Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MY GUILTY PLEASURE

august 6, 2018, Uncategorized

 

Kaupallinen yhteistyö – C More

Kaikki meidän podia kuunnelleet tietää että mun suurin guilty pleasure on katsoa Keeping Up With The Kardashiania! Se on ihan parasta “aivot narikkaan” -viihdettä, jota olen seurannut melkein vuosikymmenen ajan. Rakastan seurata perheen toilailua ja kurkistaa heidän jännittävään arkeensa.  Aina uuden jakson tullessa maanantaina ulos otan sen tunnin vaan itselleni, teen jotain hyvää jälkkäriä ja uppoudun hauskaan realitydraamaan. Tosin ennen oli haastavaa löytää netistä tuoreita jaksoja, mutta nyt siihen on tullut muutos! Nimittäin Kardashian-fanien iloksi C More alkaa tästä päivästä lähtien näyttämään Keeping Up With The Kardashiania jenkkiajassa, eli jaksot tulee aina seuraavana aamuna jenkkien ensi-illasta C Moreen – ihan parasta! Uusimmalla tuotantokaudella nähdään Khloen lapsen syntymä ja pettämisdraama sen ympärillä, Kimin elämää kolmen lapsen kanssa sekä jännityksellä seuraan, nähdäänkö sarjassa Kylie uudessa roolissaan äitinä.

Ihan parasta että C Moren tyypit valitsi mut levittämään tätä ilouutista, nimittäin täällä todella on pitkäaikainen KUWTK-fani!
Tänään tuli muuten uuden tuotantokauden ensimmäinen jakso ulos ja C Moresta löytyy toki myös vanhat tuottarit kaudesta 10 eteenpäin. Unohtamatta tietysti muita timanttisia reality-sarjoja, esim. Kristin Cavallarin elämää ja Real Housewives of Beverly Hillsiä, josta tulee muuten uusi tuotantokausi loppuvuodesta.
Jos ette ole vielä aikaisemmin testanneet C Morea, niin ensimmäisen kuukauden saa tosiaan veloituksetta TÄÄLTÄ.
No mutta nyt meikä lähtee ostamaan eväitä uutta jaksoa varten!
Photos by Linda Juhola

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *