NYC RANDOMS

1a7c0985

Jälleen kerran täällä näpytellään postausta vielä paikalliseen aikaan yömyöhään. Päivät ollaan aina oltu menossa, joten datailu on aina jäänyt myöhäiseen iltaan. Täällä ei tosiaan ole ollut tekemisestä puutetta, tuntuu pikemminkin siltä että hauskaa ohjelmaa olisi enemmän kun vuorokaudessa on tunteja. Tuntuu niin haikealta alkaa nyt pakkailemaan, sillä tämä kulunut viikko on ollut yksi elämäni ikimuistoisimmista reissuista. Mutta palataan kuitenkin vielä hetkeksi tunnelmiin ja NYC-vinkkeihin, ja niitä on luvassa vielä lisää tulevina päivinä. Onneksi on tosiaan kasa kuvia, asuja ja vaikka mitä varastossa, niin pystyy vielä reissun jälkeenkin fiilistelemään ihanaa matkaa. Nyt aloitetaan pakkaamaan, nukutaan hetki ja nautitaan  viimeisistä hetkistä täällä ennenkuin on aika suunnata taas lentokentälle.

Once again, it’s almost 2 A.M here and I’m still editing photos and writing posts. We have so much to do during the days, so we always end up working until morning. We are actually currently packing, because we need to take off tomorrow. Fortunately I still have a lot of NYC pictures and tips coming up, so don’t you worry! 

1a7c3176 1a7c3251

By Chloe (185 Bleecker St)

Ehdottomasti yksi parhaista pikaruokapaikoista. Ensimmäisellä kerralla kokeiltiin tuo taivaallinen taco bowl ja toisella kerralla päätin testata hehkutettua vegeburgeria. Burgeri oli kyllä mielestäni aika mauton, mutta taco bowlin voisin syödä koska tahansa uudelleen. By Chloen miljöö oli myös mitä suloisin, tällaisia paikkoja Helsinkiin kiitos!

One of the best (vegan) fast food places ever. The quinoa taco bowl was so yummy, but I really didn’t feel the burger. I still recommend to try By Chloe, especially the taco bowl and the pesto pasta. Such a cute place!

1a7c4203 new-york-fashion-week 1a7c6102 1a7c7494 cha-cha-matcha-nyc alexa-marianna-linda

Cha Cha Matcha (373 Broome St,)

Sohossa tuntuu olevan kaikki ihanimmat ruokapaikat. Kävimme eilen suloisessa Cha Cha Matchassa testaamassa ensimmäistä kertaa matcha-jädeä, ja jestas se oli niin hyvää. Makua ei voi oikein sanoin kuvailla, mutta ihastuttiin kyllä kaikki raikkaaseen matcha-jätskiin. Tällainen paikka myös Helsinkiin, kiitos!

Yesterday I tasted matcha ice cream the first time ever. It was so yummy and fresh. I wish we had Cha Cha Matcha in Helsinki. 
lumene-new-york

1a7c8286 lumene-new-york2

Eilen käytiin myös Lumenen uuden ilmeen lanseeraustilaisuudessa, joka oltiin järjestetty upealla kattoterassilla SoHossa. Oli super hauskaa tavata muita suomalaisia ja tutustua uudistuneeseen Lumeneen. Täytyy sanoa että olen kyllä tosi innoissani uudistuneesta ilmeestä, sillä kaikki aina tuotepakkauksista pressikuviin iski muhun ja kovaa. Juuri ennen reissua löysinkin Lumenelta yhden uuden huultenrajauskynän, jolle pitää varmaankin vielä omistaa oma postaus kun sitä on tullut käytettyä täällä jokaisena päivänä – sain tytötkin innostumaan siitä.

We also went to Lumene’s US launch party, which was so cool. It’s a Finnish brand, so it was an honor to be there celebrating their new launch with them. I love the new logo, packeting – well basically everything. Well done Lumene!

nyc-klisee

Niin kliseinen mutta hauska kuva! Ensimmäisenä iltana huomattiin että oltiin unohdettu yöpaidat, joten mentiin lähimpään turistikauppaan ja tartuttiin “osta kolme, maksa kaksi” -tarjoukseen. Lähimmästä Starbucksista on tullut myös haettua tsufet jokaisena aamuna. Täällä muuten käytetään jostain syystä vaniljasoijamaitoa normaalin soijamaidon sijaan ja jestas se on kyllä hyvää.

This photo is so cliché, but there’s a funny store behind it. We all forgot our pajamas home, so we needed to get new ones quickly. We went to the closest tourist store nearby the hotel and there was a promotion going on, so we chose to buy matching shirts. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

24 comments

 1. Natali September 15, 2016

  Beautiful girls, the best city in the world and great photos!

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa September 15, 2016

   Thanks sweetie! :) xx

   Reply
 2. Erica September 15, 2016

  Kaikki matchajutut (<3). Tokiossa tuli maistettua ties mitä kekseliästä matcha-herkkua, mutta kieltämättä eniten ikävä on matchajädeä. Ja New Yorkia, mun pulssi nousee näitä postauksia katsellessa pariin sataan :D

  Reply
  • Alexa September 15, 2016

   Ah kuulostaa ihanalta! Tokio on ehdottomasti omallakin wishlistillä. xx

   Reply
 3. Pinja September 15, 2016

  Voi vitsit mikä New York hinku täällä päässä! Nämä sun postaukset ei auta yhtään matkakuumeeseen ;-D Ei vaan, upeita kuvia taas kerran <3

  http://pinjafin.com/

  Reply
  • Alexa September 15, 2016

   Haha voi ihana, kiitos! Ihanaa että Janita on ollut täällä meidän kanssa kuvaamassa :) xx

   Reply
 4. Anna Sofia September 15, 2016

  Nämä teijän kuvat ei kyllä auta mun NYC-kuumseesen ollenkaan! So please stop ;)

  Reply
  • Alexa September 15, 2016

   Haha ihana Anna Sofia, kiitos! xx

   Reply
 5. Senna September 15, 2016

  Suomestakin muuten saa matcha-jäätelöa vuohenmaitoon tehtynä, ihan älyttömän hyvää! Facebookista taitaa löytyä Arin Jäätelobaari -nimellä.

  Mutta apua, toi kuva jossa Mariannalla on laukut viereisellä penkillä metrossa auki. Nimimerkillä Nycissa asunut, siinä kaupungissa voi lähteä vaikka eiliset roskat voron matkaan jos ei pidä varaansa! :D huh

  Reply
  • Alexa September 15, 2016

   Oikeesti! Pitää ehdottomasti testata. Koitettiin kyllä olla varuillamme, mutta hyvä tietää hah :D xx

   Reply
 6. Marianne September 15, 2016

  Ihania tunnelmia :)
  xx
  http://mariannelle.com/

  Reply
  • Alexa September 16, 2016

   Kiva kuulla! :) xx

   Reply
 7. Catarina Morais September 15, 2016

  Amazing photos! You three are lovely <3

  Reply
  • Alexa September 16, 2016

   Thanks so much sweetie!! xx

   Reply
 8. Nancy September 16, 2016

  Sounds like a trip filled with fun memories! The cha cha matcha place sounds good! :D
  http://www.simplynancyblog.com

  Reply
  • Alexa September 16, 2016

   It was such a lovely place! :) xx

   Reply
 9. Sonja Sjögren September 16, 2016

  Ihania kuvia ja inspiraatiota New Yorkista! Olemme lähdössä lokakuun alussa Nyciin ja kivoja vinkkejä onkin täältä (ja Lindalta) tullut muutamaan ravintolaan jne. En malta odottaa! Joten kaikki New York aiheiset postaukset ovat tervetulleita ;)

  Btw. olet inspiraatio :)

  -Sonja

  Reply
  • Alexa September 16, 2016

   Hei ihan loistavaa! Kiitos ihana ja nauti reissusta! xx

   Reply
 10. Roosa September 16, 2016

  Kaikki kolme unohditte yöpaidat kotiin vai? ;)

  Reply
  • Alexa September 16, 2016

   Minä ja Linda :D xx

   Reply
 11. Jo September 16, 2016

  I love the picture i do also happen to follow Sandra´s blog. :D I love the matcha iced tea and regular one. Strong deli taste

  Reply
  • Alexa September 17, 2016

   That’s awesome!! :) xx

   Reply
 12. Ella September 26, 2016

  Ihania kuvia mutta erityisesti mun huomio kiinnittyi LIndan kultaisiin korkkareihin Lumenen pirskeissa! Onkohan naista mitaan tietoa mista ne ovat? Kavin tsekkaamassa LIndankin blogin mutta eipa ollut siella, ehka pitaa vaan malttaa ja odotella uusia postauksia:)

  Reply
  • Alexa September 26, 2016

   Ne on mun mielestä Zarasta! :) xx

   Reply