NONSENSE MUKBANG Q&A PARIISI

Nonsensen 1-vuotissynttäreiden kunniaksi haluttiin lanseerata Nonsensen Youtube-kanava! ? Meidän edellinen mukbang-video sai niin paljon iloa aikaan, että ajateltiin satunnaisten videoiden olevan hauska lisä podcast-tekemiseen. Toiveita saa siis laittaaa, niin me toteutetaan! Ainakin näitä mukbangeja on hauska tehdä, kun saa vaan syödä ja höpöttää – mikäs sen parempaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Niina April 28, 2019

  Pakko sanoo et suosittelen maistaa Pierre Hermén macaronseja, mun mielestä parempia ku Ladureen!?

  Reply
  • Alexa April 28, 2019

   Eikää ? Laduree voittaa! ❤️ xx

   Reply
 2. Elli April 28, 2019

  Tykkään teistä molemmista ihan superpaljon ja edellinen mukbang oli ihana mut tässä on jotenkin tyly fiilis teidän välillä? Toivottavasti kaikki on ok.

  Reply
  • Alexa April 28, 2019

   Meillä on keskenämme tosi sisarelliset välit, eli ei olla keskenämme yhtään “vieraskoreita”. ? Mutta oltiin tosiaan nukuttu edellisenä yönä tosi huonosti niin ehkä energiatasot ei olleet ihan parhaimmillaan ?❤️ xx

   Reply
 3. K. April 28, 2019

  Hi! I’ve been checking your blog every other day and am a huge fan but please please please more English or just subtitle possibility, I would love to watch your Youtube as well, it always makes me so sad if I don’t get a part of it as I really enjoy the things you are posting:)

  Reply
  • Alexa April 30, 2019

   Thanks so much for your feedback, I’ll do my best! ?❤️ xx

   Reply
 4. Tiina April 29, 2019

  Nää on kivoja. Niin kivoja että kuuntelin ekankin uudelleen ja tsekkasin mistä saakaan noin hyvänkuuloiset ja -näköiset halloumiburgerit. Menee kokeiluun seuraavalla Tukholman reissulla :D
  Lisäksi haluaisin antaa palautetta Nonsensen vaalispessusta. Ihan mahtava ja kuinka ison duunin olittekaan tehneet sen kanssa. Muutenkin teillä vaikuttaa olevan kunnianhimoa ja korkea työmoraali. Se on ihan huikeaa :) Mua harmittaa aika lailla niiden puolesta joiden podit tai blogien postaussarjat tms vaan yhtäkkiä loppuu ilman tietoa jatkosta tai ilman selityksiä. Kysyessä saa vastauksen tyyliin enhän mä ole kenellekään mitään selityksiä velkaa. Noh, etpä kai mutta lukijoiden ja kuuntelijoiden kunnioittaminen on aika iso asia ja te olette onnistuneet loistavasti!!!!! Terkut Lindalle myös tätä kautta, jatkakaa hyvää työtänne :)

  Reply
  • Alexa April 30, 2019

   Voi miten ihana olet! ?❤️ Kiitos hei hurjasti, tulipa hyvä mieli meille molemmille! ? xx

   Reply
 5. Niina April 30, 2019

  Olisiko kesällä joku mukbang piknik versio? Jos vaan äänen kannalta saa toteutettua niin se olisi varmasti ihana! Samoin joku get ready with us + yleistä jutustelua voisi olla kiva.

  Reply
  • Alexa April 30, 2019

   Joo hei hyviä idiksiä! ? Me just ideoitiin Helsinki-mukbangia ah ? Ja get ready with us on hyvä idis! ❤️ xx

   Reply
 6. Sivustaseuraaja May 4, 2019

  Minua nämä syöpöttelyvideot eivät oikein säväytä, mutta onneksi monia muita sitten minunkin edestä. Minäkin kiittelisin sinua (ja Lindaa) lukijoiden, kuuntelijoiden ja seuraajien huomioimisestä. On mukavaa, että vastaatte viesteihin asiallisesti, ystävällisesti ja provosoitumatta. Näin ei todellakaan kaikki bloggaajat tee, ja sitä bloggaajien ja muutamien seuraajien kinastelua on rasittavaa seurata sivusta. Minusta olette ammattitaitoisia viestinnässänne kohdeyleisön kanssa!

  Reply
  • Alexa May 4, 2019

   Hei kiitos paljon, tosi mukavaa kuulla hei! Tulipa hyvä mieli, ihanaa kevättä sinne! ? xx

   Reply