My New Favorite Dress

Tässä viime viikkojen käytetyin vaatekappale, nimittäin Zalandon alesta löydetty Sister Janen pilkkumekko. Bongasin tämän alunperin Kaisan blogista ja ihastuin mekkoon niin että tilaukseenhan se meni. Onneksi menikin, nimittäin se pelasti Pariisin reissun täysin! Polttarit tuli tosiaan sen verran yllätyksenä että jouduin pakkaamaan samoilla silmillä hiukan ennen kentälle lähtöä, eikä se mennyt ihan nappiin. En ollut ehtinyt pyykkäämään tai valmistautumaan mitenkään, joten tällä mekolla vedettiin useampi päivä. Mekko on itse asiassa aika samanhenkinen kun se alkukesästä hankittu Zaran mekko, mutta tässä pidempi helma tekee käyttökokemuksesta itselleni vielä asteen mukavamman.

Juuri viikonloppuna ystävien kanssa puhuttiinkin siitä että enää ei viihdytä kovin lyhyissä helmoissa tai kireissä pikkumekoissa. En tiedä onko ikä tehnyt tehtävänsä vai mistä moinen muutos, mutta ehkä tosiaan parempi niin.

This is my current favorite dress. I found it -30% from Zalando and I just couldn’t resist ordering it. I’m glad I did, because it totally saved me when I was packing for Paris. I was so surprised by the bachelorette party, that I didn’t prepare anything before our trip – I thought that I would do it that Saturday. Well, naturally I didn’t so I had to pack right after the party before heading to the airport. I was pretty tired and most of my clothes were laying in our laundry basket, so this was the first (and almost only) thing that I packed – it was totally enough. I totally love it!

Ray-Ban Sunnies from Zalando*
Sister Jane Dress -30%
Gucci Bag
Gucci Shoes 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

20 comments

 1. Natali August 8, 2017

  I love, love Sister Jane, I have discovered the brand through Asos a year ago and ever since I love everything from them.
  You’re looking charming as usual!

  https://lartoffashion.com/visit-croatia-d-resort-sibenik/

  Reply
  • Alexa August 8, 2017

   Me too! ? They have such a great selection of beautiful dresses! xx

   Reply
 2. Paris August 8, 2017

  Hei onko sulla aiemmin tehtynä jotain postausta Pariisista, siis vinkkejä missä kannattaa käydä, syödä, mikä sijainti olisi hotellille hyvä jne? Olis ihan kuulla vinkkejä kun viikon päässä häämöttää Pariisin matka ?

  Reply
 3. Jani-75 August 8, 2017

  Beautiful woman<3 :)

  Reply
 4. Pinja August 8, 2017

  On kyllä todella kaunis mekko, ihan täydellinen kesään liehuvine helmoineen ❤️ Ja onhan tällaiset mekot huomattavasti mukavampia päällä kuin ne tiukat ja kiristävät tai ihan minimittaiset pikkumekot!

  Reply
 5. Catarina Morais August 8, 2017

  I love it so much, uau! So classy and beautiful. And looks amazing on you, ofc <3

  http://www.catmorais.com

  Reply
  • Alexa August 8, 2017

   Aww thanks so much! ?

   Reply
 6. Jeannay August 8, 2017

  Wow miten upea mekko! Sopii sulle aivan täydellisesti<3

  Reply
  • Alexa August 8, 2017

   Kiitos ihana! Se on kyllä just täydellinen kesämekko ? xx

   Reply
 7. A August 8, 2017

  Pakko kommentoida – ei niinkään tätä postausta, mutta blogiasi yleensä: aivan mielettömän laadukas ja ammattimaisella otteella tehty. Pidän sinua ehdottamasti yhtenä Suomen parhaista bloggaajista. Kaikki se vaivannäkö mitä teet blogin ja etenkin visuaalisesti upeiden videoidesi eteen välittyy hyvin tänne ruudun toiselle puolelle. Olen huomannut, että saat silloin tällöin osaksesi irvailua blogisi viimeisen päälle mietitystä ja “siloitellusta” ilmeestä. Haluan että tiedät, että moni meistä myös nauttii blogissasi juuri siitä. Itse työskentelen aivan eri alalla, mutta ihailen määrätietoisuuttasi ja työmoraaliasi todella paljon, ja koen saavani siitä inspiraatiota myös omaan elämääni. Toki blogin lukemisen taustalla on myös yritys imeä pettämättömästä tyylitajustasi hippunen itselleni (vaihtelevalla menestyksellä.. :D)

  Jatka hyvää työtä!

  Reply
  • Alexa August 8, 2017

   Voi kuinka ihana olet! Kiitos hurjasti Anni! ? Ihanaa loppukesää! xx

   Reply
 8. Pauliina August 8, 2017

  Ihana asu! ? Onko sulla muuten vinkkiä, mistä kannattaisi ostaa laadukkaita normaalia käyttöä kestäviä vaatteita? Ja mitä materiaaleja kannattaisi suosia? Esim. perus Vilan vaatteet nukkaantuu ihan tosi nopsaa, kun laukku hankaa.. Ihan tosi ärsyttävää!

  Reply
  • Alexa August 8, 2017

   Kiitos! ? Mun mielestä paras hinta-laatusuhde on Tiger of Swedenin vaatteissa. Tehdään kuulemma samassa tehtaassa ja samoilla matskuilla kun Acnen vaatteet, mutta hinta vaan puolet siitä. Mulla on paljon Tigerin vaatteita jotka on jo useita vuosia ollut käytössä ? xx

   Reply
 9. Kaisa August 9, 2017

  Oi toi mekko näyttää vieläkin kivemmalta kuvattuna Pariisissa ;)

  Reply
  • Alexa August 9, 2017

   Tuntuu että kaikki näyttää Pariisissa paremmalta ? xx

   Reply
 10. JohannaN August 9, 2017

  Superkiva mekko! Ja pitkät hihat lisää käyttöaikaa, varmaan syksyllä/talvellakin jees sukkisten kanssa?pitäs itsekin löytää vastaava. :)

  Reply