Nails

Kävin ennen lomaa laittamassa kynnet taas kuntoon, missäs muuallakaan kuin Peilissä! Vaikka tykkään  näpertää kynsien parissa, niin kyllä nämä kestolakkaukset vievät reissussa voiton. Eipä tarvitse joka ilta olla viilaamassa ja fiksaamassa kynsiä. 
Tällä kertaa laitettiin varpaisiin ihan klassinen punanen, se kun tuntuu toimivan aina. Sormiin halusin kokeilla niinkin jännää väriä kuin valkoista, sen verran on ollut räikeitä sävyjä viime aikoina että raikas sävy on mukavaa vaihtelua :) 
//I got my nails done at Peili right before my vacation started. It is so nice to have tidy nails while traveling, what do you think about the colors I chose? :)

Suosittelen kyllä lämpimästi kestolakkauksia nimenomaan varpaisiin, edellisillä vetelin nimittäin kaksi kuukautta! :)

Postaus on toteutettu yhteistyössä Peilin kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 comments

 1. Marianne August 1, 2013

  Valkonen/nude kynsilakka on mullaki hakusessa! Looks good;)

  http://pictureme-m.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 1, 2013

   Hihi, valkoinen on makee!:)
   xx

   Reply
 2. Anniina August 2, 2013

  Hei tehdäänkö noi varpaisiin sillä samalla uunilla mitkä sormiin? Tuo valkoinen näyttää ihanan raikkaalta sormissa, vielä kun on rusketusta kunnolla jäljellä! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 4, 2013

   Hupsis, olin unohtanut vastata! :) Tehään joo samalla tavalla:)

   xx

   Reply
 3. STYLE/WHITE August 2, 2013

  Noi valkoiset kynnet toimii todella hyvin! :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 4, 2013

   Hihi joo, ne on ihanan raikkaat!:)

   xx

   Reply
 4. joleisa August 3, 2013

  Nice colors)

  funkyjoleisa.blogspot.ru

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 4, 2013

   Thanks:)

   xx

   Reply
 5. Ina August 7, 2013

  Heippa Alexa,

  Tää on varmaan ihan hassu kysymys, mutta miten Peilissä poistavat sulta vanhan geelilakan? Olen itse kesälomalla Helsingissä Tukholmasta ja olisi ennen tulevia ystävän häitä tarkoitus laittaa kynnet kuntoon geelilakalla. Mun kynsiä on aikaisemmin kohdeltu väärin ja oon nyt vihdoin loistavan manikyristin ansiosta saanut omat vahvat kynnet takaisin. Nyt mulle ois tosi tärkeetä ettei kukaan vaan vahingossakaan hio kynsiäni ohuiksi nahkakynsiksi…Suosittelisitko Peiliä mulle näin Helsingissä lomaillessani?

  Hugs

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 8, 2013

   Heippa!

   Kestolakka haihdutetaan asetonilla, eli asetonista tehdään sellaiset foliokääryleet ja ne laitetaan kynsiin hetkeksi vaikuttamaan. Vaikutusajan jälkeen lakat lähtevät melkein itsestään, vähän rapsuttamalla :)

   Ja kyseessä on siis kestolakkaus ei geelilakkaus eli omaa kynttä ei hiota ollenkaan ohuemmaksi ja tosiaan kestolakan ei pitäisi vahingoittaa omaa kynttä. Itse olen huomannut että kynnet päinvastoin kasvaa vahvemmiksi, kun lakka on suojana:) Eli suosittelen!

   xx

   Reply