NEITI KESÄHEINÄ

Täällä yksi kesälomalainen hei! En muista koska mulla olisi ollut näin paljon aikaa olla, nukkua ja tehdä asioita spontaanisti. Samalla niin outoa, mutta ihanaa. Olen niin tottunut olemaan kiireinen ja aikaansaava, että kieltämättä välillä miettii että onko ihan ok vaan olla himassa tekemättä mitään – kolmatta päivää putkeen. Tällä viikolla luvassa on pyörälenkkejä, treffejä ystävien kanssa ja viikonloppumatka Kuopioon – ihan parasta! Siinä on mun unelmien kesä pähkinänkuoressa. Jos jotain on vielä mun kesän bucket listillä, niin päivä Anna Sofian landella ja tietysti pyörälenkki Porvooseen. Ollaan myös Joksun kanssa haaveiltu Italian reissusta, jos pääsisi vielä meidän minihäämatkaa jatkamaan. Saadaan tällä viikolla meidän asuntoprojektin urakkatarjoukset, joten jos budjetti menee tiukoille niin joudutaan himmailemaan reissun suhteen. Onneksi täällä on kuitenkin niin ihana sää just nyt! Nyt kun muuttokaaoskin on selätetty, niin ei paljon paremmin voisi asiat olla.

Viikot menee niin nopeasti että tuntuu siltä kun meidän podijaksoja tulisi koko ajan ulos! En ehtinyt viime viikolla edes vinkata täällä uudesta jaksosta; miestyyppejä ja ekoja treffejä, vaikka statistiikan perusteella olette jo hyvin löytäneet rutiinin kuuntelemiseen. Mutta laitan tähän joka tapauksessa kuunteluboksin, jos ette ole kuunnelleet esim. Soundcloudin tai iPhonen oman appin kautta jo aikaisemmin. Pari päivää niin tulee taas uutta jaksoa kehiin, se on muuten hauska!

Good morning! I’m in such a holiday mood right now. I don’t remember when was the last time I had this much spare time. I have been just sleeping, eating and hanging out with friends – of course! It actually feels a bit weird, because I’m so used to being productive and busy all the time. I feel kinda guilty for just chilling, but I’m trying to get past it and enjoy it as long as it lasts. This week I have a lot of plans with my friends. Tomorrow we are having dinner the first time at our new apartment, on Wednesday we are about to play padel together and on Friday I’m heading to Kuopio to spend the weekend there with my hubby and my friends. Such an awesome week ahead!

KN Collection Hat*
H&M Dress*
Hat Attack Bag
Hermés Sandals

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Mirkku July 10, 2018

  Sä oot kyllä epeli. Mä seuraan 6:tta välillä 7: ää blogistia, mutta sä annat eniten. Jotenkin sä ymmärrät mikä kiinnostaa etkä himmaile tiedon kanssa. Se taitaa olla se vaikein juttu. Esimerkiksi sun häiden seuraaminen on ollut mahtavaa. En todennäköisesti koskaan pääse häihin Italiaan enkä muuallekaan ulkomaille, niin on ollut kivaa olla kärpäsenä katossa näin blogissa. Ja nuo podcastit on huikeita. Ne tuo ihan eri särmää suhun ja Lindaan. Tässä tällainen välikiitos sinulle ja hyvää kesää. ???

  Reply
  • Alexa July 10, 2018

   Voi kuinka ihana olet! ? Sulta tulee niin ihanan tsemppaavia kommentteja aina, kiitos! ❤️ xx

   Reply
 2. Emma July 10, 2018

  rakastan teijän podia, mutta aaaaina kun mainitsette, että nyt lopetellaan että ollaan höpötelty tarpeeksi niin vähän petyn – jotenkin tuntuu että podit on tosi lyhyitä ottaen huomioon minkälaisia aiheita teillä on (voisin kuunnella teijän juttuja vaikka reilun tunnin putkeen) :D tietenkin jos teillä on sen verran hektinen elämä, ettei podia pysty äänittämään montaa tuntia niin ymmärrän :)

