MY TOP 5 HEALTHY DESSERTS

Terveelliset jälkkärireseptit kuuluvat ehdottomasti blogini luetuimpiin postauksiin, joten ajattelin että olisi hauskaa jakaa niistä suosikkini. Osa postauksista on muutenkin niin vanhoja, että ihan hauskaa nostaa niitä näin muistinvirkistykseksi. Etenkin näin syksyllä kun laiskottaa ja valitsee helposti sen epäterveellisemmän herkun, niin on ehkä hyvä muistuttaa niistä helpoista ja vähän terveellisimmistä vaihtoehdoista. Meillä kotona tuo omenajälkkäri on edelleen ollut kovassa kulutuksessa, ja itse asiassa kaipaisikin jo uuden paistinpannun lettuja varten. Kaikki reseptit löytyy “food” -kategorian alta, ja  linkit mun suosikkiherkkuihin löytyy tämän postauksen lopusta! :)

Healthy dessert recipes are definitely one of the most read content on my blog, so I thought that it would be nice to share my personal favorites. Some of the posts are pretty old, so it’s worthwhile to tip you about them as well. You can find the links to the posts below the pictures! :)
healthyA

Linkit postauksiin alla:

1. Banana Bread Healthier Version
2.  Banana Coconut Pancakes
3. Healthy Banana Ice Cream
4. Healthy Fall Dessert
5. Healthy Greek Yogurt Dessert

Bonus: Healthy Brunch Post 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

8 comments

 1. Sabina B October 31, 2014

  I am always on a look out for healthy desserts recipes, so thanks for sharing these!

  Hope you have a nice weekend!

  http://jeansandroses.blogspot.com/

  Reply
 2. Natali October 31, 2014

  2 and 5 are my kind of meals :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  Reply
 3. Sara - Window On My Wardrobe October 31, 2014

  It all looks soooo delicious Alexa! I’m gonna try all of these out, yum!

  X Sara

  http://windowonmywardrobe.blogspot.be/

  Reply
 4. Elina October 31, 2014

  Moikka Alexa!
  Ei nyt liity yhtään postauksen aiheeseen, mut muistelin että tilasit kans sun Antigonan Luisaviaromasta. Tuliko sulla sen mukana mitään aitoustodistuksia? Toteutin nyt syksyllä pitkäaikasen unelman ja tilasin sieltä omani ja jäi vähän ihmetyttämään aitoustodistuksen puute. Jostain luin, että Antigonan mukana ei yleensäkkään tuu ollenkaan todistuksia, mut aattelin kuitenki varmistaa vielä sulta!

  Reply
  • Alexa October 31, 2014

   Pakko sanoa että en kyllä yhtään muista :( xx

   Reply
   • Elina November 1, 2014

    No voi höh :( noh, ehkä luotan Luisaviaromaan et sielt tulee aitoa tavaraa! :D Kiitos kuitenki!

    Reply
 5. S October 31, 2014

  Ihan pakko kertoa että olit unessani viime yönä! Tai siis en sua kyllä siinä nähnyt, kun en ikinä sun luo päässyt… Olin viettämässä itsekseni shoppailupäivää keskustassa ja yllättäen tajusin olevani Zarron lähettyvillä (unessa se oli Stockan kulmilla mutta en tiiä missä se on oikeesti) ja päätin uskaltautua siellä käymään, kun kerran niitä Balmuirin huivejakin on tullut myyntiin (pähkäilin unessa että onkohan ne nyt näin nopeesti jo ehtineet myyntiin, mutta päätin vissiin että ovat)! Ja aattelin että tuun kehumaan sua ja sun blogia ihan kasvotusten :D Jumituin loppujen lopuksi kuitenkin liikkeen suuren suureen eteiseen, jossa oli kauheesti kirjahyllyjä ja kirjoja ja sun äiti (?) jonkun ison karvaisen koiran kanssa. Mulla oli yhtäkkiä jäätelötötterö kädessä ja se koira kiltisti haisteli sitä muttei kuitenkaan syönyt. Siitä sitten todettiin yhdessä paikalle ilmestyneen tätini kanssa että onpas hyväkäytöksinen hauva! Jotenkin vissiin kuulin sun äänen sieltä peremmältä liikkeestä, mutta en ikinä sinne sun luo ehtinyt ennen kuin uni loppui :( No joo, nään yleensä tällasia aika tylsiä ja arkisia unia joita on kuitenkin aina pakko jakaa niiden ihmisten kanssa jotka uniini eksyvät :D Kivaa viikonloppua!
  P.S. Kiitti jälkkärivinkeistä, pitäis tosiaan useemmin muistaa nää terveellisemmät vaihtoehdot!

  Reply
  • Alexa October 31, 2014

   HAHAAHAH tää oli paras! Kiitos tästä :) xx

   Reply