My Favorite Tee

 Acnen “Copy Linen” pellavapaita on ehdottomasti oman vaatekaappini kulmakiviä, sillä malli on täydellinen ja se kestää todella hyvin kulutusta. Ensimmäinen Acnen T-paitani on ainakin kaksi vuotta vanha ja se on edelleen käytössä viikoittain. Sama pätee kyllä myös merkin farkkuihin, kenkiin, takkeihin… Ei ole Acnen voittanutta! Tosiaan kaikki Acnen T-paidat on tällä viikolla Gaudetessa -20%, jos joku teistä vaikka innostuisikin. Suosittelen ehdottomasti katsastamaan ton “Copy Linen” mallin, mikäli laadukas perus T-paita kaapista vielä puuttuu. Netissä ei näköjään kaikkia malleja ja värejä olekaan saatavilla, joten kannattaa kipaista putiikissa hypistelemässä. :)

Acne’s “Copy Linen” T-shirt is definitely one of my wardrobe staples. The model is really flattering and the material is heavenly. I got my first Acne T-shirt a couple of years ago and it’s still looking flawless, even though I’ve been using it a ton. That really tells a lot about Acne’s quality! Gaudete has a special offer this week, all of Acne’s T-Shirts are -20%. They aren’t available online, but the order can be made by e-mail. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 comments

 1. Gabriela August 5, 2014

  I love this basic tops. I think they look great with everything♥

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 5, 2014

   Yeah, me too haha! :) xx

   Reply
 2. STYLE/WHITE August 5, 2014

  Toi on ihan paras t-paita, tuo rennon lookin kaikkiin asuihin! http://www.stylewhite.blogspot.fi

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 5, 2014

   Oon niin samaa mieltä! :) xx

   Reply
 3. M August 13, 2014

  Mikä koko sulla on paidasta? Ihana :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne August 13, 2014

   Mulla on L, ja oon ollut siihen tosi tyytyväinen! Toisesta istuvammasta paidasta mulla on taas S. Ostin joskus tosta Copysta koon M, ja se oli mun mielestä liian lyhyt (vatsa näkyi kun nosti käsiä), tosin mulla on aika pitkä yläkroppa :) xx

   Reply