NETFLIX AND CHILL

[kaupallinen]

Muutto siirtyi sunnuntaille, niin koitetaan tänään ottaa vaan rennosti ja nauttia viimeisistä hetkistä meidän vanhassa asunnossa. Ohjelmassa on siis Netflixiä (esim. The Big Short kiinnostaa) ja jädehetkiä peiton alla, kun kaikki muut tavarat alkaa olemaan laatikoissa.

We are going to move this Sunday instead of Saturday, so we have plenty of time to enjoy the weekend, which means watching Netflix and eating ice cream – everything else is already packed. 

Oletteko te vielä tutustuneet Lohilon jätsekihin? Maistoin itse näitä ensimmäisen kerran viime keväänä, kun urheilijaystäväni niitä kovasti hehkutti ja se oli menoa sitten. Kyseessä on siis hiukan kevyempi valinta, normaaliin jäätelöön verrattuna. Lohilossa on vähemmän rasvaa ja sokeria, mutta taas enemmän proteiinia kun normaalissa jäätelössä. Hype on ollut niin suurta, että viime keväänä en meinannut löytää jädeä mistään. Kerran kun S-marketista sitten löysin, niin ostin jokaista makua yhden testiin. Siinä sai viikon herkutella, kun makuja on yhteensä kahdeksan. Oma suosikki on alusta lähtien ollut Double Chocolate ja voin rehellisesti sanoa että jätski voisi yhtä hyvin olla vaikka Häagen-Datzia. Jos joku olisi laittanut minulle sitä annoksen, niin en olisi huomannut maussa eroa. Monesti fitness-brändätyt herkut ovat olleet maultaan (ja etenkin koostumukseltaan) vähän sinnepäin, mutta Lohilolle annan todellakin täydet pisteet. En muista ostaneeni normaalia jäätelöä kotiin sen jälkeen kun Lohiloon tutustuin ja onneksi sitä löytyy nykyisin kaikista suuremmista lähikaupoista, eli  jälleenmyyjiä on isoimmat S-marketit, Stockmannin Herkku sekä isoimmat K-marketit, K-Citymarketit ja Prismat.

Lohilo toi vastikään markkinoille myös patukkajäden, joka maistuu ihan Snickersiltä. Aivan mielettömän hyvää ja vieläpä suht kevyttä. Sain yhteistyön myötä patukoita laatikollisen pakkaseen ja ne ovat jo nyt ihmeellisesti kadonneet sieltä. Toinen uutuusmaku on Chocolate Brownie, joka ei ollenkaan häviä tuhdimmille kilpailijoilleen – vahva suositus myös niille! Täältä löydät lisätietoa mauista ja jälleenmyyntipisteistä.

Huh tulipa pitkä myyntipuhe, mutta tykkään näistä niin että en osannut hillitä höpöttelyitä. Uskon että moni teistäkin on jo ehtinyt näihin ihastua, eikö vaan? Vielä kun saataisiin markkinoille näiden lisäksi maidoton versio, niin olisi huippua.

Have you heard about Lohilo? It’s a healthier alternative to regular ice cream and I’m totally obsessed. It’s a pretty new brand from Sweden and they just recently launched in Finland. I have been totally obsessed! It’s really yummy, I could compare it to Häagen-Datz, but the nutritional values are way better. 

Olen myös alkanut katsomaan Gossip Girliä uudestaan! Sitä voin katsoa nyt niin eri silmällä, kun tietää kuka on Gossip Girl. Tosin ekan kauden perusteella on vähän sellainen fiilis että kirjottajat eivät itsekään vielä tiennyt kuka tulee olemaan GG.

I have been watching Gossip Girl all over again. It’s so funny to watch it now when I know who’s the GG. Always love the NYC atmosphere!

Käykää hei muuten mun Instagram-sivulla kurkkaamassa, siellä on tämän päivän ajan Lohilo-arvonta meneillään!

P.S. Oli ehkä kivoimmat kuvaukset ikinä, kun sai vaan köllötellä sängyssä ja syödä jädeä.

P.S. This was definitely one of my favorite posts to shoot, so comfy to just hang around in my pyjamas and eat some ice cream. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 comments

 1. Emma September 29, 2017

  Maistoin kyllä Lohiloa, mutta eron oikeaan jäätelöön kyllä huomaa. Ei vaan maistu jäätelöt, joissa ei ole yhtään rasvaa ja sokeria :)

  Reply
  • Alexa September 30, 2017

   Hääh oikeesti! ? Oon niin monen kanssa jutellut asiasta ja kaikki ovat olleet mun kanssa samaa mieltä ? xx

   Reply
 2. Jenni S. | big mamas home September 29, 2017

  Kuvauspuitteet näyttävät oikein kelvollisilta. :D

  Kiitos vielä ihanasta lukijaillasta. <3 Minimanikyyrin ansioista Essien lakka pääsi nyt testiin täällä meidän lapsiperheessä. Hyvältä näyttää ainakin vielä. Kerron vähän ajan päästä, miten lakka selviää näistä ääriolosuhteista. :D

  Reply
  • Alexa September 30, 2017

   No ei kyllä hullummat kuvaukset! ? Mukavaa hei että tykkäsit, ihanaa kun tulit paikalle! ? xx

   Reply
 3. Iina / MouMou September 29, 2017

  Oi, pakko maistaa tuota joskus! :)

  Reply
  • Alexa September 30, 2017

   Suosittelen! ? xx

   Reply
 4. tiina September 29, 2017

  Pakko varmaan vihdoin kokeilla tota jäätelöä :)
  Onnea muuttoon :)

  Reply
  • Alexa September 30, 2017

   No todellakin! ? Kiitos! xx

   Reply
 5. Sini September 30, 2017

  Hei wau! Sun tikka näissä kuvissa ?

  Reply
 6. Sini September 30, 2017

  *tukka ?

  Reply
 7. Jossu September 30, 2017

  Täältäkin pisteet Lohilolle! Itse oon vaan maistanut cookie doughta ja salted caramelia, joista jälkimmäinen oli kaamean makuista :D Mutta koostumus ja makrot on kyllä kohdillaan ja pakkaus on sopivan kokoinen ja käytännöllinen mielestäni myös pakastinta ajatellen: himpskatin pyöreät purkit vie rutosti enemmän tilaa sieltä kuin tälläinen kulmikas :D

  Reply
  • Alexa September 30, 2017

   Totta puhut! Pakkaus on kyllä ihan täydellisen kokoinen ja mun mielestä hintakin hyvä suhteessa muihin “erikoisjätskeihin”. Mun mielestä Salted Caramel on hyvää, mutta suosikkeja on ehdottomasti suklaamaut! ? xx

   Reply
 8. Juho September 30, 2017

  Harvemmin tulee tällanen oli, mutta nyt oli pakko jopa vaivautua laittamaan kommenttia, koska jostain syystä tästä postauksesta jäi ihmeen hyvä fiilis! Nyt voi hyvillä mielin lähteä iltavuoroon?

  Reply
  • Alexa September 30, 2017

   Voi kuinka ihana olet, kiitos! ?? xx

   Reply