Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

My Mom’s Apartment

january 11, 2018, athomewith, Interior design

Esittelin Emmi Kainulaisen Minneapolisin kodin muutama kuukausi sitten ja nyt olisi tämän sarjan seuraavan postauksen vuoro. Moni teistä on toivonut äitini kodin esittelyä, joten tänään olisi aika kurkistaa sinne!

You have been wishing for a post from my mom’s apartment, so let’s take a look!

Kuka? Irene Lemmetti, Sisustusliike Zarron perustaja. Eli mun äiti! 
“Ostin tämän asunnon lähes 20 vuotta sitten, kun lapset olivat vielä pieniä. Tämä oli juuri sopivan kokoinen ja lähellä Zarroa, viereisessä korttelissa. Vaikka lapset ovat jo kasvaneet ja Alexa muuttikin jo vuosia sitten pois kotoa, niin en ole malttanut luopua tästä asunnosta. En ole yksinkertaisesti löytänyt meille parempaa kotia ja Punavuoressa arki rullaa niin mukavasti – harvoin edes poistun Fredalta ydinkeskustaan. Alexan asuntoprojektien myötä kämppäkuume on kyllä kasvanut, enkä pistäisi vastaan jos sopiva kohde tulisi eteen. Aika näyttää!”
Who? Irene Lemmetti, the owner of interior design store Zarro. Also known as my mom. 
“I bought this apartment almost twenty years ago when the kids were still young. This was just the perfect place for us and really near our store. Even though the kids have grown up, I still enjoy living here, I haven’t found anything better.”
Iso olohuone on ehdottomasti asuntomme sydän, jossa perheemme kokoontuu viikottain joko aamupalalle tai sunnuntai-illalliselle vaihtamaan kuulumisia. Hauskana faktana kerrottava että Antti Nurmesniemen nahkasohva oli ensimmäinen hankita tähän kotiin ja siinä on istunut mm. Urho Kekkonen! Ostin sen 90-luvulla ja se on alunperin tehty Suomen Pankkiin.
Our living room is the heart of our apartment. We always gather here with the entire family, at least once a week to eat brunch or dinner and catch up. 
“Huvitun aina kun kuulen “marmorin menevän pois muodista”. Olen aina rakastanut marmoria, onhan sitä käytetty rakennuskivenä jo vuosisatoja. Remontoin kylpyhuoneemme reilu kymmenen vuotta sitten ja se miellyttää edelleen silmääni.”
“I have always been a big fan of marble. We renovated this bathroom almost ten years ago and it still looks up to date” 
Jack Russellin terrierit Lumi, 13, ja Aku, 3, tuovat paljon iloa arkeemme.

71 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *