NYC MOMENTS

Viimeisiä päiviä viedään täällä NYC:issä! Kävin juuri vähän muistikorttia läpi ja onneksi muutamia kuvia tuli viikon aikana napattua, vaikka suurimmaksi osaksi keskityin tuottamaan sisältöä Instagramiin sekä vlogiin ja ikuistamaan asukuvia. Tämä viikko on kyllä mennyt taas ihan älyttömän nopeasti ja tuntuu hullulta että huomenna (tai teidän aikaan jo tänään) on aika pakata laukut ja lähteä takaisin kotiin. Nämä muotiviikot oli kyllä mielettömät, jotenkin kaikki meni tällä kertaa ihan nappiin. Nähtiin mielettömiä näytöksiä, koettiin hauskaa backstage kuhinaa ja inspiroiduttiin katutyyleistä. Kaiken kruunasi se että meidän porukalla (minä, Linda ja essien edustaja Nina) oli aikaerosta huolimatta koko ajan ihan älyttömän hauskaa.  Tullaan varmasti muistelemaan tätä hulvatonta viikkoa vielä vuosienkin päästä. Toivottavasti päästään taas kokemaan muotiviikko hulinaa ensi vuonna! Paljon on onneksi vielä asuja, katumuotia ja videomatskua tulossa, eli vaikka kotiin lähdenkin niin NYC:in tunnelmissa mennään blogissa vielä hetki.

Soon it’s about to pack and head back home, but I still have a plenty of content left. So I promise there will be a lot of NYC related posts during the upcoming days. This fashion week was my favorite so far, we had the best shows and a lot of cool activities. We didn’t have time to sleep much during the week, but we were so excited about everything 24/7 that we didn’t even feel tired. I hope we can come back next season!

Törmäsin ihastuttavaan Jessica Albaan Rebecca Minkoffin backstagella.

Look who I ran into! Gorgeous Jessica Alba. 

Oscar de la Rentan backstage oli viimein etappimme muotiviikkojen aikana. Ihan mielettömiä luomuksia, en pistäisi pahakseni jos saisin jonain päivänä pukea Oscarin mekon päälleni.

Oscar de la Renta’s backstage was everything. I just love all the beautiful gowns. 

Mansur Gavrielin näytös oli myös todella upea! Ihania harmaan ja vaaleanpunaisen sävyjä, muhkeita neuleita ja istuvia takkeja.

I also loved Mansur Gavriel’s show. The theme of the show was pink, just perfect if you ask me! 

Lounas The Standard Grillissä viimeisen näytöksen jälkeen. Oli muuten ihana terassi ja tosi hyvä lounas!

We celebrated the end of fashion week at The Standard Grill, totally loved the terrace. 

Päästiin myös tapaamaan Rebecca Minkoffia ja saatiin häneltä ihan mielettömät kustomoidut nahkatakit. Voin jo sanoa että tulen käyttämään tuota takkia ihan hurjasti!

We also had a chance to meet up with Rebecca Minkoff, she is such a boss lady! She also gave us customised leather jackets and I’m head over heels to my new jacket. I’m constantly wearing it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 comments

 1. Marjaana September 13, 2017

  http://m.iltalehti.fi/streetstyle/201709120144936_cg.shtml

  Kolmas kuva alhaalta. Tyylikkäät naiset vilahtaa siellä??

  Reply
  • Alexa September 13, 2017

   Ei hitto! Hahaha! ? xx

   Reply
 2. Marianne September 13, 2017

  Unohtumattomia hetkiä varmasti :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 3. Jenni / big mamas home September 13, 2017

  Hienolta näyttää. Vähän eri meningit, kuin täällä vajaa kaksivuotiaan korvatulehdus potilaan kanssa. :D Äitiglamouria parhaimmillaan.

  Reply
  • Alexa September 13, 2017

   Voi ei! Tsemppiä! ? xx

   Reply
   • Jenni / big mamas home September 13, 2017

    Kiitos. ❤ Enpä minä muualla haluakaan olla kun tytär sairastaa. ? Vaikka joskus tonne Nykiin on pakko päästä, kun vauva No 2, sotki alkuperäiset matkasuunnitelmat.

    Reply
 4. Molly September 13, 2017

  Odotan videoita jo ihan innosta piukeena :) Toivottavsti säästät taas kaikki teidän höpöttelypätkätkin, ne on parhaita. Eikä haittaa yhtään, vaikka videoille tulis pituutta, jaksaa katsoa kyllä!

  Reply
  • Alexa September 13, 2017

   Jee huikeeta!! ? xx

   Reply
 5. Essi September 13, 2017

  Aivan upeita kuvia, tällaiset reissut ovat lukijankin kannalta loistavia, kun blogi täyttyy ihanista kuvista! :) Mistä kaunis kynähameesi on ostettu? Mukavaa syksyä sinne<3

  Reply
  • Essi September 13, 2017

   Nyt kun katselen tarkemmin, niin kyseessä taitaakin olla mekko! :D

   Reply
  • Alexa September 13, 2017

   Voi kiitos ihana! ? Puhut varmaan Lindan hameesta? Se on H&M:stä ? xx

   Reply
 6. Papukaisa September 14, 2017

  Aivan mielettömän ihania kuvia! Pääsispä pian taas NYCiin!

  Reply