Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NEITI KESÄHEINÄ

july 10, 2018, outfit

Täällä yksi kesälomalainen hei! En muista koska mulla olisi ollut näin paljon aikaa olla, nukkua ja tehdä asioita spontaanisti. Samalla niin outoa, mutta ihanaa. Olen niin tottunut olemaan kiireinen ja aikaansaava, että kieltämättä välillä miettii että onko ihan ok vaan olla himassa tekemättä mitään – kolmatta päivää putkeen. Tällä viikolla luvassa on pyörälenkkejä, treffejä ystävien kanssa ja viikonloppumatka Kuopioon – ihan parasta! Siinä on mun unelmien kesä pähkinänkuoressa. Jos jotain on vielä mun kesän bucket listillä, niin päivä Anna Sofian landella ja tietysti pyörälenkki Porvooseen. Ollaan myös Joksun kanssa haaveiltu Italian reissusta, jos pääsisi vielä meidän minihäämatkaa jatkamaan. Saadaan tällä viikolla meidän asuntoprojektin urakkatarjoukset, joten jos budjetti menee tiukoille niin joudutaan himmailemaan reissun suhteen. Onneksi täällä on kuitenkin niin ihana sää just nyt! Nyt kun muuttokaaoskin on selätetty, niin ei paljon paremmin voisi asiat olla.

Viikot menee niin nopeasti että tuntuu siltä kun meidän podijaksoja tulisi koko ajan ulos! En ehtinyt viime viikolla edes vinkata täällä uudesta jaksosta; miestyyppejä ja ekoja treffejä, vaikka statistiikan perusteella olette jo hyvin löytäneet rutiinin kuuntelemiseen. Mutta laitan tähän joka tapauksessa kuunteluboksin, jos ette ole kuunnelleet esim. Soundcloudin tai iPhonen oman appin kautta jo aikaisemmin. Pari päivää niin tulee taas uutta jaksoa kehiin, se on muuten hauska!

Good morning! I’m in such a holiday mood right now. I don’t remember when was the last time I had this much spare time. I have been just sleeping, eating and hanging out with friends – of course! It actually feels a bit weird, because I’m so used to being productive and busy all the time. I feel kinda guilty for just chilling, but I’m trying to get past it and enjoy it as long as it lasts. This week I have a lot of plans with my friends. Tomorrow we are having dinner the first time at our new apartment, on Wednesday we are about to play padel together and on Friday I’m heading to Kuopio to spend the weekend there with my hubby and my friends. Such an awesome week ahead!

KN Collection Hat*
H&M Dress*
Hat Attack Bag
Hermés Sandals

Photos by Linda Juhola

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *