My Workout Playlist

Hyvä treeni lähtee hyvästä musasta ja hyvän rytmin tahdissa pidempikin lenkki menee kuin siivillä! Lintu (Playin’) on jakanut tosi hyviä treenibiisejä, kuten myös Yummy (Ultimate Workout Mix) ja nyt ajattelin antaa oman panokseni tähän. Spotifyssani soi pitkälti samat biisit kun L&Y:llä, mutta ajattelin laittaa teille kuitenkin vähän muita biisejä, jotta tästä olisi teillekin jotain iloakin :)
Mikäli teillä on jotain hyviä treenibiisejä mielessä niin jakoon vaan! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 comments

 1. Tiia February 22, 2012

  Täytyypäs kuunnnella nuo kaikki läpi kun on aikaa :P

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 22, 2012

   Joo kannattaa ;)

   xx

   Reply
 2. Anonymous February 22, 2012

  Kuunteletko näitä salilla? Millä vehkeellä jos saa kysyä :)? Mietin nimittäin vaan miten oma iPodini kestäisi menossa mukana.. Olen aikeissa tutustua erääseen saliin ja oma treenimusa voisi kyllä kieltämättä olla kiva lisä.

  Meri

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 22, 2012

   Joo kuuntelen, en voisi enää kuvitella treeniä ilman musaa :) Kuuntelen iPhonella Spotifyn kautta ja mulla on kädessä sellanen (http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/5344c/Urheilukotelot) urheilukotelo, joka on kyllä todella kätevä. Ei tarvitse koko ajan kantaa puhelinta ja se pysyy kunnolla käsivarressa vaikka juoksisin :)

   xx

   Reply
 3. Anonymous February 22, 2012

  Ehdoton suosikki treenibiisi on LMFAO- Sexy and I know it :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 22, 2012

   Joo mäki kuuntelin sitä syksyisinä lenkki-iltoina tosi paljon ja täytyy sanoa että kyllästymiseen asti :D

   xx

   Reply
 4. Anonymous February 22, 2012

  Noista ne mitä en oo aikasemmin kuullut on aivan IHANIA biisejä, löysin heti uudet lempparit! :D Hyvä musa kyllä nostaa fiilikset kattoon:) Ja toivottavasti sulta tulee useamminkin näitä biisipostauksia !

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 22, 2012

   Hei loistavaa, siksi tämän teinkin ;) Näistä saan itse valtavasti energiaa treenatessa!

   xx

   Reply
 5. Anonymous February 26, 2012

  Hassu juttu, klikkasin tosta vaan satunnaisesti yhen soimaan, Nausen Made of, nimestä en hoksannu että kyseessähän on tuttu biisi. Ekana tuli mieleen Idolin Amanda Fondell joka rokkas kyl tän biisin ja tadaaa, siinähän se Amanda oli alapuolella :) Joko en lue postauksia kunnolla tai sit tää oli telepatiaa!
  Amandan biisikin kuulostaa hyvältä, taitaa olla voittobiisi, kuulostaa varmaan siksi tutulta.

  Ja mitä treenimusiikkiin tulee niin saiskohan sitä jalkaa toisen eteen jos ei musiikki sois! Kerran hoksasin puolessa lenkkiä että nyt puuttuu jotain, prkl mp3soitin kotona, loppumatka olikin sit taistelua :D

  Talvella sali+jumpat vie kaiken ajan ettei lenkille kerkeä, tänään oli sitten ihana käydä auringonpaisteessa lenkillä. Kevät <3

  Fiipi

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 26, 2012

   Aijaa hei mä en yhtään tiennyt et Amanda on esittänyt myös ton, pitää mennä heti kuuntelemaan! Ja just toi Amandan toinen biisi soi tosi paljon Ruotsissa ja Spotifyn toplistoilla ympäri maailmaa:)

   Joo siis mulla on nyt varapuhelin pari viikkoa ja inhottaa kun kuulokkeet ei mene kunnolla kiinni ja joudun kuuntelemaan vain toisesta korvasta :D Ah on se taas luksusta kun saa iphonen käyttöön :D Mä en oo myöskään lenkkeillyt nyt tammi-helmikuussa kun itsesuojeluvaisto on niin suuri! Ootan että jäät sulaa, siihen asti pysyn salilla!

   xx

   Reply
 6. Anonymous February 26, 2012

  Mulla on kuulokkeina aina Kossin Sparkplug, ei oo parempia kuulokkeita. Ainoa huono puoli ettei kuule mitään sitä mitä ympärillä tapahtuu mut ainakin pysyy kuulokkeet hyvin päässä kovemmassakin menossa.

  Amanda tosiaan esitti ton Made of-biisin muistaakseni ekassa finaalissa, oli tosi hyvä! Amandan persoonallinen ääni vaan on mahtava.

  Fiipi

  Reply
 7. Anonymous February 26, 2012

  Made of näyttää olevan myös Amandan levyllä.

  Fiipi

  Reply
  • Alexa Aavarinne February 26, 2012

   Aaa okei ! :) Heti youtubeen kuuntelemaan!

   xx

   Reply