New Year's Eve

Uudenvuodenaatto oli lajissaan paras tähän saakka, eli tästä voi turvallisin mielin lähteä kohti vuotta 2014. Vietimme ensimmäistä kertaa mieheni kanssa uutta vuotta yhdessä, ja nyt isomman asunnon mahdollistaessa kutsuimme ystäviämme meille kilistelemään vuoden vaihteen kunniaksi. J:n taitava ystävä oli loihtinut meille tarjoiltavia, ja niitä tosiaan oli hurjasti! Suuri kiitos hänelle todella kovasta suorituksesta, ruoanlaitto oli nimittäin alkanut jo maanantaiaamuna. Laiskana leipurina hain meille kakut Kakku Galleriasta ja macaronsit Ekbergilta, ja ne taisivat mennä parempiin suihin suht nopeasti. Pahimmat sokerihiiret taisivat nuolla lautasensakin haha. 

Keskiyöllä pidettiin pieni countdown meidän pihalla, ja kurkkailtiin salamyhkäisesti raketteja. Minä ja Linda ei niinkään välitetä niistä (pelottaa!), joten ei uskallettu mennä Koffariin saakka. Hyvässä seurassa aika menee hurjaa vauhtia, ja viimeiset vieraat taisivat lähteä seitsemän – kahdeksan aikoihin? Emäntä oli sen verran väsynyt, että kantti ei kestänyt ihan aamun pikkutunneille saakka. Mahtava ilta! Kiitos kaikille ihanille vieraille, kokille ja rakkaalle siipalle unohtumattomasta illasta. Tästä tulee traditio! 

This New Year’s Eve was definitely the best so far. I guess the year 2014 will also be a great one then! On Tuesday our friends arrived at around 7 P.M. and we started the night with drinking champagne while waiting for dinner. My boyfriend’s friend is a really talented cook and he made a beautiful bouffet for us. After dinner it was time to start the countdown and some of us left to “Koffari” park to watch the fireworks. I’m scared of them, so I just stayed in the yard safely haha. 

Most of the guests left after 2 A.M. but some of them stayed until 8 A.M! I wasn’t able to stay up that long, so I secretly wen’t sleeping. Thanks to all the lovely guests for such an unforgettable night! This will definitely become a tradition. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

36 comments

 1. Natali January 2, 2014

  All the food looks so delicious and you look stunning in this dress :) May you have a great 2014!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Haha thanks, you too!:) xx

   Reply
 2. L January 2, 2014

  Sun blogi on ihana!! Ehdottomasti ihan Suomen parhaita :)

  Linnea
  http://blogbylinnea.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Voi kiitos, kauniisti sanottu:)! xx

   Reply
 3. Hanna January 2, 2014

  Linda, Alexa and Marianna = my 3 all time favorite bloggers <3 Perfect!

  I wish you all the best in 2014 :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Haha aww so sweet!:) Thanks! xx

   Reply
 4. millamainen January 2, 2014

  Näyttää ihanalta!

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Voi kiitos:) Oli mukavaa! xx

   Reply
 5. LadyBlue January 2, 2014

  Ihanat juhlat teillä ollut <3 Miten muuten ratkaisit ainakin mulle ikuisen jääpalaongelman? Cooleri pitäisi saada täyteen, mutta revi niitä nyt sitten sormet jäässä jostain pakastepusseista… Haitteko jäät jostain?

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Hahahah nimenomaan :D Kävin JOKAISEN baarin ja pikaruokalapaikan roballa läpi, ja viimeiseksi Big Mamasista tärppäs :D xx

   Reply
 6. Elli January 2, 2014

  Hyvä, että joku muukin myöntää pelkäävänsä raketteja :D me oltiin kaveriporukalla lähipuistossa ja siellä räjähti isoja raketteja maassa varmaan vähän vajaa kymmenen kappaletta, kun jotkut ei vaan välitä siitä turvallisuudesta..

  Teiän juhlat on näyttänyt ihanalta ja näytätte kaikki kauniilta! Hyvää uutta vuotta :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Joo siis oon aina pelänny niitä :D Pelkään että sokeudun tai jotain! Kiitos kovasti ja samoin sinne:) xx

   Reply
 7. suvi January 2, 2014

  Millä laitteella kiharrat hiuksesi?

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Suoristusraudalla :) Yritän tehdä tuton ensi viikolla! xx

   Reply
 8. jennas January 2, 2014

  Oi miten tunnelmallisia kuvia ja ihana tuo uusi header-kuva! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Hihi kiitos:)! xx

   Reply
 9. Anna January 2, 2014

  I love your party posts. You seem to be the best hoster :) and the food looks so yummy! :) Your hair looks so perfect! *-* <33 btw. to see you, Linda & Marianna on one picture – is so lovely, as you’re my favs!

  xx Anna

  PS: I love your new banner! :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Haha thanks!:) xx

   Reply
 10. M January 2, 2014

  Aivan ihana hiuspanta tuossa yhdessä kuvassa naisella joka pussaa miestä. Osaisitkohan sanoa tai viitsitkö kysyä mistä sekä on peräisin..

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Hihi joo mä kyselen ja palaan:)! xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne January 2, 2014

    Berliinistä löydetty:) xx

    Reply
 11. Lisa January 2, 2014

  I’ve been following your blog for a few months now. Love that you post something everyday! Hope you continue this in 2014.
  I wish you a great 2014 with lots of happiness, love and delicious food :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Thanks so much sweetie! :) Hope you have a great year too! xx

   Reply
 12. sofia January 2, 2014

  ihanat tarjoilut!! sitä odotan myös että joskus, muutaman vuoden päästä, pääsee muuttaan isompaan asuntoon jossa voi just järjestää illanistujaisia ja juhlia! nykyinen kämppä on niin pieni ettei se oo mahdollista:D mutta teillä on niin ihana koti ja niin hyvällä paikalla ettei varmasti parempaa paikkaa heittää kemuja kavereille!:) mukavaa uutta vuotta alexa!:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Hihi kiiitos samoin ihana! :) Hyvää todella kannattaa odottaa! xx

   Reply
 13. Paula January 2, 2014

  Voi miten kauniin näköiset ladyt :) ja ihanan näköiset juhlat! Todella hyvää uutta vuotta :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Voi kiitos ja samoin sinulle! <3 xx

   Reply
 14. Paula January 2, 2014

  Ja muuten vielä, tuli Lindasta mieleen :) että voisitko vinkata jonkun kivan shoppailukierroksen Tukholmaan? Sun suosikkikaupat sielä? :) vai onko tollanen postaus mahdollisesti jo olemassa? Ku oon menossa shoppailureissulle ja en ihan kauheasti tunne Tukholmaa…

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 2, 2014

   Heips, jotain yksittäisiä vinkkejä oon varmaan antanut, pitäisi joskus tehdä kooste :) Suosittelen seuraavia : luksus : Nathalie Shuterman, Savannah, Mrs. H muut: Urban Outfitters, Sephora, Massimo Dutti, Other Stories, Acne, NK:n tavaratalo ja Cow Parfymeri :) xx

   Reply
 15. Marissa January 2, 2014

  Pahoittelut, että kysyn suoraan, mutta olet ilmeisesti käynyt nenäleikkauksessa..? Harvoin susta näkee tuollaisia suoraan edestä päin otettuja kuvia, joten huomasin muutoksen vasta nyt. Löysin sun vanhan Miss Piggy -postauksen, ihana asenne sulla! :) Itsekin kyllä huomannut yhdennäköisyyden. Toivottavasti olet tyytyväinen itseesi, sillä olet todella persoonallisen kaunis! Surullisen usein ihmiset pyrkivät jonkun tietynnäköisiksi ja menevät sekaisin leikkausten ja muiden muokkausten kanssa.. (kommentin voi jättää julkaisematta, jollet halua puhua asiasta)

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 3, 2014

   Haha en oo kyllä käynyt leikkauksessa! En varmaan ikinä uskaltaiskaan tehdä mitään noin radikaalia muutosta :) Totta, nykyään musta on harvoin täysin edestäpäin otettuja kuvia, ei ole mun suosikki kuvakulma. :D Jotenkin tätä hommaa pidempään tehneenä sitä on oppinut paremmin että mikä toimii kuvissa ja mikä ei.

   Mitä meikkiin tulee, niin olen viime aikoina opetellut enemmän varjostuksen ja korostuksen saloja. Ja nimenomaan nenän suhteen! Se voi olla ehkä se joka saa sen näyttämään aikaistaan sirommalta? :)

   xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne January 3, 2014

    Ja P.S. Kiitos vielä kauniista sanoistasi!:) xx

    Reply
 16. Sasha January 3, 2014

  All the best in 2014 Alexa!
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne January 5, 2014

   You too! :) xx

   Reply
 17. Q January 4, 2014

  Paljon halvemmalla olisit selvinnyt, kun olisit viitsinyt leipoa kakut itse… Itsetehty on aina parempi! Varmaan ihan törkeen hintasia tollaset valmiskakut…

  Reply
 18. Liina January 10, 2014

  Ihana sydämen muotoinen lautanen! Mistä olet löytänyt tuollaisen? :)

  Reply