MY GO-TO MAKE UP PRODUCTS

Toivepostausta pukkaa! Saan nimittäin viikottain kysymyksiä teiltä meikkipohjastani ja tuotteista mitä käytän, joten täältä pesee. Storiesin puolella on nyt myös videotutoriaali tästä, jos haluaa nähdä koko shown videon muodossa. Tallennan sen myös make up -kohokohdan alle. Tulen tekemään vielä huulikiilloista ihan oman osuutensa, sillä niiden perään kysytään myös tasaisin väliajoin. ?

I get a lot of questions about my daily makeup and the products I use, so I thought that it would be fun to share my favourite products. I’ll do a separate post about lip and eye products. ?

Hourglass Veil Primer

Sain tämän Hourglassin primerin Skincitylta testiin ja siitä tuli heittämällä paras meikinpohjustusvoide, mitä olen kokeillut. Se tasoittaa ihon kauniiksi ja meikki pysyy hyvänä koko päivän.
*tuote saatu

Laura Mercier Silk Creme Oil Free Foundation &
Vita Liberata Beauty Blur

Täydellinen kombo, nimittäin Laura Mercierin meikkivoiteen ja Vita Liberatan Beauty Blurin sekoitus. Jos kaipaa meikkivoide-vinkkiä edullisemmasta päästä, niin suosittelen Maybellinen SuperStaytä.

Laura Mercier Flawless Fusion Concealer

Flawless Fusion (sävy: 2W) on yksi parhaista peitevoiteista. Peittää hyvin (silmänaluset, nenänpielet ym.) ja kestää koko päivän. Toinen kestosuosikki on Estée Lauderin Double Wear Concealer. Laura Mercieriä tilaan yleensä Skincityltä.

Maybelline Superstay Foundation Stick

Maybellinen Superstay-meikkivoidepuikolla (sävy 60) teen voidemaiset varjostukset nenään ja poskipäihin.
*tuote saatu

Fenty Beauty Banana Powder

Fenty Beautyn Banana Powder on loistava meikin kiinnitykseen. Fentyä olen ostanut Tukholman Sephorasta.

Smashbox Cali Contour

Mulla taitaa olla jo kolmas Cali Contour -paletti käytössä. Käytän siitä aurinkopuuteria, varjostusväriä, banana powderia ja korostuspuuteria. Must have!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Roosa October 29, 2019

  Ihanat kuvat! Ja kiva postaus, sulla on aina niin nätti meikki niin oli kivaa nähdä mitä tuotteita käytät <3

  Suunnitteletko kuinka aikaisin postaukset? Nääkin kuvat on vissii kuvattu New Yorkissa? Eli tiesitkö silloin jo että teet tällaisen postauksen johon tarvitset materiaalin? :)

  Reply
  • Alexa October 29, 2019

   Voi kiitos paljon ? Ja siis osan postauksista suunnittelen etukäteen ja osan teen vaan spontaanisti. Siellä oli niin upea luonnonvalo kylppärissä, että se inspiroi mua tekemään tämän postauksen ❤️ xx

   Reply
 2. Ansku January 8, 2020

  Heippa! Mikä sävy sinulla on käytössä silk creme oil free meikkivoiteessa? :)

  Reply