My Home Office

girly-room12
Kotitoimiston sisustuksesta on pyydetty postausta, ja nyt viimein olen saanutkin jotain aikaiseksi! Kotitoimisto oli mulle pitkään sellanen varasto jossa tavarat lojui miten sattui, eikä mulla ollut motivaatiota laittaa sitä kuntoon. Kesällä sisustaminen ei oikeen tuntunut kiinnostavan, mutta onneksi se inspiraation liekki syttyi taas syksyllä ihan kunnolla. Nyt toimisto näyttää jo melkein valmiilta, ja nyt se on oikeesti ilo silmälle. Tällaiset pienet muutokset tekee kyllä hyvää. Ennen siivousprojektia en edes halunnut käydä siellä, kun se vain muistutti mua keskeneräisyydestään. Nyt tykkään viettää siellä aikaa, ja huone on todella inspiroiva ja ilo silmälle. Eikä tähän “muodonmuutokseen” kulunut edes kauheasti rahaa, kun kiinteät huonekalut olivat jo hankittuina. Muutamia pieniä juttuja vaan ja järjestystä peliin.

Olen tuskin ainoa joka kamppailee välillä tällaisten projektien kanssa, joten voin kertoa miten pääsin alkuun. Otin härkää sarvista, ja siivosin kaikki työhuoneen vaatekaapit. Muuton yhteydessä sinne meni vähän mitä sattuu, eikä kaapeissa ollut mitään järjestystä. Vein jätesäkillisen tavaraa kierrätykseen ja loput “ylimääräiset” tavarat laitoin odottamaan seuraavaa blogikirppistä. Ostin myös Clasulta säilytyslaatikoita, ja viikkasin kaikki kesävaatteet niihin odottamaan parempia kelejä.

Siivoustuokion jälkeen innostuin taas sisustamisesta, ja hain muutamia koristetyynyjä sohvalle. (Vasemmalta oikealle: Ikea, Chhatwal&Jonsson, Stockmann Decor, H&M Home ja Tine K Home) Halusin myös isomman vaaterekin, ja mieluinen löytyi yllättäen Ikeasta. Siihen mahtuu tarpeeksi vaatteita, laukut saa nätisti ripustettua ja se on tarpeeksi kevyen näköinen. Samalla reissulla nappasin myös mukaan laatikoston, jotta saan meikit työpöydältä järjestykseen. Sitten vaan tuoreita kukkia kukkakaupasta ja voilá! Matto on vielä hankkimatta, mutta olen jo löytänyt mieluisen vaihtoehdon. Palataan siis siihen sen saavuttua kotiin.

Finally a little home office tour! It took me “a while” to get the decoration together, but now it’s looking pretty good, right? It still needs a rug, but I have actually found a perfect one already. I just need to order it and I’ll show it to you later. 

So what’s new since last time I showed my home office? At least the cushions (from left: Ikea, Chhatwal&Jonsson, Stockmann Decor, H&M Home and Tine K Home) and the clothing rack. To my surprise I found the perfect clothing rack from Ikea. It’s just the right size and just perfect for the little empty corner. Do you like the office so far? I’m going to keep you updated when I get the lovely rug.
girly-home-office
balenciaga-suedegirly-office2girly-home-office2girly-office

The rose gold Zoeva brushes are se adorable!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

21 comments

 1. Natali November 21, 2015

  I wouldn’t mind if my home office looked like this!! :) Just like in fashion, you have a great taste in interior decor!

  http://lartoffashion.com

  Reply
  • Alexa November 21, 2015

   Thanks Natali! :) xx

   Reply
 2. Minna / Kotona ja kaukomailla November 21, 2015

  Voi kun kaunista! Sinulla on varma, klassinen maku. Huone näyttää mukavan ajattomalta, mikä on nykyään oikeasti aika haastavaa luoda. :)

  Tuo paperivalokirjaisin on hauska lisä sisustukseen, olen sellaisen hankkimista miettinyt itsekin – jos vain sopivia kirjaimia on jäljellä. :D

  Reply
  • Alexa November 22, 2015

   Voi kiitos kovasti :) xx

   Reply
 3. Oona November 22, 2015

  Heips! Mistä tuo valkoinen koriste sulka on? Olen etsinyt samankaltaisia :)

  Reply
  • Alexa November 22, 2015

   Jostain ihan random kukkakaupasta ostin joskus :D xx

   Reply
 4. Heidi November 22, 2015

  Vitsi miten kivan näköistä :). Mikä on toi ikean laatikosto mihin laitoit meikit? Mulla on vähän sama ongelma meikkien kanssa, ei näytä kovin siistiltä pöydällä, vaikka olen meikit asetellu kivoihin rasioihin. Oon miettinyt malm laatikostoa, jossa on ylimmässä lokerossa peili.

