5 x NÄITÄ ETTE NÄHNEET

Joku bloggaaja voisi pitää tätä tuhlailuna, nimittäin päätin nyt päräyttää peräti viidet asukuvat samaan postaukseen! Tästähän riittäisi asuja melkein koko kuukaudeksi. Totuus on kuitenkin se että nämä ovat olleet arkistoissa roikkumassa jo kuukauden päivät ja syystä tai toisesta ne ovat jääneet postaamatta. Näitä aina kertyy silloin ja tällöin varastoon ja koen aina että on kivempi laittaa ne kootusti ulos, kun jättää kokonaan postaamatta. Mutta tässä olisi tosiaan asuinspiraatiota nyt sitten ihan roimasti kerralla!

I found five different outfits from my drafts, so I thought that it would be fun to share all of them with you guys! Hope you find some inspiration from here!

Envii Sweater from Zalando* (similar here!) | Gucci Belt | Zara Jeans (similar here!) | Céline Bag | Gucci Shoes

Kuvasin tämän asun pari kuukautta sitten, vielä kun ei ollut loskasta tietoakaan. Unohdin kokonaan postata tämän ja nyt paljaat nilkat tuntuvat jotenkin todella vieraalta ajatukselta. Asusta tykkään silti hurjasti, punaisen neuleen ja sinisten farkkujen kombo näyttää niin raikkaalta.

We took these photos like two months ago and I totally forgot to post them! I couldn’t wear my loafers anymore, but I thought that it would be fun to post these anyway! 

Peak Performance Vest | Andiata Knit | Aritzia Pants | Acne Shoes | Gucci Bag

Tämä asu on kuvattu Tukholmassa lokakuussa ja se on jäänyt tuntemattomasta syystä arkistoihin lojumaan. Ihan mielettömän herkullinen tuo liivi, eikö vaan? Ihan karkki!

We took these pictures in Stockholm a couple of months back and I forgot to post these as well! Totally love the vest, it’s so cozy!

Gina Tricot Hat | Andiata Coat | JDY Sweater Dress | Raid Shoes | Chloé Bag

Tavallaan tykkäsin tästä asusta, mutta vierastin noita Lindalta lainaamia kenkiä. En varsinaisesti kenkien mallia, mutta koin että varren pituus ei toiminut itselläni ollenkaan. Myöhemmin ostin vastaavat, mutta hiukan lyhyemmällä varrella ja ne toimii huomattavasti paremmin.

I like this outfit, but I feel like the shoes didn’t compliment my feet at all so at first I chose not to post these pictures. But whatever, let’s give it a go! 

Endless Rose Sweater -30% | Love & Rosie Earrings | Gucci Bag | Whistles Skirt | KG Shoes

Näissä kuvissa kuvausolosuhteet eivät olleet parhaat mahdolliset, kun vettä tuli taivaalta ihan kunnolla. Tykkään silti asusta hurjasti ja sitä on tullut käytettyä useampaan otteeseen viime aikoina! Noita Kurt Geigerin kenkiä voin lämpimästi suositella, niillä jaksaa kävellä koko päivän. Myös tuo ihana neule näyttäisi olevan -30% alessa.

It was raining a lot when we took these photos, but I’m glad I found a couple of good shots. Totally love the KG boots, they are the comfiest ever! I have been wearing them a ton recently. The sweater is also so cute and I just noticed that it’s currently -30% on Zalando.

Y.A.S Dress from Zalando* | Gucci Belt | Chloé Bag | &Other Stories* Shoes 

Tämä on eilinen illan asu, joskin asu meni mekkoa lukuunottamatta lopulta uusiksi ja siksi päätin olla tekemättä tästä omaa postausta. Lopulta vyö jäi pois, kengät vaihtui toisiin, tukan vetäisin nutturalle ja korviin valitsin näyttävät korvikset. Koitin buukata tänään kuvaaja jos olisin voinut kuvata asun uudestaan, mutta en saanut enää varattua ketään niin päätin nyt postata nämä. Kuvasin eilen onneksi koko päivän vlogia, niin asu on ikuistettu videon muodossa.

This was actually shot yesterday, but I changed almost everything before heading out.  I loved the dress, but I took the belt off and changed the shoes into a classic black pumps. I also wore my hair up and put on some statement earrings, I totally preferred that look but I wasn’t able to book another photographer to shoot the outfit again. But I still like these photos!

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 comments

 1. Milla December 15, 2017

  Tosi kiva postaus! :)

  Reply
  • Alexa December 15, 2017

   Kiitos ihana! 😘 xx

   Reply
 2. Natali December 15, 2017

  That final laced dress from Zalando is absolutely incredible!!! You look astonishing, wow!

  https://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa December 15, 2017

   Love it! 😍 Thank you! 🙏 xx

   Reply
 3. -H December 15, 2017

  Ihan super kivoja asuja kaikki :)

  Reply
  • Alexa December 15, 2017

   Kiitos ihana! 😘 xx

   Reply
 4. JokiJohanna December 15, 2017

  Upeita asuja taas jälleen kerran! Toi vaaleenpunainen liivi sai mut todellakin himoitsemaan vielä enemmän eilen kokeilemaani tekoturkista… apuaaaa :”D

  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa December 15, 2017

   Voi kiitos! 😘 xx

   Reply
 5. Henrika December 15, 2017

  Tuo neljäs asukokonaisuus kampauksen kanssa😍 Love!

  Reply
 6. Anna December 15, 2017

  Kiitos taas näistä. <3 Kertoo kyllä paljon sun blogin ammattimaisesta tasosta, jos näin upeita kuvia jää postaamatta ja silti julkaiset joka kerta pelkästään timanttista settiä.

