13 x New York Through My Phone

Matkan sponsoroi essie 

Terkkuja New Yorkista! Saavuin tänne yksin myöhään tiistai-iltana ja ensimmäiset päivät meni aika rauhallisissa merkeissä. Torstaina sain tänne Janitan seurakseni ja perjantaina Linda viimein liittyi porukkaan mukaan. Perjantaina polkaistiin myös muotiviikot kunnolla käyntiin, ensimmäisenä luvassa oli Kate Spaden presentaatio ja myöhemmin Cushnie et Ochsin näytös. Eilen jatkettiin muotiviikkohulinoita Self-Portraitin ja Alexander Wangin näytösten merkeissä (lisää InstaStoriesissa) ja tänään on luvassa aamupala Rebecca Minkoffin seurassa ja Maybellinen bileet. Ei käy aika tosiaan tylsäksi! Hyvä kun pysyy itse perässä, koko viikko tuntuu ihan unelta. Tässä muutamia kuvia puhelimeni kätköistä, mitä olen viikon aikana napsinut. Asukuvia, vlogi ja muuta kuvareportaasia on vielä tuloillaan. Ja onhan tässä vielä torstaihin asti onneksi täällä aikaa! Ihanaa sunnuntaita sinne. ❤️

Regards from New York! I arrived here on Tuesday and I was alone the first two days. Then Janita joined me on Thursday and Linda finally arrived on Friday. We kicked off the fashion week by attending Kate Spade’s presentation and later on we went to see Cushnie et Och’s runway show. Totally loved them both! We have more cool activities coming up, I’ll keep you updated. In the meanwhile, remember to check my InstaStories. Have a lovely Sunday!

Meidän vakkarihotellissa Nomo Soho ja essien uusi Desert Mirage -kokoelma.
Our go-to hotel an essie’s new desert mirage collection.
Otin ensimmäisen kuvan kun olin yhtenä aamuna Midtownissa aamukävelyllä. Täällä aikaero on ollut kyllä fantastista, kun on herännyt pirteänä jo ennen kuutta. Toisessa kuvassa on huikea löytö Century21-ostoskeskuksesta, nimittäin Saint Laurentin avokkaat omassa koossani -70% alessa. Kengät on vielä kaiken lisäksi ihan super mukavat, eli mieletön löytö!
I took the first picture one morning when I was strolling around in Midtown. I love the jet lag when I’m here, because usually I just woke up super early. I found the Saint Laurent shoes from Century21 -70% and they are so cool and comfy, such a great deal!
Oltiin Janitan kanssa Sohon yleinen turistikohde! Saatiin mielettömästi kehuja meidän asuista ja usea halusi vielä päästä kanssamme yhteiskuvaan.
We were the local tourist attraction in Soho, so much fun!
Kävin välipalalla Two Hands -kahvilassa, jossa tulee käytyä poikkeuksetta joka kerta kun olen New Yorkissa. Sieltä saa parhaat smoothie bowlit ja paikka on muutenkin super symppis. Sää on ollut täällä todella vaihteleva, kuten New Yorkissa on tapana olla. Välillä on tuntunut ihan keväältä ja toisinaan on satanut räntää.
The first picture is from Two Hands, it’s one of my favourite cafés here. They have the best smoothie bowls and cozy atmosphere. 
Ensimmäisessä kuvassa on lempiasuni Cushnie et Ochsin näytöksestä ja toinen kuva on Kate Spaden presentaatiosta.
The first picture is from Cushnie et Ochs’ show and the second one is from Kate Spade’s presentation. 
Olen saanut nauttia ihan mielettömistä auringonnousuista päivittäin! Olen nimittäin ollut joka aamu jo kuuden aikaa hereillä ja molemmissa hotelleissa on ollut kyllä näkymät kohdallaan.
I have seen so many beautiful sunrises here. I have been up from six every morning and both of the hotels have had pretty cool view, I just could wake up like this every morning! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

36 comments

 1. Natali February 11, 2018

  This is such a cute photo roundup! I miss NYC so much! Have the best of times Alexa!

