Nopeat terveiset – Lento myöhässä 12h

Huomenta vaan teille sinne koti-Suomeen!
Kirjoittelen ihan pikasesti, sillä boarding alkoi juuri ja nautin ilmaisesta (ja hitaasta) 30min netistä.
Eli saavuttiin eilen tänne Frankfurtiin, josta piti olla jatkolento Singaporeen n. 21:00.
Lento kuitenkin peruttiin “teknisien ongelmien” vuoksi ja saimme uuden lennon aamulle.
Ilta oli yhtä hulabaloota ja yövyimme pari tuntia jossain saksalaisessa majatalossa keskellä peltoa.
Yksi päivä Singaporessa hotelleineen menee siis hukkaan, mutta tällaista tämä matkustaminen joskus on. Yritän vain pysyä positiivisena, kun ei kai tässä muu auta? :) Nyt hyppään koneeseen ja vaihdan Juicyn oloasun päälle. Tuo ~ 14h lento menee silmälaput tiukasti silmillä pitäen. Eiköhän tämä tästä! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Anonymous January 9, 2012

  millanen se juicyn olo asu on? ois kiva jos pistäisit kuvan siitä:)!

  Reply
 2. ALEXA January 9, 2012

  Joo laitan vaik paluumatkan yhteydessä tai jotain :)! Ihan sellanen perus harmaa!

  xx

  Reply
 3. Anonymous January 10, 2012

  Hei miten tuon LV:matkalaukun kanssa lentäminen sujuu? Itse olen miettinyt että jos kyseisen kassin ostaisin, mutta sitten on alkanut mietityttämään juurikin noita lentoja ja käsitavaroiden laukun kokorajoituksia. Keepall on kyllä niin ihana laukku <3

  Reply
 4. ALEXA January 10, 2012

  Oikein mukavasti :) Mulla on toi 55, mikä on oikeastaan tosi iso ja olen saanut sen ihan kaikille lennoille mukaan! Jopa joidenkin halpalentoyhtiöiden lennoille, joilla on muka “tarkat” kriteerit käsimatkatavaroista.
  Toi on kyllä ihan super kätevä lisä matkalaukun rinnalle :) Ja just toi pinta on niin super kun ei mee mikskään! Suosittelen!

  xx

  Reply
 5. Mademoiselle Miau! February 16, 2012

  Moi, sattuiko olemaan Lufthansan lento? Minulla on edessäni myös ensi viikolla matka singaporeen frankfrurtin kautta ja lento lähtee myös illalla. Toivottavasti meidän kone on iskussa! :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 16, 2012

   Joo kyllä oli :s Ja voin sanoa et oli TODELLA huonoa asiakaspalvelua… Meillä meni mm. monta sataa euroa Singaporessa menetettyyn hotelliyöhön ja Lufthansa ei suostu korvaamaan sitä! Ei saatu käytännössä mitään paitsi 4h majatalohotellissa keskellä peltoa ja “dinneri” jossa oli ranskiksia, jotka loppui kesken :D Ollaan tehty tästä aika iso meteli, mutta tuntuu ettei mitään tapahdu! Nyt pidetään sormet ristissä, että sulla menee kaikki hyvin! Eiköhän :) Täytyy kuitenkin antaa propsit sille isolle koneelle, joka lähti sieltä Frankista nimittäin kaikilla oli omat TV:t ja sai sieltä sai valita ohjelmia ja leffoja. Lento meni aika mukavasti :)

   xx

   Reply
 6. Mademoiselle Miau! February 16, 2012

  Oi että, toivottavasti saatte edes jotain korvausta takaisin siitä hotellista. Ostimme halvat Singapore-lennot jo viime kesäkuussa, kun niillä oli joku supertarjous.

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 16, 2012

   Hope so! Oli muuten hei varmaan sama tarjous, sillä me ostettiin myös. Oli kyllä ihanaa! Kai katoit kulttuurierot postauksen? Et ei tule sit yllätyksiä :D

   xx

   Reply
 7. Mademoiselle Miau! February 17, 2012

  Tarviikin lukea se heti. Olimme kyllä pari vuotta sitten eka kertaa Singaporessa ja päätimme lähteä uudelleen, kun tykkäsimme niin paikasta. Mennään myös käymään muualla kuten te; meillä on lento Krabille ja tullaan sitten takaisin Singaporeen. Tuli kovia ostohimotuksia kun luin matkajuttujasi; oliko kaikki ostamasi kosmetiikka Sephorasta (Soap and Gloryt ym)?

  Reply