertaa ja rakastuin kyllä kaupunkiin. Yksi vinnki on että taitaa vieläkin perjantai-iltaisin päästä momaan ilmaseksi, muuten kai aik. 20 dollaria? Ja itse luin newyorkvinkit.blogspot.fi tä, siellä oli hyviä vinkkejä sekä yhden au parina manhattanilla asustaneen blogia uptownera.blogspot.fi! Ihanaa reissua!

  Reply
  • Alexa Aavarinne March 9, 2014

   Kiitos kovasti vinkeistä :) ! xx

   Reply