Neon Colors

march 14, 2016, *sponsored product, outfit, Thailand

white-dress-zalando-outfit
Tällaista tällä kertaa! Olen ihan ihmeissäni siitä kuinka ihania kuvauspaikkoja täältä meidän hotellilta olenkaan löytänyt. Ottaen huomioon sen että oltiin samassa hotellissa viime vuonnakin, eikä täällä ole mikään muuttunut sen jälkeen. En koe että olisin mitenkään älyttömästi kehittynyt bloggaajana vuodessa (mieluummin ehkä edeltävinä vuosina), mutta kai visuaalisessa silmässä on jotain tapahtunut kun näkee potentiaalin joka nurkassa. Joskin tuntuu että ei täällä Thaimaassa voi huonoja kuvia saadakaan! Ellei nyt istahda suoraan porottavaan aurinkoon ja polta pakaroitaan, kuten tein kun näitä kuvia alettiin nappaamaan…

BCBG:n mekko on ihana uutuus vaatekaapissani. Niin mukava päällä, mutta samalla tyttömäinen ja jopa juhlamenoihin soveltuva – esimerkiksi valmistujaisjuhliin ihan täydellinen mekko.

I totally love these photos we took yesterday with my boyfriend. It’s so beautiful here, it feels almost impossible to take bad photos. I’ll be totally missing Thailand for it’s warm weather, kind people and delicious food. I’m glad we are still staying here until Wednesday and then we are spending the last couple of nights in Bangkok. If you have any Bangkok tips in your mind, please let me know! 

This BCBG dress is a new one in my closet. It’s super comfy yet girly, would be a great choice for a graduation party for example. I’m so excited about spring and wearing dresses again! :) 

zalando-white-dress4 white-dress-zalando-outfit2 alexa-dagmar-hair white-dress-zalando3charlotte-olympia-shoes-outfit

Quay Australia Sunnies
                                   BCBG MAXAZRIA Dress (also love this one!)
Charlotte Olympia Shoes


postaus sisältää mainoslinkkejä

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *