New in: Steve Madden

Joudun tosiaan myymään (tulossa alkuviikosta) muutamat kengät niiden osottauduttua pieneksi, joten mulla oli hyvä syy tilata Heposta uutukaiset. Yleensä pelaan varman päälle klassisien kenkien kanssa, mutta nyt repäisin ihan kunnolla. Niitillä varustettua Jeffreyjä en sentään vielä tilannut, mutta jotain muuta kyllä löytyi. Jostain syystä nämä Steve Maddenit kiinnittivät huomioni, vaikka olen tähän saakka vierastanut kyseistä open toe-nilkkuri yhdistelmää. 
Kengät ovat super mukavat jalassa, vaikka korkoa onkin n. 14cm. Muhkea 5cm plato kiilakorkoineen luo tämän ihanan mukavuuden. Vielä vähän mietiskelen että mihin meinaan nämä yhdistää, mutta eiköhän se tässä vaatekaappia penkoessa vielä kristallisoidu :)
// I usually rely on classic pumps, but this time I wanted to buy something else, something edgier.
I found these ankle boots from Heppo.fi and these are sooo comfy!*

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Mipsukka June 16, 2012

  Hienot ja söpöt lakat sulla varpaissa! Maddenilla on ihan huippukivoja kenkiä :) Itsekin haaveilen Litoista (muistaakseni niistä olet maininnut?), mutta niiden löytäminen on ollut itselleni haasteellisempaa kuin oletin. Joko kaupoilla ei ole ollut sitä mallia tai sitten kokoani ei ole ollut. Viimeksi tänään muuten katselin Steve Maddenin liikkeessä kenkiä, jotka ovat suorastaan identtiset Litojen kanssa. Eli on Stevenkin tainnut olla hyvin inspiroitunut Lita-mallista.. ;) Jätin ne kauppaan kuitenkin sillä haluan vielä ne aidot Litat. :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 16, 2012

   Hihi kiitoksia :) Tosiaan Peilissä laitetut kestolakkaukset varpaissa vetää jo neljättä viikkoaan!
   Litat on myös todella ihanat ja niitä tässä syksyksi funtsailenkin :) Nellystä ainakin löytyy ja tietääkseni myös Spirit Storen valikoimista :) Joo mä pistin muuten myös merkille noi Maddenin litat, hah huvittavaa, mutta kyllä ne Jeffreyt olla pitää! xx

   Reply
 2. Jade June 16, 2012

  Oi mitkä hullun ihanat <3 Kyllä kengissä pitää korkoa joko olla kunnolla tai ei ollenkaan. Luojan kiitos nykyään on niin paljon noita platoja, että jalat kestää noiden ihanuuksien kanssa ;)

  http://mustikkamuru.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 16, 2012

   Älä muuta sano ;)! xx

   Reply
 3. Noora June 16, 2012

  EIKÄ! mulla on ollu noi hetken aikaa ostoskorissa jo heppo.fissä :D Alko vaan epäilyttää toi koron korkeus! mutta laitappas kunnon kuvaa missä näkee noi sun jalassa:) Ei voi muuta sanoo, kun upee!

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 16, 2012

   Oikeesti :D Haha sika hyvä! Ei se korko ole este ollenkaan, niin hyvä plato+kiila ettei korkoa huomaakkaan! Laitan jonkun asun merkeissä joo ;) xx

   Reply
 4. Aava June 16, 2012

  Kirjotin pitkät pätkät ekaa kertaa sulle ja ne vain katos ykskaks. Joten kiitos ekaksi ihanasta blogista. <3 Sun ja Lintun blogit on mun lempparit. ;) Hei oon sulla ja Lintulla nähny maximekkoja joten osaisitko sanoa mistä niitä löytää helsingistä ja mielellään semmosia kauniita niinkuin teillä eikä mummon verhoista tehtyä jostain kirpparilta? :) Mielellään edullinen hinta olisi plussaa.. Aurinko <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 16, 2012

   Aa joo molemmat kommentit kyllä tuli perille:)! (Hyväksyn ne aina ennen kun ne tulee näkyviin ja nyt tosiaan julkasin vaan tän kun tässä oli sama sisältö:)) Mutta joo vitsi kitios paljon! Oikein hyvät lemppariblogit siis ;)

   Zarassa on ollut tosi kivoja maxeja ja sitten asos.com olen myös useamman kivan bongaillut:) Hyvää kesää sinulle! xx

   Reply
 5. Henna June 16, 2012

  Näyttävät upealle! Laitahan asukuvaakin niin näkee vielä paremmin nuo kengät ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 16, 2012

   Joo! Coming up ;) xx

   Reply
 6. Winna June 17, 2012

  Oiiii, mä rakastuin noihin kenkiin <3 :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne June 17, 2012

   Joo vitsit eikö ookki siistit:)! xx

   Reply