My Home Office

november 21, 2015, Interior design

girly-room12
Kotitoimiston sisustuksesta on pyydetty postausta, ja nyt viimein olen saanutkin jotain aikaiseksi! Kotitoimisto oli mulle pitkään sellanen varasto jossa tavarat lojui miten sattui, eikä mulla ollut motivaatiota laittaa sitä kuntoon. Kesällä sisustaminen ei oikeen tuntunut kiinnostavan, mutta onneksi se inspiraation liekki syttyi taas syksyllä ihan kunnolla. Nyt toimisto näyttää jo melkein valmiilta, ja nyt se on oikeesti ilo silmälle. Tällaiset pienet muutokset tekee kyllä hyvää. Ennen siivousprojektia en edes halunnut käydä siellä, kun se vain muistutti mua keskeneräisyydestään. Nyt tykkään viettää siellä aikaa, ja huone on todella inspiroiva ja ilo silmälle. Eikä tähän “muodonmuutokseen” kulunut edes kauheasti rahaa, kun kiinteät huonekalut olivat jo hankittuina. Muutamia pieniä juttuja vaan ja järjestystä peliin.

Olen tuskin ainoa joka kamppailee välillä tällaisten projektien kanssa, joten voin kertoa miten pääsin alkuun. Otin härkää sarvista, ja siivosin kaikki työhuoneen vaatekaapit. Muuton yhteydessä sinne meni vähän mitä sattuu, eikä kaapeissa ollut mitään järjestystä. Vein jätesäkillisen tavaraa kierrätykseen ja loput “ylimääräiset” tavarat laitoin odottamaan seuraavaa blogikirppistä. Ostin myös Clasulta säilytyslaatikoita, ja viikkasin kaikki kesävaatteet niihin odottamaan parempia kelejä.

Siivoustuokion jälkeen innostuin taas sisustamisesta, ja hain muutamia koristetyynyjä sohvalle. (Vasemmalta oikealle: Ikea, Chhatwal&Jonsson, Stockmann Decor, H&M Home ja Tine K Home) Halusin myös isomman vaaterekin, ja mieluinen löytyi yllättäen Ikeasta. Siihen mahtuu tarpeeksi vaatteita, laukut saa nätisti ripustettua ja se on tarpeeksi kevyen näköinen. Samalla reissulla nappasin myös mukaan laatikoston, jotta saan meikit työpöydältä järjestykseen. Sitten vaan tuoreita kukkia kukkakaupasta ja voilá! Matto on vielä hankkimatta, mutta olen jo löytänyt mieluisen vaihtoehdon. Palataan siis siihen sen saavuttua kotiin.

Finally a little home office tour! It took me “a while” to get the decoration together, but now it’s looking pretty good, right? It still needs a rug, but I have actually found a perfect one already. I just need to order it and I’ll show it to you later. 

So what’s new since last time I showed my home office? At least the cushions (from left: Ikea, Chhatwal&Jonsson, Stockmann Decor, H&M Home and Tine K Home) and the clothing rack. To my surprise I found the perfect clothing rack from Ikea. It’s just the right size and just perfect for the little empty corner. Do you like the office so far? I’m going to keep you updated when I get the lovely rug.
girly-home-office
balenciaga-suedegirly-office2girly-home-office2girly-office

The rose gold Zoeva brushes are se adorable!

21 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *