NEW YORK PHOTO DIARY

september 15, 2019, NYC

Tämän viikon perinteinen viikkopostaus jää väliin, sillä reissussa tuli tehtyä niin montaa kanavaa samaan aikaan, että hyvä kun itse pysyi perässä. Tein tosiaan myös vlogin, joka tulee ensi viikon sunnuntaina, ja nauhotettiin myös muutama podijakso hotellihuoneesta käsin. Muotiviikkoihin liittyvä podijakso on nyt ulkona (löytyy mm. Soundcloudista ja Spotifysta) ja siitä tuli kyllä hauska! Käydään jaksossa läpi ulkonäköahdistusta ja parhaita julkkiskohtaamisia – unohtamatta tietenkään meidän noloja muotiviikko-kommelluksia.

Tulen myös ajan kanssa tekemään New York-vinkit postauksen, mutta jos on akuutti tarve vinkeille, niin kannatttaa tsekata mun Instagram kohokohdat NYC-palluran alta. Olipas jälleen ihan mahtava reissu! Tämä viikonloppu on mennyt toipuessa ja sisäistäessä mitä kaikkea matkalla taas tapahtuikaan. Seuraavaa muotiviikko-reissua odotellessa! ❤

I needed to skip this week’s weekly round up, because my hands were full during fashion week. In between the shows I updated IG, filmed a vlog and recorded a couple of podcast episodes. It was definitely an efficient trip! If you are looking for some NYC tips, check my IG Stories highlights under NYC. I’ll definitely do a round up blog post as well! Hope you enjoyed these photos.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *