NEW VINTAGE BAG

february 12, 2020, outfit

Olen viime kuukausina myynyt muutamia laukkuja, sillä olen huomannut käyttäväni eniten Chanelin klassista Flap Bagia, Hermèsin Kellyä ja Goyardin shopparia. Olen kaivannut kaappiini noiden lisäksi jotain hieman rennompaa, joka olisi silti hankintana ajaton klassikko. Diorin Saddle Bag oli vastaus tuohon ja nimenomaan vintagena. Pidän hurjasti siitä ajan tuomasta patinasta ja rentoudesta, mikä vintage-laukuissa on. Ja sen täydellisen vintage-yksilön metsästäminen on myös ihan oma juttunsa!

Olen ihaillut samaista yksilöä Sofialla jo vuoden verran ja Sofia lopulta vakuutti minut siitä, että se on sopivan yksilön osuessa kohdalle saatava. Mulla oli Vestiairella kuukauden verran hälytys päällä Diorin laukuille ja kun tämä laukku listautui pariisilaisen vintage-liikkeen toimesta sivustolle, niin en kauaa miettinyt. Se oli juuri sellainen mitä olin etsinyt ja laukun kommenttikenttä täyttyikin nopeasti uteliaiden kysymyksistä. Myyjä vaikutti luotettavalta ja kiinnostuneita oli niin monta, että klikkasin laukun kotiin ja olen käyttänyt sitä päivittäin siitä lähtien.

Toki tämä Saddle Bag on ollut viime kausina aikaisempaa enemmän pinnalla, mutta lukuisia asuja tämän laukun kanssa nähneenä vakuutuin, että tämä olisi täydellinen lisä omaan vaatekaappiini.

&Other Stories Jacket
Bmuir Alexa Turtleneck in Sand
Arket Trousers
Flattered Shoes (similar from Arket)
Vintage Dior Bag

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *