Nahkashortsit nam!

Moni teistä on kysellyt vinkkejä täydellisten nahkashortsejen löytämiseksi, enkä ole epätietoisena voinut ojentaa auttavaa kättäni. Mun Alice+Olivia shortsit on jo neljä vuotta vanhat (ja jokaisen pennin arvoiset), joten niitä ei enää mistään löydy. Otin nyt kuitenkin asiakseni etsiä teille täydellisiä vastineita. Ja Nellystähänlöytyi vaihtoehtoja vaikka muille jakaa! Toivottavasti näistä löytyy apua :)*
 
Leave a Reply

Your email address will not be published.

14 comments

 1. Anonymous April 23, 2012

  HEIII ootko tulossa haaga-helian international business pääsykokeisiin huomenna?

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2012

   HEII en ole :) Ihan muut kuviot menossa! Onnea pääsykokeisiin, mikäli sinulla on sellaiset edessä :)

   xx

   Reply
 2. Anonymous April 23, 2012

  Moikka! :) Hei tohon Alice + Oliviaan liittyen! En tiedä oletko yhtään merkin vaatetukseen tutustunut, mutta kysyn kuitenkin. Harkiten kyseisen merkin silkkimekon tilaamista netistä ylppäreihini, mutta epäilyttäää, että jos mekko onkin livenä sitten jotenkin ns suuri pettymys.. mutta kyseessähän on ns. hieman ”kalliimpi brändi”, joten luulisi mekon olevan nätti myös livenä? :) Hassu kysymys mutta ajattelin vain, jos yhtään tietäisit :D
  Ihanaa kevätttä! :)
  Anni

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2012

   Olen kyllä tutustunut :) Jenkeissä kävin testailemassa kys. merkin mekkoja samoissa tarkoituksissa ja ne oli kyllä erittäin viehättäviä! Valkoisista mekoista voin sanoa sen verran että ne oli vähän läpinäkyviä, mutta ei se menoa haittaa!
   Mahtavat kankaat ja leikkaukset livenäkin siis :) Oma kokoni oli 4 sentilleen.

   Kuin myös! ♥
   xx

   Reply
 3. Tiia April 23, 2012

  Itse olen suunnitellut hankkivani juurikin tuollaiset mustat nahkashortsit tälle kesälle :P On ne vaan niin hyvän näköisiä.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2012

   No niin on! Ja ne sopii melkeinpä kaiken kanssa yhdisteltäväksi :)

   xx

   Reply
 4. Nina April 23, 2012

  Ja seuraava postaus voiskin olla nahkashortsi-treeni järeäkinttusille lukijoille! No vitsi vitsi, kukin kiskokoot pöksynsä just sellasiin jalkoihin kun sattuu olemaan jos uskallusta vaan riittää. On ne kyl rouheet, nam. :)

  xoxo Nina

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2012

   Hahah :D Jeps!

   xx

   Reply
 5. Anonymous April 23, 2012

  Hello! :) Ei liity tämän postauksen aiheeseen, muttamutta! Onko sulla minkälaisia opiskelusuunnitelmia tulevaisuuden varalle? Terveisin yksi oikiksen pääsykoekirjojen kanssa painiva :DD

  Kiitos ihanasta blogistasi, keep up the good work <3

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2012

   Hihi onpas moni kysellyt tänään asiasta:) No tämä on oikeastaan asia josta en halua blogissa enempää puhua, mutta luonnollisesti jatkan perheyritystämme ja opiskelen myös siinä sivussa työtäni tukien. :)

   Hihi kiitoksia vaan itsellesi ja hei hurjasti onnea pääsykokeisiin :)!

   xx

   Reply
 6. Anonymous April 23, 2012

  Oletko opiskellut mitään lukion jälkeen? :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2012

   En aio kertoa tästä julkisesti sen enempää, sillä haluan jättää edes pienen rippeen elämästäni blogini ulkopuolelle :)
   Mutta sanotaan nyt kuitenkin näin että multa tuskin tullaan koskaan mitään papereita kysymään, sillä jatkan perheyritystämme mutta opiskelen kuitenkin hieman tämän työn lomassa. Tulee kuitenkin pitää mielessä että mulla on asuntolaina ja teen kuutta päivää viikossa ja mulla ihan saman verran tunteja vuorokaudessa kun muillakin :)

   xx

   Reply
 7. Anonymous April 23, 2012

  Kiitoos! :) Sellasta vielä että minkä kokoisia mekkoja noin yleensä käytät? :) Mietin vain että ottaisinko itselleni L(=8) vai M(=6)..Kun tosiaan 180cm olen pitkä niin mietin tuota isompaa kuitenkin ehkäpä pituutensa puolesta ainakin

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 23, 2012

   Niin joo totta, aika hujoppi olet! Eikä tosiaan kavennus ole sitten homma eikä mikään, että mielummin kannattaa pelata varman päälle ja ottaa se isompi:)
   Yleensä olen aika poikkeuksetta S tai 34 :)

   xx

   Reply