Nursery Planning

nursery
Yksi toivottu postaus täällä sisustusblogin puolella oli lastenhuoneen suunnittelu. Se ei ole vielä itselleni ajankohtainen aihe, mutta voihan sitä silti vähän haaveilla! Jos suunnittelisin lastenhuoneen, niin se mukailisi asunnon tyyliä; vaaleita sävyjä, kauniita tekstiilejä ja paljon säilytystilaa. Lastenhuone tuskin pysyisi kovin harmonisena pitkään, mutta juuri sen takia haluaisin pitää sisustuksen vaaleana ja minimalistisena. Säilytystilasta tuskin on myöskään koskaan haittaa, etenkään lastehuoneen kohdalla. Kuulisin mielelläni äideiltä vinkkejä “must have” tuotteista ja ratkasuista lastenhuoneisiin liittyen, kun itse en vielä ole näistä niin valveutunut. Vinkkejä saa siis laittaa muille jakoon kommenttiboksiin. :)

You have been requesting posts regarding my dream nursery, so here it is! We haven’t been planning having kids anytime soon, but it’s nice to search some inspiration anyway. I found the pictures from Pinterest and I totally love the harmonic feeling in them. If we had kids, I would prefer harmonic colors and minimalistic decoration – as always. 

Photos: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 comment

  1. Priska May 26, 2015

    Hyvältä näyttää! Tuo vasemman alakulmaan kuvan Stokken soikea Sleepi-sänky on ihana ja hintansa väärti. Sänky kasvaa lapsen mukana ja pyörät ovat pikkuvauvavaiheessa todella kätevät. Suosittelen lämpimästi!

    Reply