  Reply
  • Alexa November 22, 2015

   Se on Alex -laatikosto. Moni on sitä kehunut, mutta ei se mikään design -ihme ole muotoilultaan :D Eipä nyt aina tarvitse ollakaan. Pitäis vielä päästä Mujiin ostelemaan kaiken maailman lokeroita, niin sais hommat kuntoon! xx

   Reply
 5. Erika November 22, 2015

  Mulla on tällähetkellä ihansamallainen ongelma! Ns. Tietokonehuoneemme toimii tällähetkellä varastona ja pyykinkuivatushuoneena. Vihaan poikaystäväni tietokonetta ja näytön täytyy olla semmoinen kamala 30 tuuman tv. Itse tietokoneen sain onneksi piilotettua pöydän kaapin sisälle kun poisti hyllyn. Ja se tietokone pöytä! Argh! :D kamala, ikivanha, massiivinen korjoitus pöytä joka painaa kuin synti. Mutta se piti saada sinne.. Ja kadun joka ikinen päivä sitä että suostuin :D Huoneessa on rakastamani mökiltämme tuotu kustavilais henkinen antiiki sohva jota rakastan! Mutta eihän se sieltä kaiken romun seasta edes näy…

  Reply
  • Alexa November 22, 2015

   No mutta pientä fiksausta kehiin siis :D Ei oo mahdoton tapaus! xx

   Reply
 6. Eliisa November 22, 2015

  Todella kauniin näköistä, olen vaikuttunut! Ero entiseen on huikea, ja tila näyttää seesteisen kutsuvalta. Olet kyllä tosi taitava!

  Kuten sanoit, on harmonian löytäminen välillä pienestä kiinni. Kadehdin kykyäsi yhdistellä erilaisia tyynyjä ja luoda kauniita sommitelmia. Odotan innolla kuvia huoneen uudesta matosta – ne ja verhot ovat itselleni se vaikein juttu;).

  Reply
  • Alexa November 22, 2015

   Voi kuinka kiva kuulla, kiitos :)! xx

   Reply
 7. Linda November 22, 2015

  Ai vitsit miten hyvältä näyttää! Mistä toi kolmannen kuvan ananasjutska on?

  Reply
  • Alexa November 22, 2015

   Jee, kiitos :) Se on Tukholmasta vanhasta kaupungista, jostain ihan random kaupasta :D xx

   Reply
 8. H November 22, 2015

  Toi pöytä on tosi upee! Mistä se on?:) himoitsen kyllä oikeesti sitä zarron marmorista mutta taitaa vielä olla vähän liikaa budjetin yli!:D vaikka en uskokaan et toi sen halvempi on:)

  Reply
  • Alexa November 22, 2015

   Toi pöytä on kans ihana! Se on Zarron tilausvalikoimasta, ja muistaakseni hinta jossain pari tonnin kieppeillä… Eli joo ei oo tosiaan valitettavasti edullisempi :D xx

   Reply
 9. Jenny November 22, 2015

  Ihanan näköistä! Harmoninen kokonaisuus :) <3 milloin oot hankkinut ton H&M:n kultakuvioisen tyynyn? Ei ainakaan netistä näytä löytyvän, sopisi hyvin myös omaan kotiin ;)

  Reply
  • Alexa November 22, 2015

   Voi kiitos! :) Ihan pari viikkoo sitten! :) xx

   Reply
 10. Sape November 23, 2015

  Laitoitko koskaan sitä Noora Svärdin taulua seinälle? :)

  Reply
  • Alexa November 24, 2015

   Laitoin sen antiikkipeilin siihen kohtaan mihin ajattelin sitä, sillä se osoittautui liian pieneksi :( xx

   Reply
 11. Eneli November 23, 2015

  Such a #homegoal! Love it!!

  http://www.dodolce.com

  Reply