Never Say Never: Maxi Skirt

Nyt kun noita maksihameita on alkanut näkymään kaupoissa, niin pieni himotuskin on salaa iskenyt. Vannoin joskus etten “ikinä käyttäsi nilkkoihin asti olevaa hametta“, mutta voi olla että joudun syömään sanani. Nyt jo houkuttaisi asu maksihameen ja bikertakin kera, juuri niinkuin Delevignellä tuossa ensimmäisessä kuvassa. Itse asiassa olin lauantaina jo lähellä ostamassa maksihametta, mutta en vain löytänyt mistään kokoani! Haha ehkäpä se oli kohtaloa…
 
Mielestäni nämä naiset taitavat tuon maksihameen käytön paremmin kuin hyvin! Mitä mieltä te olette ilmiöstä?:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

21 comments

 1. Siiri April 9, 2012

  hihihi se on niin perus, että aina ensin vannoo suureen ääneen että minähän en ikinä sitten pue tuota enkä tuota ylleni ja sitten pikku hiljaa alkaakin huomaamaan ettäääää hetkinen jos nyt kuiteski :-D mutta mä ainakin oon ihan maksihameiden ja mekkojen puolella ! :-)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Hehehe mä niin tiedän mitä tarkotat :D Maksimekoille lämpenin itse jo viime kesänä, mutta nyt alkaa kyllä noiden hameiden fiilailu! Ei varmaan miesten mielestä se seksikkäin ratkasu, mutta ainakin tyylikäs mielestäni!

   xx

   Reply
 2. Michaela April 9, 2012

  oi joo toi ensimmäinen outfit on just hieno! :) Ja tycker själv bara mer om maxiklänningar. Tycker de kan va svårt att matcha en maxikjol så de blir snyggt!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Joo todellakin! Den förstä är ju ganska “Nixo” outfit :) Men jå precis!

   xx

   Reply
 3. Laapa April 9, 2012

  Sopii pitkille, mä näytän ihan kummalliselta sellaisessa! Ja noista kuvista miellyttää ainoastaan ylävasen tai se ois ainoa combo jonka mä voisin vetää päälleni näyttämättä hölmöltä :D ehkä!;)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Haha jep totta ;)!

   xx

   Reply
 4. lisbet April 9, 2012

  Mulla ei periaatteessa ole mitään maksimekkoja vastaan, vaikka edelinenkin nilkkapituisten mekkojen aalto 90-luvulta on hyvässä muistissa… Sopivaa ei ole löytynyt edelliskesinä, ehkä tänä kesänä?

  Kauhulla odotan jo sitä, että pohjemittaiset hameet palaavat, mutta varmaan parin vuoden sisällä silmä tottuu siihenkin.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Haha jeps, Mangossa ja Zarassa oli ainakin tosi kivannäköisiä! Joo toi pohjemittanen kuullostaa pelottavalta. Itse pystyn käyttämään vaan joko lyhyitä tai täyspitkiä hameita / mekkoja :D

   xx

   Reply
 5. N April 9, 2012

  Itse viihtyisin kovastikin maksimekoissa ja -hameissa, mutta kun pituutta on huimat 160cm niin eivät ole niitä pukevimpia asuja ;). Varsinkin maksimekoissa tulee niin karsea muumimammaemäntä -olo, että jäävät käyttämättä :D.

  Yksi maksihame kaapista kyllä löytyy ja sitä viime kesänä jonkun verran käytinkin, hametta on jotenkin helpompi asustaa ja yläosalla saa “katkaistua” linjan niin ettei näytä yhtä emännältä kuin mekossa :).

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Haha no hei korkkarit jalkaan vaan ;) Totta, tää kyllä jakaa mielipiteitä :D Itse pidän kovastikin maksimekoista, ah tulispa kesä jo!

   xx

   Reply
 6. Joanna April 9, 2012

  Tuo ensimmäinen kuva on kyllä ihan täydellisyys! Maxihameet on kyllä kivoja, tälläselle lyhyellä ihmiselle vaan vähän epäilyttää, että näyttääkö sitä ihan tapilta. Pitää vaan viissiin käyttää vähän korkeempia korkoja=)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Joo korkeet korot vaan ;) Itsekin epäilin samaa ennen kuin uskaltauduin käyttämään maksimekkoja, mutta mielestäni se vaan pidentää kun koko paketti on yhtenäinen kokonaisuus :)!

   xx

   Reply
 7. Nina April 9, 2012

  Minä joudun tästä trendistä pysymään kaukana, vaikka sellainen Karjalan Evakkomummo Chic ois ehkä ihan villi muoti-ilmiö. Mutta kyllä on tuttua tuo, että tulee vannottua että ikinähän en sitä tai tuota ja saa sitten ottaa sanansa takaisin.
  nimim. Nina “Ei ikinä pillifarkkuja!” H. :D
  Yksi maksimekko kummittelee muokkausta vaille kaapinperällä.

  xoxo Nina

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Hahaha jeps :D No mut ei kaikki trendit voi aina iskeä ;) Just esimerkiksi noi pastellihousut ym. näyttää tosi makeilta, mutta tiedän sata varmasti että ne ei kyllä mun vartaloa imartelisi! :D

   xx

   Reply
 8. Laura April 9, 2012

  Ite ostin maksihameen joka on edestä lyhyt ja takaa pitkä. Mun mielestä sika makee!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Oii kuullostaa tosi jännältä! ;)

   xx

   Reply
 9. Anonymous April 9, 2012

  Heii tyylitaituri! ;> Maksihame+biker-takki ois aika kiva joo :) Millaset kengät sä yhdistäisit sellaseen asuun?

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Se ois ihana! Ja ehdottomasti nuttura! Pelkäisimpä vaan että se jäis kaapin pohjalle vain parin käyttökerran jälkeen. Hmm jotkut rouheet avokkaat ois aika kivat ;)

   xx

   Reply
 10. Jossu April 9, 2012

  Hmm. Itse valitsisin kanssa joko minin tai maksin, mutten todellakaan ymmärrä sellaisen semi-pitkän päälle :D Ainakaan ne, joilla on saman-paksuiset pohkeet kuin mulla, onnistuvat kyllä luomaan norsun sääret itselleen sellaisella hameella (nimim. harmittaako edes hieman kun itsellä ei ole niitä laihoja pohkeita? ;))
  Maksimekot ovat mielestäni aivan upeita ja uskaltauduin viime kesänä jopa ostamaan yhden, mutta käyttö jäi aika vähälle. Pitäisiköhän kokeilla hameen kanssa tänä kesänä..? Ootko bongaillu jostain varteenotettavia yksilöitä? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 9, 2012

   Joo oon kyllä samoilla linjoilla :D En oo pahemmin nähny hyvännäköistä “semipitkää” hametta. Mutta jees, maksimekot on kyllä ihania! Niin klassisia ja naisellisia. Löysin upeita maksihameita ainakin Zarasta ja Mangosta ;) Kummassakaan ei tosiaan lauantaina ollut S tai XS vaan pelkästään M-L :(

   xx

   Reply
 11. RagDoll April 13, 2012

  Itselleni kolahtaa enemmän maximekko, mutta kyllä tuo hamonenkin näyttää hyvältä, ainakin muiden päällä. ;)

  Reply