  Reply
  • Alexa December 15, 2017

   Voi ihana olet!! Kiitos! ❤️ xx

   Reply
 7. Ipana December 15, 2017

  Kiva idea postata paljon asukuvia kerralla, tykkään! Itse asut eivät niinkään olleet tähän hetkeen kovin ajankohtaisa & inspiroivia, kun maa on jäässä ja vettä tulee 😀 Olisi kiva nähdä enemmän sellaisia ”perus” asukuvia eli mitä IHAN OIKEASTI voisi tuolla käyttää.

  Reply
  • Alexa December 15, 2017

   Jos yhtään luit postauksen tekstejä, niin postauksen idea oli tosiaan julkaista asukuvia joita en ole aikaisemmin julkaissut. Nämä ovat jääneet arkistoihin roikkumaan, juurikin mainitsemastasi syystä – ne eivät säiden puolesta sovi näihin keleihin! Mutta halusin kuitenkin julkaista nämä kaikki kerralla, sen sijaan että olisin poistanut ne arkistoista. Onneksi selkeästi jotkut kuitenkin inspiroitui! Mutta tosiaan vaikka mitä talviasuja on tulossa seuraavaksi, nyt kun sain nämä vanhat postettua! 😘 xx

   Reply
 8. Marianne December 16, 2017

  WOWW miten upeita asuja!! :) <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa December 16, 2017

   Kiitos ihana! 😘 xx

   Reply
 9. Aura December 16, 2017

  Ihania asuja! Onneksi julkaisit nämä😍 toiseksi viimeisissä kuvissa sulla on ihanan fresh meikki! Tutoriaali tuon tapaiseem ”vähemmän laitettuun” lookiin olisi kiva😊

  Reply
 10. xod December 16, 2017

  Kiva kun jaoit nää, neljäs oli mun lemppari ja toi nuttura oikeen kruunaa asun! :)

  Reply
  • Alexa December 16, 2017

   Kiitos, ihana kuulla! 😘 xx

   Reply
 11. Ilona December 16, 2017

  Upeita asuja ja kuvia, jälleen! 😍 Tuntuu että aina hoen tätä samaa kun käyn jotakin kommentoimassa, mutta on vain yksinkertaisesti niin ihanaa että myös suomalaiset osaa tehdä ammattimaista ja laadukasta jälkeä blogisaralla 💘 En käsitä miten onnistut aina olemaan niin classy ja silti sopivan särmikäs yhtä aikaa! Odotan sun postauksia suuremmalla innolla kuin cheat mealseja 😂✌🏻

  Reply
  • Alexa December 16, 2017

   Oot niin ihana Ilona, kiitos siitä! 💗 Ja voin sanoa että koskaan ei voi kuulla liikaa kehuja omasta duunista. 😘 Tulipa hyvä mieli tällaiseen flunssaiseen lauantaihin! 🙏 xx

   Reply
 12. Aliisa December 16, 2017

  Just kiva kun tuli monta asuideaa samassa! varsinki noi kaks kokomustaa asua oli mun mieleen, 3. ja 4. kuvat siis! tykkään just tollasesta materiaalien yhdistelystä mitä nelosessa olet tehnyt, saa heti asun näyttämään mielenkiintoiselta ja huolitellulta.

  Reply
  • Alexa December 16, 2017

   Kiitos, hei ihana kuulla! 💗 xx

   Reply
 13. Elina December 16, 2017

  Hei! Olet todellinen tyyli kaunotar! Uskomattoman upea tyyli! Sulla on myös upea normaalin naisen vartalo! Olet todella hyvä roolimalli! On ihanaa katsoa normaalia naista eikä mitään anorektikkoa! Sun elämä näyttää muutenkin olevan hyvässä balanssissa! Yksi asia mikä on muuten kiinnittänyt huomioni on se, että sinulla on tosi kauniit nilkat, samanlaiset kuin kuningatar Elisabethilla, äläkä ymmärrä tätä kommenttiani negatiivisesti! Vaan se on kohteliaisuus! Sellaiset naiselliset ja tyylikkäät nilkat joihin sopii hyvin kynähame! :-) mukavaa joulunaikaa!

  Reply
  • Alexa December 16, 2017

   Voi kiitos, mukava kuulla! 😘 Ja haha Kuningatar Elisabethin nilkat 😂👌 xx

   Reply
 14. Siiri Saarela December 16, 2017

  Ihania asuja kaikki! Etenkin tuo asu numero 2 (hah, ihan kuin missikisoissa “tyttö numero 2” :’D) on upea! :-)

  xx Siiri

  Reply
  • Alexa December 16, 2017

   Voi kiitos ihana! <3 xx

   Reply
 15. Céline December 17, 2017

  Your red envii sweater is everything <3 What size are you wearing? xx

  Reply
  • Alexa December 17, 2017

   It’s so pretty! 😍 Size S! xx

   Reply
 16. Nea December 17, 2017

  Ihania asuja, kiva että julkaisit niin saa taas inspiroitua 😍 lempparit oli 1. ja 2. vaikkakin kaikki asut pukisin enemmän kuin mielelläni päälle!! Eikä haittaa mun mielestä yhtään vaikka eivät välttämättä olleetkaan ideaaleimpia asuja tähän säähän 😌

  Reply
  • Alexa December 17, 2017

   Jee, kiva kuulla! 😘 xx

   Reply
 17. Pepa December 18, 2017

  Hihkasin ÄÄNEEN tolle liiville :D IHANA ASU

  Reply
 18. Oona December 18, 2017

  Aivan ihana tuo nahkamekko ja nuttura 😍😍 super söpö asu!

  Reply
  • Alexa December 18, 2017

   Kiitos ihana! 😘 xx

   Reply