My Favorite Room Fragrances & Candles

Saan paljon kysymyksiä huonetuoksuista ja kynttilöistä, joten ajattelin tehdä postauksen omista suosikeistani. Toivottavasti tästä on teille apua tuoksua valitessa!

I get a lot of questions regarding my room fragrances and scented candles, that’s why I decided to list my favorites. I didn’t translate the whole text, but the description of the scent is in English. Hopefully it helps you out! 
blogi-linari
Linarin tuoksuista Amarena on ehdottomasti kestosuosikkini. Toinen lemppari on Puro, mutta kun kahdesta piti valita niin Amarena vei ykkössijan. Amarenaa kuvaillaan seuraavasti “Delicate cherry blossoms with aspects of fruity accents, bound by a vernal white-floral heart note and rounded off with finest vanilla and cinnamon” . Tuoksu on ihanan naisellinen ja herkullinen, enkä kyllästy siihen koskaan. Pullo on 500ml, joten se kestää todella pitkään, yleensä vuodesta kahteen. Linarin tuoksuja saa ostettua ainakin Zarrosta.
mimosa-diptyque
Diptyquen kynttilöistä Mimosa on suosikkini, ja sitä olen muutaman kerran antanut lahjaksikin. Dipqtyque kuvailee tuoksua seuraavasti;  “A journey of the senses, it recalls of the French Riviera where mimosas, brimming withe scent of hay and honey, dot the hills with the sea in the distance.” Diptyquen kynttilöitä ei saa Suomesta, mutta esimerkiksi Tukholman NK:lta löytyy. 
_MG_4380
Balmuirin Black Tea on ehdoton suosikkini kylpyhuoneeseen. “Top notes: Black tea and fresh citrus, Middle notes: Tea notes with hay and blossom parts, Base notes: Vanilla and wood notes”  Tuoksu on ihanan ylellinen,  ja se on kylpyhuoneeseen täydellinen valinta. Tuoksun bongasin aluperin Lindan kylpyhuoneesta, ja ihastuin siihen niin että hankin sen itsellenikin. Balmuirin tuoksuja saa heidän omasta nettikaupasta ja varmaankin Stockalta myös.
tom-dixon-candle
Tom Dixonin Orientalist Candle on yksi kauneimmista sisustusesineistä mitä tiedän. Kaunis messinkinen kuori ja marmorikansi tekevät kynttilästä upean. Meinaan ehdottomasti käyttää kynttilää purkkina sen jälkeen kun kynttilä on kokonaan palanut. (Tässä muuten DIY siihen liittyen!) Orientalist tuoksua kuvaillaan seuraavasti: The faint memory of an Indian wedding with rose petal garlands- giant cinnamon sticks on the beach stalls and the musky smells of the Chinese herbal market. encased in a brass vessel with marble lid. Tom Dixonin kynttilöitä saa Zarrosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 comments

 1. antti July 19, 2015

  Puro on tuoksuna ihanan ylellinen. Balmuirin tuoksut eivät olleet kovin häävejä :/

  Reply
  • Alexa July 19, 2015

   Se on kyllä ihana! Niin vaikea valita noista kahdesta! Mulla on ollut muutama tuoksu Balmuirilta, mutta toi oli ehdoton suosikki. Sellanen “spa” -tuoksu mitä ei Linarilta löydy :) xx

   Reply
 2. Camilla August 8, 2015

  Mä myös liputan Linarin puolesta. Balmuirin huonetuoksut ei ole omaan makuuni yhtä freesejä ja ylellisiä, kuin Linarit. Nimim. 10(?) vuotta Linareita käyttänyt. Oma lempparini on Estate ja Luce.

  Reply