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   Thanks so much Natali! ❤️ xx

   Reply
 2. Sara February 11, 2018

  Nää Nyki-postaukset on kyllä ihan parhaimmat! Ahhh (sun äänellä lausuttu) – en malta odottaa videoita! <3

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   Haha ihana oot! 😘 xx

   Reply
 3. Petra February 11, 2018

  Nyc on aina vaan yhtä ihana 😍 Kauhea matkakuume taas nousee näitä kuvia katsellessa. Toi sun takki on myös ihan huikee!

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   No älä muuta sano! En kyllästy NYC:iin koskaan! 😍 xx

   Reply
 4. Taija February 11, 2018

  Sun takki on ihan huippu 😁 Ei ihme jos on herättänyt huomioo! Go Alexa!

  Reply
 5. Sara // housefive February 11, 2018

  Ah mitä ihania kuvia! Ja toi sun asu on ihan huippu 👌🏻 Minkälaista hintaluokkaa noi hotellit on, onko sulla mitään hajua?

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   Kiitos ihana! 😘 Riippuu tosi paljon sesongista. Nyt oli alkaen 150€, mutta esim. syys-marraskuussa oli taas alkaen 400€ eli vaihtelee kyllä todella paljon! xx

   Reply
 6. Superope February 11, 2018

  Olen seurannut blogiasi monta vuotta. Yleensä en kommentoi asioista, joista minulla ei ole mitään kivaa sanottavaa. Haluaisin nyt vain antaa ystävälliseksi tarkoitetun äidinkielen opettajan neuvon: superkiva, supermukava, superhauska jne. ovat yhdyssanoja. Kommenttini voi jonkun mielestä olla typerää pilkunviilausta, mutta kun nyt kuitenkin on omasta, rakkaasta äidinkielestä kysymys, haluaisin tämän vinkin antaa. Muuten tekstiäsi on yleensä ihan mukavaa lukea 😊

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   Kiitos tästä vinkistä, pahoittelen ja opin tästä! 🙈❤️ xx

   Reply
 7. Emma February 11, 2018

  Olis mielenkiintoista kuulla sun ja Lindan kannanotot oikean turkiksen käytöstä, varsinkin kun inspiroitte niin monen muun pukeutumista. Dubain eettisyydestä taisikin olla jomman kumman blogissa puhetta jonkun aikaa sitten. Dubaihin matkustamista on kuitenkin ehkä helpompi perustella kuin turkiksia, varsinkin kun jälkimmäiselle löytyy paljon laadukkaita vaihtoehtoja? Jokainen tekee toki omat päätöksensä, mutta ainakin omaan mielikuvaan teistä tuollainen asupäätös vaikuttaa hyvin negatiivisesti.

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   Heippa Emma! Kiitos kommentistasi. Olen aina käyttänyt turkis (Moncler, Yves Salomon jne.) – ja nahkatuotteita, sillä olen kokenut ne kestävämmäksi valinnaksi. En usko että muovista ja öljystä valmistettu tekoturkis on yhtään “laadukkaampi” tai ympäristön kannalta parempi vaihtoehto, mutta niitäkin käyttäneenä en ole oikea ihminen argumentoimaan asiasta. Olen sitä mieltä, että kukaan meistä ei pysty elämään ihan täydellisesti eettisen tarkastelun kestävää elämää vaan jokainen poimii ne omat juttunsa ja toteuttaa niitä. Ehkä tulen vielä joskus olemaan eri mieltä vaikkapa lihansyömisestä tai nahkatuotteista, mutta toistaiseksi tämä on minun tapani. En koe että asiaa on aiheellista vatvoa täällä, uskon valintojen vapauteen ja jos joku on aiheesta eri mieltä, niin siihen on täysi oikeus. 🙏

   Reply
   • Emma February 11, 2018

    Kiitos vastauksesta – en usko että kukaan turkiksia vastustava vaatisikaan ihmisiä pystymään täydellisen ekologista ja eettistä elämää. Turkistuotanto on kuitenkin lähes kaikissa muodoissaan epäinhimillistä, lihaa ja nahkaa sentään tuotetaan pienimuotoisesti. Se kuitenkin kertoo ihmisestä paljon, millaista tuotantoa tukee omilla tyylivalinnoillaan. Mutta kuten sanoit, jokaisella on täysi oikeus valintohinsa.

