MY GO-TO HAIR TUTORIAL

december 5, 2018, Beauty

Mua (tai Lindaa) harvoin näkee ilman keskijakauksella varustettua kireää niskanutturaa, joka on osoittautunut ehkä maailman parhaaksi kampaukseksi. Se vie aikaa n. 15 sekuntia  ja viimeistelee huolitellun ilmeen. Kiireisimpinä päivinä teen kampauksen suoraan suihkun jälkeen märkään tukkaan ja sekin toimii, ihme ja kumma! Tämä kampaus tuntuu jotenkin niin omalta ja tuntuu siltä että tulen rokkaamaan tätä aina ja ikuisesti.  Tästä on toivottu toistuvasti tutoriaalia, joten ryhdytään hommiin!

I’m pretty much always rocking this simple low bun, it’s probably the easiest hairdo ever. I takes about 15 seconds and it looks so put together, that’s why I totally love it.

1. Kampaan hiukset keskijakaukselle ja sidon kireän ponnarin

1. Gather the hair to a low tight ponytail.

2. Pyöritän ponnarin tyven ympäri nutturaksi ja kiinnitän sen toisella ohuella kumilenkillä.

2. Swirl the ponytail around and tie with a second hair tie.

3.  Kampauksen tärkein vaihe eli geeli! Mikä tahansa vahva hiusgeeli toimii.

3. The most important product is definitely a hair gel, the stronger the better.

4. Levitän hiusgeeliä päälaelta alaspäin silittävin liikkein. Tämä on ehdottomasti tärkein osa koko kampauksesta, sillä mikään hiuslakka ei ole yhtä bullet proof kuin vahva hiusgeeli. Parhaimmillani vedän samalla kampauksella kolme päivää.

4.  Apply the gel to your hair with your hands from the top to the bottom. This makes the surface even more smooth and makes the hair stay on it’s place.

5. Viimeistelen kampauksen lakalla. Käytän tätä Löwengripin lakkaa rehellisesti sanottuna sen tuoksun takia, se on vaan niin hyvä.

5. Finish the look with a good amount of hairspray and you are good to go!

6. Valmis kampaus! Niin helppo ja toimii aina. Meikäläinen vetää tällä niin arjessa kun juhlissakin.

P.S. Kuvat on muuten kuvattu Zarron showroomilla (löytyy IG:stä @apartment12helsinki), tulen postailemaan siitä enemmän kun saadaan kuvat kasaan.

Photos by Hanna Väyrynen

17 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *