13 x New York Through My Phone

february 11, 2018, NYC

Matkan sponsoroi essie 

Terkkuja New Yorkista! Saavuin tänne yksin myöhään tiistai-iltana ja ensimmäiset päivät meni aika rauhallisissa merkeissä. Torstaina sain tänne Janitan seurakseni ja perjantaina Linda viimein liittyi porukkaan mukaan. Perjantaina polkaistiin myös muotiviikot kunnolla käyntiin, ensimmäisenä luvassa oli Kate Spaden presentaatio ja myöhemmin Cushnie et Ochsin näytös. Eilen jatkettiin muotiviikkohulinoita Self-Portraitin ja Alexander Wangin näytösten merkeissä (lisää InstaStoriesissa) ja tänään on luvassa aamupala Rebecca Minkoffin seurassa ja Maybellinen bileet. Ei käy aika tosiaan tylsäksi! Hyvä kun pysyy itse perässä, koko viikko tuntuu ihan unelta. Tässä muutamia kuvia puhelimeni kätköistä, mitä olen viikon aikana napsinut. Asukuvia, vlogi ja muuta kuvareportaasia on vielä tuloillaan. Ja onhan tässä vielä torstaihin asti onneksi täällä aikaa! Ihanaa sunnuntaita sinne. ❤️

Regards from New York! I arrived here on Tuesday and I was alone the first two days. Then Janita joined me on Thursday and Linda finally arrived on Friday. We kicked off the fashion week by attending Kate Spade’s presentation and later on we went to see Cushnie et Och’s runway show. Totally loved them both! We have more cool activities coming up, I’ll keep you updated. In the meanwhile, remember to check my InstaStories. Have a lovely Sunday!

Meidän vakkarihotellissa Nomo Soho ja essien uusi Desert Mirage -kokoelma.
Our go-to hotel an essie’s new desert mirage collection.
Otin ensimmäisen kuvan kun olin yhtenä aamuna Midtownissa aamukävelyllä. Täällä aikaero on ollut kyllä fantastista, kun on herännyt pirteänä jo ennen kuutta. Toisessa kuvassa on huikea löytö Century21-ostoskeskuksesta, nimittäin Saint Laurentin avokkaat omassa koossani -70% alessa. Kengät on vielä kaiken lisäksi ihan super mukavat, eli mieletön löytö!
I took the first picture one morning when I was strolling around in Midtown. I love the jet lag when I’m here, because usually I just woke up super early. I found the Saint Laurent shoes from Century21 -70% and they are so cool and comfy, such a great deal!
Oltiin Janitan kanssa Sohon yleinen turistikohde! Saatiin mielettömästi kehuja meidän asuista ja usea halusi vielä päästä kanssamme yhteiskuvaan.
We were the local tourist attraction in Soho, so much fun!
Kävin välipalalla Two Hands -kahvilassa, jossa tulee käytyä poikkeuksetta joka kerta kun olen New Yorkissa. Sieltä saa parhaat smoothie bowlit ja paikka on muutenkin super symppis. Sää on ollut täällä todella vaihteleva, kuten New Yorkissa on tapana olla. Välillä on tuntunut ihan keväältä ja toisinaan on satanut räntää.
The first picture is from Two Hands, it’s one of my favourite cafés here. They have the best smoothie bowls and cozy atmosphere. 
Ensimmäisessä kuvassa on lempiasuni Cushnie et Ochsin näytöksestä ja toinen kuva on Kate Spaden presentaatiosta.
The first picture is from Cushnie et Ochs’ show and the second one is from Kate Spade’s presentation. 
Olen saanut nauttia ihan mielettömistä auringonnousuista päivittäin! Olen nimittäin ollut joka aamu jo kuuden aikaa hereillä ja molemmissa hotelleissa on ollut kyllä näkymät kohdallaan.
I have seen so many beautiful sunrises here. I have been up from six every morning and both of the hotels have had pretty cool view, I just could wake up like this every morning! 

36 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *