MY GO-TO MAKE UP PRODUCTS

october 29, 2019, Beauty

Toivepostausta pukkaa! Saan nimittäin viikottain kysymyksiä teiltä meikkipohjastani ja tuotteista mitä käytän, joten täältä pesee. Storiesin puolella on nyt myös videotutoriaali tästä, jos haluaa nähdä koko shown videon muodossa. Tallennan sen myös make up -kohokohdan alle. Tulen tekemään vielä huulikiilloista ihan oman osuutensa, sillä niiden perään kysytään myös tasaisin väliajoin. 🖤

I get a lot of questions about my daily makeup and the products I use, so I thought that it would be fun to share my favourite products. I’ll do a separate post about lip and eye products. 🖤

Hourglass Veil Primer

Sain tämän Hourglassin primerin Skincitylta testiin ja siitä tuli heittämällä paras meikinpohjustusvoide, mitä olen kokeillut. Se tasoittaa ihon kauniiksi ja meikki pysyy hyvänä koko päivän.
*tuote saatu

Laura Mercier Silk Creme Oil Free Foundation &
Vita Liberata Beauty Blur

Täydellinen kombo, nimittäin Laura Mercierin meikkivoiteen ja Vita Liberatan Beauty Blurin sekoitus. Jos kaipaa meikkivoide-vinkkiä edullisemmasta päästä, niin suosittelen Maybellinen SuperStaytä.

Laura Mercier Flawless Fusion Concealer

Flawless Fusion (sävy: 2W) on yksi parhaista peitevoiteista. Peittää hyvin (silmänaluset, nenänpielet ym.) ja kestää koko päivän. Toinen kestosuosikki on Estée Lauderin Double Wear Concealer. Laura Mercieriä tilaan yleensä Skincityltä.

Maybelline Superstay Foundation Stick

Maybellinen Superstay-meikkivoidepuikolla (sävy 60) teen voidemaiset varjostukset nenään ja poskipäihin.
*tuote saatu

Fenty Beauty Banana Powder

Fenty Beautyn Banana Powder on loistava meikin kiinnitykseen. Fentyä olen ostanut Tukholman Sephorasta.

Smashbox Cali Contour

Mulla taitaa olla jo kolmas Cali Contour -paletti käytössä. Käytän siitä aurinkopuuteria, varjostusväriä, banana powderia ja korostuspuuteria. Must have!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *