My very first lip gloss

 Kyllä. Ostin ensimmäisen huulikiiltoni. En ole koskaan ollut mikään huulikiiltojen ystävä, sillä en fiilaa tahmaisia huulia saatika sitä kun kultakutrini liehuvat ja liimaantuvat huuliini kiinni. 
Olen viime aikoina pitänyt hiuksiani enemmän kiinni ja lintsannut huulimeikin tekemisessä, joten oivalsin huulikiillon olevan paras kompromissi tähän laiskotteluun. Tein pientä tutkimusta ja löysin täydellisen alastoman sävyn M.A.C:in valikoimasta. Eri kiiltoja tuli vähän testattua, sillä M.A.C:iltäkin löytyy erilaisia kiiltoja aina tahmeasta (sori) kevyempään ja turvottavasta normaaliin. 
Oma suosikki siellä joukosta löytyikin ja olen nyt hifistellyt tätä uutta tuttavuutta muutaman päivän. Sävy on siitä kätevä, että se uppoaa hyvin myös mun muiden nudepunien päälle kuorrutukseksi.

// Yes, I officially bought my first lip gloss. I’ve never been a fan of lip glosses. They tend to be so sticky and either sooner or later my hair is glued to my lips. Not so classy!
Well I did a little research and I found a great nude lip gloss from M.A.C! And it isn’t sticky at all, it almost feels like lip balm! The shade is called Fashion Whim and I highly recommend it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. Anonymous August 31, 2012

  Hei :) Selasin aikani blogissasi, mutten huomannut, että olisit julkaissut Liu jo- farkkujen voittajaa?
  Tai sitten olen sokea.. (yhtä hyvin mahdollista..)
  Toivottavasti vastaat, jotta saan mielenrauhan :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 31, 2012

   Tietoturvan vuoksi ilmoitan voittajalle vain henk.koht, kuten arvonnasta päivitettynä näkeekin :) xx

   Reply
 2. Cecilia August 31, 2012

  Mua on aina ihmetyttäneet ne, jotka ei huulikiiltoja jostain syystä (yleensä tahmeudesta tai niiden hajusta aiheutuvasta ‘päänsärystä’) pysty käyttämään, koska ite oon pienestä asti ollu niiden suuri ystävä jo meikkileikeissä. Ja edelleen huulikiilto on mulle ihan vakiovaruste, ite oon enemmänkin opetellut käyttämään pelkkiä punia huulilla :-)

  http://guabk.blogspot.fi/

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 31, 2012

   Haha joo siis mä en oo koskaan oikein tykännyt :D Mutta pikku hiljaa hyvä tulee! ;)

   xx

   Reply
 3. Elina September 1, 2012

  Kannattaa myös tutustua Diorin huulikiiltoihin! Itsekkin meinaan inhoan tahmaisia kiiltoja mutta olen täysin ihastunut Dioriin, sillä ovat ihanan kevyitä huulilla :) Eikä ne edes maistu pahalta! Sekä Guerlainilta olen löytänyt muutaman kivan, tosin niissä koostumus vähän tahmaisempi mutta silti miellyttävä.

  Reply
 4. Anonymous September 3, 2012

  Ok. kiitos tiedosta :>

  Reply