NYC RANDOMS

september 15, 2016, NYC
1a7c0985

Jälleen kerran täällä näpytellään postausta vielä paikalliseen aikaan yömyöhään. Päivät ollaan aina oltu menossa, joten datailu on aina jäänyt myöhäiseen iltaan. Täällä ei tosiaan ole ollut tekemisestä puutetta, tuntuu pikemminkin siltä että hauskaa ohjelmaa olisi enemmän kun vuorokaudessa on tunteja. Tuntuu niin haikealta alkaa nyt pakkailemaan, sillä tämä kulunut viikko on ollut yksi elämäni ikimuistoisimmista reissuista. Mutta palataan kuitenkin vielä hetkeksi tunnelmiin ja NYC-vinkkeihin, ja niitä on luvassa vielä lisää tulevina päivinä. Onneksi on tosiaan kasa kuvia, asuja ja vaikka mitä varastossa, niin pystyy vielä reissun jälkeenkin fiilistelemään ihanaa matkaa. Nyt aloitetaan pakkaamaan, nukutaan hetki ja nautitaan  viimeisistä hetkistä täällä ennenkuin on aika suunnata taas lentokentälle.

Once again, it’s almost 2 A.M here and I’m still editing photos and writing posts. We have so much to do during the days, so we always end up working until morning. We are actually currently packing, because we need to take off tomorrow. Fortunately I still have a lot of NYC pictures and tips coming up, so don’t you worry! 

1a7c3176 1a7c3251

By Chloe (185 Bleecker St)

Ehdottomasti yksi parhaista pikaruokapaikoista. Ensimmäisellä kerralla kokeiltiin tuo taivaallinen taco bowl ja toisella kerralla päätin testata hehkutettua vegeburgeria. Burgeri oli kyllä mielestäni aika mauton, mutta taco bowlin voisin syödä koska tahansa uudelleen. By Chloen miljöö oli myös mitä suloisin, tällaisia paikkoja Helsinkiin kiitos!

One of the best (vegan) fast food places ever. The quinoa taco bowl was so yummy, but I really didn’t feel the burger. I still recommend to try By Chloe, especially the taco bowl and the pesto pasta. Such a cute place!

1a7c4203 new-york-fashion-week 1a7c6102 1a7c7494 cha-cha-matcha-nyc alexa-marianna-linda

Cha Cha Matcha (373 Broome St,)

Sohossa tuntuu olevan kaikki ihanimmat ruokapaikat. Kävimme eilen suloisessa Cha Cha Matchassa testaamassa ensimmäistä kertaa matcha-jädeä, ja jestas se oli niin hyvää. Makua ei voi oikein sanoin kuvailla, mutta ihastuttiin kyllä kaikki raikkaaseen matcha-jätskiin. Tällainen paikka myös Helsinkiin, kiitos!

Yesterday I tasted matcha ice cream the first time ever. It was so yummy and fresh. I wish we had Cha Cha Matcha in Helsinki. 
lumene-new-york

1a7c8286 lumene-new-york2

Eilen käytiin myös Lumenen uuden ilmeen lanseeraustilaisuudessa, joka oltiin järjestetty upealla kattoterassilla SoHossa. Oli super hauskaa tavata muita suomalaisia ja tutustua uudistuneeseen Lumeneen. Täytyy sanoa että olen kyllä tosi innoissani uudistuneesta ilmeestä, sillä kaikki aina tuotepakkauksista pressikuviin iski muhun ja kovaa. Juuri ennen reissua löysinkin Lumenelta yhden uuden huultenrajauskynän, jolle pitää varmaankin vielä omistaa oma postaus kun sitä on tullut käytettyä täällä jokaisena päivänä – sain tytötkin innostumaan siitä.

We also went to Lumene’s US launch party, which was so cool. It’s a Finnish brand, so it was an honor to be there celebrating their new launch with them. I love the new logo, packeting – well basically everything. Well done Lumene!

nyc-klisee

Niin kliseinen mutta hauska kuva! Ensimmäisenä iltana huomattiin että oltiin unohdettu yöpaidat, joten mentiin lähimpään turistikauppaan ja tartuttiin “osta kolme, maksa kaksi” -tarjoukseen. Lähimmästä Starbucksista on tullut myös haettua tsufet jokaisena aamuna. Täällä muuten käytetään jostain syystä vaniljasoijamaitoa normaalin soijamaidon sijaan ja jestas se on kyllä hyvää.

This photo is so cliché, but there’s a funny store behind it. We all forgot our pajamas home, so we needed to get new ones quickly. We went to the closest tourist store nearby the hotel and there was a promotion going on, so we chose to buy matching shirts. 

Photos by Janita Autio

24 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *