New jeans yeah!

 Olen tässä nyt syksyn tullen (mikä syksy?) alkanut miettimään uusien farkkujen ostamista ja kas kummaa rakas yhteistyökumppanini Liu Jo:lta otti minuun yhteyttä. Sain näin alkaneen sesongin kunniaksi valinnaiset farkut kokeiluun ja uskollisena Liu-fanina kiljuin riemusta.. Valitsin Fashionstoren valikoimasta Liu Jo:n Denim Blue Moodyt, luonnollisesti “skinny legillä” varustettuna. 
 
Malli on mulle jo entuudestaan tuttu, mutta pidän tästä uudesta pesusta erityisesti! En ole mikään kauhea farkkuhifistelijä, joten mitä tummempi ja yksinkertaisempi sitä parempi. Ja muistan muuten kuulleeni joskus (lukijalta) palautetta siitä että Liulle (normaalisti tyypilliset) kultaiset yksityiskohdat eivät iske, niin näissähän ei niitä ole :) Yksityiskohdat on jätetty aika vähäisiksi ja farkut ovat muutenkin kivan yksinkertaiset, joten ne eivät katso ikää tai tyyliä. 

Ja tässä vielä vähän infoa Liu:sta tietämättömille:
 
Liu Jo:n Buttom upit (Push upit pepulle) on suunniteltu kaikille; pienille, isoille, lyhyille ja pitkille. Jokainen leikkaus on tarkkaan mietitty, jotta farkut sopisivat juuri Sinulle. Farkkujen metsästys siis helpottuu aika lailla, kun vain pesu ja malli jää ostajan päätettäväksi. 

Tiedän että tässä filosofiassa on onnistuttu, sillä en tosiaan ole ainut joka näitä farkkuja on kovasti hehkuttanut. Tiedän monta mimmiä erilaisine vartaloineen, jolle Liu Jo:n farkut ovat olleet nappivalinta. 

Koosta voin sanoa sen verran, että kannattaa ottaa ehkä koon pienempi tuuma kuin normaalisti.

//I got a small waist and a huge butt, so it’s always a mission to find the perfect jeans. I tried everything and I almost gave up, until I found Liu Jo’s Bottom Up Jeans.

The local Liu Jo retailer just contacted me and they wanted to give me a pair of their jeans. 
I picked the “Bottom Up Skinny Leg Denim Blue Moody” model and I really like them. 

What comes to jeans, less is more, I think. Just a basic dark wash with skinny leg is the best alternative.

 
 P.S. Olkaa loppuviikosta kuulolla, nimittäin teillekin on tiedossa jotain Liu-kivaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 comments

 1. Noora August 15, 2012

  Hei ihana Alexa !! Osaatkohan yhtään kertoo mistä noita vois tampereelta saada? Haluaisin kokeilla ennen, ku tilais mistään :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 15, 2012

   Hei ihana Noora! Sellasesta kaupasta kun Room pitäisi kai löytyä ? Voin kysyä maahantuojalta paremmin ja palata sulle :)! Itse teen useasti niin että tilaan netistä pari kokoa ja palautan sitten sen huonomman. Hehe se on myös tapa säästää, kun rahat tulevat parin viikon päästä takaisin :D ! XX

   Reply
 2. Noora August 15, 2012

  Okei juu tiedänkin kyseisen kaupan joten suuntaan sitten sinne:) Ja kiva jos kysyt maahantuojalta ja ilmottelet sitte!

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 15, 2012

   Joo sieltä pitäis löytyä :) Mutta infoilen vielä jos saan parempaa tietoa ! xx

   Reply
   • Alexa Aavarinne August 15, 2012

    Nopeesti tuli vastaus elikkä juu Roomista löytyy ja toisena jälleenmyyjänä Kekäle :) xx

    Reply
 3. Noora August 15, 2012

  Ei vitsit kiitti paljon!:)Kyllä on toimiva palvelu, kun vastaus tuli näin nopsaa!

  Reply
 4. randomkisu August 15, 2012

  Mä niin tykkään kuin noissa on aina (?) tuo timantti tuolla takimmaisessa vyönsoljessa. Hihii mä toivon löytäväni Italiasta lisää Liuta itelleni :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 15, 2012

   Joo siis munkin mielestä se on niin söpö yksityiskohta, ei kuitenkaan liikaa blingblingiä! xx

   Reply
 5. Elina August 15, 2012

  Oivoi, nuo on ihan täydellisen väriset! Tuollaisia harmaan mustia kun on tullut metsätettyä jo tovi. Tuo hinta vaan ehkä pikkasen kirpasee ;) Varsinkin, kun juuri ostin Leviksen Curve-mallistosta uudet farkut. Suosittelen muuten kokeilemaan myös niitä, tuntuvat meinaan ihan omiin jalkoihin tehdyiltä ja malleja löytyy monenlaisia! :–) Itsellä jo kolmas pari menossa,heh.

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 15, 2012

   Joo siis mun mielestä myös ihan nappiväri! Mulla ei vaan ne Levikset toimineet yhtä hyvin, tiedä sitten miksi :o xx

   Reply
 6. Jenna August 15, 2012

  Vautsi, noihan on kun tehty sulle, istuu todella hyvin!:)

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 15, 2012

   Nää istuu kaikille! :) Niin moni on sanonut ja niin monella olen nähnyt! xx

   Reply
 7. Anonymous August 15, 2012

  Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta onko sulla kokemusta Pradan Saffiano-nahkaisista laukuista? Itseäni houkuttaisi kovasti ajatus ostaa jokin niistä, mutta mietin kovasti onko laukku ihan hintansa arvoinen esim. laadultaan. Jos tiedät mitään ko. laukkujen laadusta ja muusta oleellisesta niin kiitän jo etukäteen! :) Ja mäkin olen muuten täysin rakastunut Liun farkkuihin!

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 16, 2012

   Joo mun äidillä on sellanen ja vaikuttaa kyllä hyvältä! Pradaa lähtisin muutenkin suosittelemaan, sillä meidän perheessä on ollut niitä useita ja ei ole kyllä mistään reklamoitavaa :) xx

   Reply
 8. Elina August 16, 2012

  Aaa! Tajusin just, että noissahan on myös vetskarit lahkeissa. En varmaan voi välttyä Kekäleessä poikkeamiselta, jos vaikka kävis vähän sovittamassa ;)

  Reply
 9. Jade August 18, 2012

  Näyttääpäs noi kivalta! Itselläni on ongelmana lihaksikkaat reidet ja monesti kun housut istuvat (lue mahtuvat) reisistä, se roikkuvat vyötäröltä. Noi näytttää kuitenkin sellaisilta hieman strech-tyyppisiltä, vaiko?

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 18, 2012

   Mulla on kans AINA ollut sama ongelma, ennen kuin löysin liut! Sopii ihan täydellisesti! Ennen Liun löytämistä olin jo luovuttanut, kun luulin ettei mitkään farkut käy kropalleni! Noi in action -kuvat ei oo ehkä parhaasta kulmasta otettu, pitää ottaa asukuvia niiden kanssa :) xx

   Reply