New in: M.A.C Cosmetics

Lauantaina tuli taas vähän täydennettyä kosmetiikkavarastoani ja tunnetusti meikit tuli haettua M.AC:in osastolta. Meikkivoiteista olen käyttänyt sekä Studio Fix Fluidia että Studio Sculptia, mutta tällä kertaa päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon. Olin ihan unohtanut miten pitkäkestoinen tuo SFF onkaan. Studio Sculpt on ehkä enemmän sellainen kuivan ihon vaihtoehto. Pumppu lähti tietysti myös mukaan, sillä se ei kuulu hintaan. (rahastuksen makua? :D ) Huulten rajauskynistä valkkasin Cherryn, mikä sopii oikein hyvin M.A.C Red-huulipunan kanssa käytettäväksi. Ja tosta pussista löytyy niinkin kiinnostavia juttuja kun 45 kpl puhdistusliinoja:) Sain myös yllärilahjaksi hopean meikkipussin mutta unohdin tietysti kuvata sen… 

Studio Fix Fluid NW20

Cherry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 comments

 1. Jossu February 6, 2012

  Thii, täällä toinen joka allekirjoittaa kaikki kehu-puheet Studio Fixista! :)
  Asiasta toiseen, tosin MAC:ssa pysytään: valaisetko mulle minkä takia mulle aina tarjotaan MAC:lla niitä musta-putkeloisia punia, kun sulla näyttää olevan ihanan nudeja värejä – mutta hopeanvärisessä tuubissa (tai siis yläosa on hopeanvärinen). Eikö ne hopeiset olekaan punia?

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 6, 2012

   On ne hopeiset just punia :) Tai siis ne jossa on korkin alapuolella hopeaosuus. Voi olla että ne on tarjonnut sulle Pro Long Wear sarjan punia, niiden kuori on ihan koko mustia. Yleensä just noista räikeimmistä sävyistä saatetaan tarjota Pro Long Wearia, koska ne pysyy (nimensä mukaisesti) parhaiten :) Mutta noi mitä mulla on, on niitä halvimpia “perus” huulipunia.

   xx

   Reply
 2. Jossu February 6, 2012

  Aa. No kun mä viime viikollakin Dubai kentällä pyysin kevyttä nudea punaa ja silti tarjottiin juuri pro longia! Oon varmaan sen näkönen (mikä tosin saattaa pitää paikkansakin..) etten kauhean usein punaa lisäile, eli paras aina myydä sitä kestävimpää sorttia ;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 6, 2012

   Okei tosi hassua :o Koska Pro Long ei oo mikään kevyt ! Ainut syy mitä voisin tähän keksiä on se että ne saa bonusta myynneistä kun Pro Long on hitusen kalliimpi kun ne ihan perus :)Mut silti väärin!

   xx

   Reply
 3. Anonymous February 7, 2012

  mitä ihanan väristä huulipunaa siulla on tässä huulilla! http://3.bp.blogspot.com/-qNYLJMsPGbM/Tr0YJi7MBoI/AAAAAAAAB_w/JUJyTieY2JQ/s1600/IMG_0771.jpg
  oon metsästäny kivaa sweet pink huulipunaa ja tuo sävy näyttää ainakin just perfect siulla :-)
  kivaa tiistaita!

  laura

  Reply
 4. Anonymous December 19, 2012

  Heips, vaikkakin näköjään aika paljon postauksen jälkeen niin vastausta myös tähän eli M.A.Ciltä löytyy myös hyvin kevyt ja kosteuttava sarja huulipunia jotka ovat mustissa hylsyissä sekä kuukausittain vaihtuvat kokoelma tuotteet ovat lähes poikkeuksetta mustissa hylsyissä :)

  Reply