  Reply
  • Alexa July 10, 2018

   Hei ihanaa että sä haluut kuunnella noin paljon, huikeeta! ? Me tehdään monen aiheen kanssa niin että tehdään osa 2,3,4,5…, koska aiheet on niin laajoja että haluaa pureutua niihin useassa jaksossa. Esim. Ihmissuhteisiin ja seksiin liittyviä jaksoja ollaan suunniteltu jo monta tulevaisuuden varalle. ? xx

   Reply
 3. Julia July 10, 2018

  Ihana tukka! Toivon mukaan myös varvas voi paremmin kohta. Kai se kynsi kasvaa takaisin? Mulla itselläni irtosi kynsi kerran pikkusormesta (jäi oven väliin) ja se kasvoi takaisin. Tsemppiä! :)

  Reply
  • Alexa July 10, 2018

   Kiitos ihana! ? Jalka voi jo onneksi paremmin, ei ole enää niin kipeä! Ja kynnen pitäisi kasvaa takaisin, kun kynsipeti ei vaurioitunut ?? xx

   Reply
 4. Ihana asu. ❤ Sain tänään kuunneltua viimein teidän viimeisen podcastin. Kun esikoisella alkoi kesäloma, mun kuuntelurutiinit meni aivan uusiksi.
  Meidän rakkaustarina noudatti vähän samaa kaavaa kuin sulla ja Joksulla. Paitsi, että vielä kymmenenkään vuoden jälkeen ei olla naimisissa, mutta lapsia on kaksi. Mutta nopeasti edettiin siinä alussa. Ehkä me vielä naimisiinkin päästään.

  Reply
  • Alexa July 10, 2018

   Kiitos ihana! ? Ja hei huikeeta kuulla! Kyllä sitä naimisiin kerkeää, just ihanaa että jotain mitä odottaa. ? xx

   Reply
 5. Oona July 11, 2018

  Oon jo monesti ylistänyt podia, mutta voi että tekee mieli taas ylistää maasta taivaisiin. Hauskinta on ehkä just huomata se kuinka erilaisen kosketuspinnan saa teihin. Naurettava kuuloista, mut tuntuu aina siltä et kaks kaveria siellä korvassa höpöttää. Ehkä just siks kun tajuaa kuinka samanlaisia tässä kaikki ollaan – ehkä sen on tiedostanut jotenkin aiemminkin, kun sun blogi on ollut jo vuosia oma lemppari ja ainoa mitä ulkomailla asuessa seurasi aktiivisesti. Seuraavaa jaksoa siis odotellessa, hyvää kesää ja paranemisia varpaalle!

  Reply
  • Alexa July 12, 2018

   Voi kuinka ihana olet! Ihan huippua kuulla, kiitos! ❤️ xx

   Reply
 6. Iina July 11, 2018

  Voi miten ihana, kesäinen asu! ? Itse kokeilin myös tuota H&M:n mekkoa, mutta olin aivan liian lyhyt siihen, sinulla se näyttää upealta.

  Olen ostamassa ensimmäistä asuntoani, joka on remppakunnossa, ja olenkin lueskellut teidän entisen asuntonne remontista ja saanut siitä inspiraatiota remonttiin. Kiitos siis, että olet jakanut asuntotarinanne blogissa. En malta odottaa, että pääsette remontoimaan uutta asuntoanne. Se kuulostaa jo nyt ennakkoon mahtavalta. Haluaisin vielä kysyä, että onko teillä suositella Helsingistä mitään remontointi firmaa tai mitä olette itse käyttäneet? Kiitos avustasi ja ihanaa kesää ?

  Reply
  • Alexa July 12, 2018

   Hei ihanaa kuulla että siellä on kämppähommat meneillää, se on ihan parasta! ? Meillä oli remppafirma virosta, voit kysyä Annelilta [email protected] hän puhuu Suomea. Tsemppiä sinne! xx

   Reply