    Reply
 8. Marianne February 11, 2018

  Ihan mielettömiä kuvia!!
  Cushine et Ochsin 10-vuotis juhla näytöksessä rakastuin kokoelman silkki mekkoihin.
  Nauttikaa New Yorkista <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   Oli kyllä mieletön näytös! Kiitos ihana! 😍 xx

   Reply
 9. Sara February 11, 2018

  Hei! Haluaisitko avata syitä miksi käytät aitoa turkista? Etkö ole tietoinen alan eettisistä ongelmista vai eivätkö ne sinua kiinnosta? Tiedän, että aihe on monelle herkkä. Omia valintoja on hyvä kuitenkin pysähtyä välillä miettimään. Kukaan ei ole täydellinen ja kaikki me voisimme kuluttaa vähemmän luonnonvaroja, ostaa eettisemmin tuotettuja tuotteita tai olla ystävällisempiä. Mutta voisiko turkiksista luopuminen olla helppo tapa aloittaa? Ja muista: palautteen vastaanottaminen on hieno taito.

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   Heippa Sara! Vastasin jo aiheeseen, eli kurkkaa vastaukseni ylemmästä kommentista! 😊

   Reply
 10. Mari Ilona February 11, 2018

  Olen todella pettynyt siihen, että käytät aitoja turkiksia. Kommentoisitko, miten päädyit tekemään niin?
  Blogisi seuraaminen loppui tähän.

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   Hei, kiitos kommentistasi! Olen aina käyttänyt nahka -ja turkistuotteita (blogini alku aikoina jo Canada Goosea, Yves Salomonia, Moncleria jne.), sillä olen kokenut ne kestävänä ja laadukkaana vaihtoehtona. Ymmärrän myös täysin että se on varmasti karsinut turkisvastaisia seuraajia pois. Mielestäni on kyllä jännittävä ilmiö että turkispipo tai huppu ei aiheuta minkäänlaista reaktioa, mutta takista nousee kalabaliikki – täysin samasta asiasta kun on kuitenkin kyse. Johtuuko tämä siitä että turkistupsulla varustetut pipot ja huput ovat katukuvassa huomattavasti yleisempiä ja siitä syystä ne koetaan “hyväksyttävimpinä”? 🤔

   Reply
 11. Zane February 11, 2018

  Beautiful photos! Adore the pink jacket you had on! Greetings and have a super cool upcoming week xo
  Rock Renee Blog

  Reply
 12. Mimmi February 11, 2018

  Mahtava takki <3 Sopii sulle tosi hyvin!

  Reply
 13. Irma February 11, 2018

  Sinulla on hyvä blogi. Olet aito.

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   Voi ihana olet, kiitos! ❤️ xx

   Reply
 14. Arkeni estetiikkaa February 11, 2018

  Ihana väriläiskä tuo takki :) New York on kyllä mielenkiintoinen kaupunki. Olen kerran siellä ollut. Shoppailut rajattomat ja ne outletit <3 miksei niitä ole Suomessa! Central park oli myös ihana <3

  Reply
  • Alexa February 11, 2018

   No älä muuta sano! 😍 xx

   Reply
 15. Iida February 12, 2018

  Oi ihana New York 😍 Olen kyllä kanssasi samaa mieltä tosta että turkispipo tai huppu ei tunnu aiheuttavan juurikaan mitään hämminkiä, mutta takista syntyy heti mellakka… Mukavaa ensi viikkoa sulle vielä sinne Nyciin! 😇

  Reply
 16. Eevis February 12, 2018

  Hei ihanaa! Olin just viime viikolla ite NYCissä, tosin huomattavasti kylmemmissä tunnelmissa :D Sulla on näemmä ollut hauskaa :D Pari kysymystä eli mistä toi ihana pinkki takki ja kahvimuki on ja mistä on toi rooftop-kuva jossa näkyy Empire State Building?

  Reply
  • Alexa February 13, 2018

   Täällä on kyllä ollut tosi lämmin! Pinkki muki on Pietro Nolita -kahvilasta ja rooftop on Arlo Nomad hotellista, lämmin suositus molemmille. 😍 xx

   Reply
 17. Anne K February 12, 2018

  “Mielestäni on kyllä jännittävä ilmiö että turkispipo tai huppu ei aiheuta minkäänlaista reaktioa, mutta takista nousee kalabaliikki – täysin samasta asiasta kun on kuitenkin kyse. Johtuuko tämä siitä että turkistupsulla varustetut pipot ja huput ovat katukuvassa huomattavasti yleisempiä ja siitä syystä ne koetaan “hyväksyttävimpinä”? 🤔 ”

  Kiitos Alexa tästä mahtavasta kommentista – ja mitä pikkusievää turkisten käyttöä olet huomioinut ympärilläsi. Itse olen nähnyt tämän lisäksi aitoja turkistupsuja roikkuvan myös lauluissa. :) Toivottavasti mielensäpahoittajien silmät tästä hieman avautuvat näkemään ympärillään muutakin kuin sinun käyttämäsi kauniin turkin. . Joka ole kuienkaan ainoa mahdollinen ‘pahuus’ tässä maailmankaikkeudessa. Itse ainakin inhoan tekoturkiksia juurikin sen tähden, että jo tekotapa rasittaa enemmän ympäristöä, kuin aidot ja luonnolliset nahkavalinnat. Kevään matkakuumetta odotellessa.. :)

  Reply
 18. Jossu February 12, 2018

  Ihana ranskanpastilli <3 ja mistä moinen turkiskeskustelu – onko tämä turkis?

  Reply
  • Alexa February 13, 2018

   Heippa Jossu! Kyllä kyseessä on turkki, joka on ollut mulla nyt PR-lainassa muotiviikoilla Hafniumilta. Olen aina käyttänyt turkistuotteita (enimmäkseen niitä on näkynyt itselläni pipoissa, hupuissa jne.) ja niihin ei ole aikaisemmin pahemmin kukaan reagoinut, takki kyllä herätti huomiota. Toisaalta ymmärrän sen, onhan se todella näyttävä / huomiota herättävä vaatekappale. Kyseessä on siis ollut puhdas tuotelaina (otin tänne muiltakin brändeiltä vaatteita lainaan), eikä missään nimessä kaupallinen yhteistyö – ne merkitsen aina asiaankuuluvasti ja selkeästi.

   Olen päättänyt että en toistaiseksi jatka aiheesta keskustelua täällä, sillä olen sanottavani täällä kommenttiboksin puolella sanonut eikä tämä keskustelu oikein etenisi mihinkään – en myöskään koe että omat kanavani ovat oikeita paikkoja eipäs-juupas-väittelylle. Myös puolustavia kommentteja on tullut, mutta päätin että en julkaise niitäkään. Mielestäni jokainen saa olla asiasta juuri sitä mieltä kun itse haluaa, mutta mielestäni olisi tärkeämpää elää itselle mieluisaa ja omannäköistä elämää eikä käyttää aikaa ja henkisiä voimavaroja muiden ihmisten lynkkaamiseen tai moralisoimiseen. Tämä siis ihan yleisenä kommenttina kaikille, ei missään nimessä sinulle Jossu henkilökohtaisesti! 🙏 xx

   Reply
 19. Anne K February 13, 2018

  Hei Alexa!

  Olen henkilökohtaisen anteeksipyynnön velkaa. Kiitos yhteisestä vastauksesta. Otan tästä opikseni – tuli sanottua sellaista mikä ei ole minun tapaistani. Harmi että kiehui yli.. Arvostan todella sitä mitä edellä sanot. Elämä on täynnä valintoja ja näin sen pitääkin mennä. Aurinkoista kevättä toivotellen.

  Reply
  • Alexa February 13, 2018

   Voi ihana olet! Arvostan. 🙏 xx

   Reply