My New Valentino Bag

valentino-bag
Päästään viimein Pariisin ostoksen pariin! Tätä kaunista Valentinon laukkua olen kuolannut useita vuosia, ja nyt viimein päätin ostavani kyseisen kaunokaisen itselleni Pariisista. Vaikka tämä kyseinen lakku on todella haluttua tavaraa, niin kyllä tämän olisi jossain vaiheessa saanut netistäkin. Mutta kuten Jo Malone -postauksessa kirjoittelinkin, niin ostoskokemus on mulle tärkeä. Mielestäni on ihanaa että tavaralla on tarina takanaan, etenkin jos joskus vaikka antaisin sen edelleen tyttärelleni lahjaksi.

Tämä klassisen punainen laukku (Valentinon sivuilla vain “shoulder bag”) lähti mukaani Avenue Montaignen liikkeestä, joka oli merkin ensimmäinen putiikki Pariisissa. Pohdin alkuun puuterinsävyisen ja punaisen laukun väliltä, mutta tämän sesongin “puuteri” oli niin pinkki että päätöksen teko oli helppoa. Kokoja tästä laukusta on kolme, ja päädyin lopulta valitsemaan keskimmäisen koon. Suurimmassa laukussa on mielestäni oudot mittasuhteet ja pienempi on taas hyvin samankokoinen Saint Laurentin iltalaukkuni kanssa. Muutaman kerran käytön jälkeen uskon että valintani oli oikea, sekä sävyn että koon puolesta. Punainen on juuri täydellinen “statement piece”, joka sopii loppuen lopuksi melkein joka asuun.

Oli myös mielenkiintoista kuulla että Valentino muuttaa joitakin klassikkosävyjään kausittain. Esimerkiksi juuri se klassinen puuterinsävy on tänä syksynä vaaleanpunainen, ja omiin Rockstud -avokkaisiin verrattuna aivan liian pinkki. Viime keväänä valikoimassa oli myös upeat mustat lakeriset Rockstud -avokkaat mustakromisilla yksityiskohdilla, ja valitettavasti sekin oli kausiväri, jota ei ole enää saatavilla. Toisaalta ihan fiksua Valentinolta, sillä jos jotain haluaa niin ei tosiaan kannata jäädä miettimään seuraavaan sesonkiin saakka. No mutta, mitä pidätte uudesta laukustani? :)

P.S. Uusi höpöttelyvideo suosikkituotteistani löytyy täältä!

I’ll finally show you my recent purchase from Paris. I have been craving for this gorgeous bag from Valentino for years now and I finally got it from Paris. The most popular colors are always sold out online and honestly I rather purchase a bag from a boutique.At first I was thinking between a powdery beige and the classic red, but as I saw the current shade of powder (actually a light pink) in the store, I didn’t think twice between the two options – red was definitely the right one. Valentino has three different sizes of this bag (the model is just called a “shoulder bag” on their website?) and I chose to go with the one in the middle. The big one is too big for me and the mini version reminds me of my Saint Laurent bag. I have been using it already a couple of times and I’m really glad with my decision. It’s such a statement piece. Do you like it? :)
valentino-stud-bag2valentino-red-rockstud-bagvalentino-red-rockstud2valentino-stud-bag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Natali October 11, 2015

  It’s absolutely perfect! The only minus is the “soft” leather that can easily be scratched but not if you take good care of it. :)
  Thumbs up!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa October 11, 2015

   Yeah that’s definitely the downside of the bag, but I don’t mind! :) xx

   Reply
 2. Pinja October 11, 2015

  Aivan ihana! Punainen tuo kyllä kivasti lisäväriä asuun kuin asuun :)

  Reply
  • Alexa October 11, 2015

   No eikö vaan! Etenkin näin talvella kun pukeutuu pääasiassa mustaan ja harmaaseen :) xx

   Reply
 3. Ellu October 11, 2015

  No kyllä on kaunis! Ja nuo niitit tuo siihen kivaa särmää. Tää punainen käy tosi hyvin sun värimaailmaan. Sulla kun on paljon mustaa ja harmaata. Rakastan sitä, että laukku on sellaisena väripilkkuna asussa.

  Reply
  • Alexa October 11, 2015

   No nimenomaan! :) xx

   Reply
 4. sirpar October 11, 2015

  Aivan upea! Asusteet näyttävät niin hyviltä ja mielenkiintoisilta, kun valitsee jonkin muun värin kuin mustan tai beigen/puuterin. Punainen täydellinen!

  Reply
 5. Jaana October 11, 2015

  Jokaisesta väristä on kyllä olemassa niin miljoona sävyä, jotka muuttavat värin luonnetta tosi paljon. Tätä postausta lukiessa, ennen kuin kuvat näkyivät, ajattelin, että “punainen…..hmmmm……” Mutta tuo on kyllä juuri ja justiinsa upea ja tyylikäs! Punainen ei ole pätkääkään mun väri, mutta tässä sävyssä ottaisin any day itselleni myös! Ihanaa inspiroitua jostain sellaisesta, mitä ei ole pitänyt vuosikausiin omana juttuna laisinkaan. Punainen :)

  Reply
  • Alexa October 11, 2015

   Totta puhut! Mä oon ollut myöskin positiivisesti yllättynyt siitä kuinka monessa asussa toi on toiminut. Voin paljastaa että Pariisista on tulossa vielä sellasta settiä jossa olen yhdistänyt ton vaaleansiniseen ja vaaleapunaiseen :D Ja toimi! xx

   Reply
 6. primrose October 11, 2015

  Oi, ihana! Kuin karkki!

  Reply
 7. -H October 16, 2015

  Upea laukku :) Itse kuolaan juurikin sitä puuterista, en vain osaa päättää mikä koko olisi käytännöllisin ja paras omiin tarpeisiin?!

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Voin sanoa että tuskin haluat sitä tämän sesongin puuterista :D Se on nimittäin kaukana siitä, se on vaaleanpunainen! Mun mielestä toi keskikoko on ehdottomasti paras! xx

   Reply
   • -H October 16, 2015

    Kiitos, siihen keskikokoon olen itsekin eniten kallistunut… Valentinon omilla nettisivuilla on kaksi eri puuterista (miniä), joista toinen todella on enemmän pinkki ja toinen aavistuksen harmahtavampi.

    Reply
    • Alexa October 16, 2015

     Aaa sieltä vielä saa sitä viime kauden puuteria! Kantsii sit ostaa nopeesti, koska missään puutikeissa ei ollut enää tota vanhaa puuteria jäljellä! :) xx

     Reply
 8. Iida October 16, 2015

  Ihana laukku! Tohon small-kokoon sopii täydellisesti tuo punainen väri. Nyt alkaa himoita myös sitä! :) Itse päädyin kesällä reissussa siihen isompaan medium-kokoon, ja siihen vanhaan? puuterisävyyn mikä taittaa vähän harmaaseen ja oon tykännyt ihan hirmuisesti! En tiennytkään, että se oli tosiaan ns. vanha kausiväri?(instassa laukkukuva ivbyiida). Satuin löytämään juuri blogisi –> Kiitos kivanoloisesta ja -näköisestä blogista! :)

  Reply
  • Alexa October 16, 2015

   Jee voi kiitos kovasti! Joo siis Valentinolla sanoivat että se on “classic powdery beige”, mutta tässä sesongissa se on muutettu vaaleanpunaiseksi. Mene ja tiedä :D Mutta hyvä että ostit omasi ajoissa! :) xx

   Reply