Neon Colors

white-dress-zalando-outfit
Tällaista tällä kertaa! Olen ihan ihmeissäni siitä kuinka ihania kuvauspaikkoja täältä meidän hotellilta olenkaan löytänyt. Ottaen huomioon sen että oltiin samassa hotellissa viime vuonnakin, eikä täällä ole mikään muuttunut sen jälkeen. En koe että olisin mitenkään älyttömästi kehittynyt bloggaajana vuodessa (mieluummin ehkä edeltävinä vuosina), mutta kai visuaalisessa silmässä on jotain tapahtunut kun näkee potentiaalin joka nurkassa. Joskin tuntuu että ei täällä Thaimaassa voi huonoja kuvia saadakaan! Ellei nyt istahda suoraan porottavaan aurinkoon ja polta pakaroitaan, kuten tein kun näitä kuvia alettiin nappaamaan…

BCBG:n mekko on ihana uutuus vaatekaapissani. Niin mukava päällä, mutta samalla tyttömäinen ja jopa juhlamenoihin soveltuva – esimerkiksi valmistujaisjuhliin ihan täydellinen mekko.

I totally love these photos we took yesterday with my boyfriend. It’s so beautiful here, it feels almost impossible to take bad photos. I’ll be totally missing Thailand for it’s warm weather, kind people and delicious food. I’m glad we are still staying here until Wednesday and then we are spending the last couple of nights in Bangkok. If you have any Bangkok tips in your mind, please let me know! 

This BCBG dress is a new one in my closet. It’s super comfy yet girly, would be a great choice for a graduation party for example. I’m so excited about spring and wearing dresses again! :) 

zalando-white-dress4 white-dress-zalando-outfit2 alexa-dagmar-hair white-dress-zalando3charlotte-olympia-shoes-outfit

Quay Australia Sunnies
                                   BCBG MAXAZRIA Dress (also love this one!)
Charlotte Olympia Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Natali March 14, 2016

  Looking absolutely gorgeous top to bottom in this girly and chic outfit!

  http://lartoffashion.com/changes/

  Reply
 2. jenny March 14, 2016

  Ihana mekko! Mikä koko sulla on? :)

  Reply
  • Alexa March 14, 2016

   Mulla on S -koko, just täydellinen :) xx

   Reply
 3. Sasha March 14, 2016

  Beautiful dress and gorgeous photos! I also love love love your sunnies. So cool:) Enjoy the rest of your stay <3
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa March 14, 2016

   Thanks so much Sasha! :) xx

   Reply
 4. Elisa March 14, 2016

  Ihania kuvia Alexa, en ymmärrä miten joku voi olla siellä kuumuudessa noin freesin näköinen! Ps. Haastoin sut mun blogissa kertomaan asioita joista pidät itsessäsi: http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life/kymmenen-syyta-miksi-rakastan-minua

  Reply
  • Alexa March 14, 2016

   Voi kiitos ihana! Kuule aurinkolasit on kaiken pelastaja :D Mä kurkkaan haasteen, ihanaa kun ne ovat palanneet taas blogimaailmaan! xx

   Reply
 5. Essi March 14, 2016

  Kaunis asu ja aivan upeat maisemat! :) Hei postaukseen liittymätön kysymys: pystyykö sitä sun mustan YSL:n tasselilaukun olkahihnaa säätämään? Vai onko hihna vain yhtä ketjua?

  Mukavaa loman jatkoa sinne :)

  Reply
  • Alexa March 14, 2016

   Kiitos paljon! :) Ei pysty säätämään, mutta en ole nähnyt tarvettakaan! xx

   Reply
 6. Maija March 14, 2016

  Mekko on todella kivis ja ai että olen kateellinen näistä reissukuvista :D. Tosin onneksi sain itse tänään tietää, että pääsen vaihtovuotta viettämään Balille ensi syksynä, vähän helpottaa. Nauti reissusta!

  http://maijamaya.blogspot.fi

  Reply
  • Alexa March 15, 2016

   Kiitos :) Upeeta, Balille! Syksy on vielä loistava aika :) xx

   Reply