MY GO-TO HAIR TUTORIAL

Mua (tai Lindaa) harvoin näkee ilman keskijakauksella varustettua kireää niskanutturaa, joka on osoittautunut ehkä maailman parhaaksi kampaukseksi. Se vie aikaa n. 15 sekuntia  ja viimeistelee huolitellun ilmeen. Kiireisimpinä päivinä teen kampauksen suoraan suihkun jälkeen märkään tukkaan ja sekin toimii, ihme ja kumma! Tämä kampaus tuntuu jotenkin niin omalta ja tuntuu siltä että tulen rokkaamaan tätä aina ja ikuisesti.  Tästä on toivottu toistuvasti tutoriaalia, joten ryhdytään hommiin!

I’m pretty much always rocking this simple low bun, it’s probably the easiest hairdo ever. I takes about 15 seconds and it looks so put together, that’s why I totally love it.

1. Kampaan hiukset keskijakaukselle ja sidon kireän ponnarin

1. Gather the hair to a low tight ponytail.

2. Pyöritän ponnarin tyven ympäri nutturaksi ja kiinnitän sen toisella ohuella kumilenkillä.

2. Swirl the ponytail around and tie with a second hair tie.

[group]

[half]

3.  Kampauksen tärkein vaihe eli geeli! Mikä tahansa vahva hiusgeeli toimii.

3. The most important product is definitely a hair gel, the stronger the better.

[/half]

[/group]

4. Levitän hiusgeeliä päälaelta alaspäin silittävin liikkein. Tämä on ehdottomasti tärkein osa koko kampauksesta, sillä mikään hiuslakka ei ole yhtä bullet proof kuin vahva hiusgeeli. Parhaimmillani vedän samalla kampauksella kolme päivää.

4.  Apply the gel to your hair with your hands from the top to the bottom. This makes the surface even more smooth and makes the hair stay on it’s place.

[group]

[half]

5. Viimeistelen kampauksen lakalla. Käytän tätä Löwengripin lakkaa rehellisesti sanottuna sen tuoksun takia, se on vaan niin hyvä.

5. Finish the look with a good amount of hairspray and you are good to go!

[/half]

[/group]

6. Valmis kampaus! Niin helppo ja toimii aina. Meikäläinen vetää tällä niin arjessa kun juhlissakin.

P.S. Kuvat on muuten kuvattu Zarron showroomilla (löytyy IG:stä @apartment12helsinki), tulen postailemaan siitä enemmän kun saadaan kuvat kasaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 comments

 1. Linda December 5, 2018

  Näyttää täydellisiltä farkuilta! Minkä merkkiset ja malliset? :)

  Reply
  • Alexa December 5, 2018

   &Other Storiesilta, oisko Mom Jeansit 🤔 Ihan sika hyvät! xx

   Reply
 2. Ottilia December 5, 2018

  Olisi ihana saada myös meikkitutoriaalia siitä meikistä joka sulla oli Puoli 7 ohjelman kuvauksissa, kokonaisuus oli niin upea!

  Reply
  • Alexa December 5, 2018

   Hei joo on tulossa 😍 Ootan vaan että pääsen sellaseen hotelliin jossa olisi kylppärissä luonnonvaloa 👌 Kiitos ihana 😘 xx

   Reply
 3. Roosa December 5, 2018

  Mulla oli tää kampaus aina armeijassa tai sitten vastaavasti sillee että letitin hiukset ja laitoin samanlaiselle nutturalle. Toimi ”sodassa” hyvin haha :D Mulla oli kyllä tosi pitkät ja paksut hiukset jotka siksi tosi painavat, joten toi lettiversio toimi paremmin. Joskus haaveilen long bobista vaan sen takia et saisin tehtyy tän kampauksen :D

  Reply
  • Alexa December 5, 2018

   Oi Armeijassa, kova! 😍 Arvostan, upea olet! xx

   Reply
 4. Meri December 5, 2018

  Niin kiva kampaus! En kertakaikkiaan ole saanut tehtyä itselleni siistiä samanlaista, niin paljon pyörteitä hiuksissa. Aina jostain törtsää sellainen suikero.

  Reply
  • Alexa December 5, 2018

   Kokeile hei ihmeessä vielä, laita paljon tujua geeliä niin pysyy kyllä! Lindalla oli sama haaste vuosia, mutta hänelle toimi Sebastianin Liquid Steel hiusgeeli. ❤️ xx

   Reply
 5. Sandra December 6, 2018

  Hei Alexa kasvata takas se ihana pitkä tukka, mikä sulla oli pari vuotta sitten. Niin hair goals! Tosin sulle nyt sopii mikä malli vaan. Kaikki ei oo olleet yhtä onnekkaita hiusrintamalla kuin sä – mä esimerkiksi tekisin mitä vaan, että saisin sun iiiiihanan pitkän tukan! Anyway, kaunis olet millaisella tukalla tahansa :)

  Reply
  • Alexa December 7, 2018

   Pitkä reuhka oli jotenkin niin haastava arjessa, oon selkeästi rouvautunut 😂 Tykkään myös siitä miten terveeltä ja paksulta hiukset näyttää vähän lyhyempänä. 😍 xx

   Reply
 6. Mona December 7, 2018

  Tää on kyllä niin ihana ja helppo kampaus!!!! <3 Itse tykkään laittaa erityisesti silloin, kun en ole jaksanut pestä hiuksia ja on kiire :D Mulla ei tosin ikinä tule noin siistiä tuosta takanutturasta.
  Ja olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, sulla on niin upeat hiukset. Oli ne pitkät tai lyhyet. Molempina kauniit <3

  Reply
  • Alexa December 7, 2018

   Ihana Mona! 😘 Joo voin niin kuvitella että tää on täydellinen busy mom hair myös 😍 xx

   Reply
 7. Anni December 9, 2018

  Saako tonne Zarron showroomiin tulla käymään? Näyttää niin upealta! <3

  Reply
 8. Laura December 11, 2018

  Todella simppeli mutta kuitenkin ryhdikäs ja tyylikäs kampaus. Menee ehdottomasti testiin 🙌🏻
  Utelisin upeiden korvistesi merkkiä sekä paidan/bodyn, todella ihanat nekin. 😘 ihanaa joulun odotusta!

  Reply
  • Alexa December 11, 2018

   Jee 😘 Body Zarasta ja korvikset Mangosta 😘 xx

   Reply
 9. […] toimii vuodenaikaan katsomatta. Hiuksiin taas kokeilin tällaista tiukkaa niskanutturaa Alexan hiustutorialin inspiroimana, omat lyhyet suortuvani kaipasivat tosin myös pinnejä avuksi. Auki hulmuavat suorat […]

  Reply