New York Minute

MG_2383   taxi-cab-nycnoon-by-noor-saara
Gorgeous Saara at Noon by Noor show
noon-by-noor
two-hands-nyc-breakfast
Two hands Café 164 Mott Street (Nolita)
new-york
Huomenta ja terveisiä Tukholman kentältä! Eilen oli nimittäin aika pakata laukut ja lähteä kotimatkalle. Yö meni matkustaessa ja parhaillaan odotan jatkolentoani Helsinkiin. Reissu oli ihan mieletön, varmaankin paras reissu kautta aikojen. Ohjelmaa oli niin paljon että oltiin menossa aamusta iltaan, ja kun  draivi oli hyvä niin ei ehtinyt väsymyskään vaivata. Heh saa nähdä kuinka selviän jet lagista täällä päässä! Asuja ja kerrottavaa on vielä paljon, mutta halusin tulla sanomaan teille pikaiset moikat täältä kotimatkan varrelta.

Ihanaa että te olette ahkerasti seuranneet ja kommentoineet snäpissä, kiitos siitä! Se oli ehdottomasti paras kanava livetunnelmien taltioimiseen. Onneksi Linda kuvasi myös jokaisen hetken videoblogin muotoon, en tosiaan malta odottaa että pääsen näkemään sen kokonaisuudessaan! Laitan tännekin linkin kun Linda saa sen ulos.  Kuullaan huomenna ja ihanaa päivää!

Good morning from Stockholm! We traveled the whole night from NYC and I’m having a little stopover here and heading soon back to Helsinki. The trip was definitely the best trip ever! I can’t even describe how happy and grateful I am. I still have a lot of pictures left, so don’t worry! I just wanted to say hi before catching the final flight back home

Thanks for following on Snapchat, it has been a pleasure to share every moment with you guys! Linda also filmed the entire trip and I’ll share the link when she is done with editing! Talk to you soon! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.