My Fashion Picks For The Fall

Syksyn muoti on kyllä niin huippua! Hihkuin alkuviikosta onnesta, kun sain pitkästä aikaa heittää Canada -huivini kaulaan. Nyt eletään kyllä parhaita pukeutumisaikoja, sillä nyt voi jo kerrospukeutua mutta vielä ei tarvitse kaivaa untsikoita talvivarastoista. Asusteet on mun suosikkijuttu tänä syksynä. Kaapit pursuavat jos jonkinlaista hattua tai huivia, ja niille tulee varmasti käyttöä tänä syksynä. Pistin myös tilaukseen nuo Mai Piu Senzan ylipolvensaappaat, sillä kyseisen merkin avokkaat olivat mulla usean vuoden ahkerassa käytössä. Uskon siis että noissa saappaissakin on hyvä hinta-laatusuhde, ja pitkän vertailun jälkeen huomasin että muotoilukin on paljon kauniimpi kun Stuart Weizmanin hypetetyissä blogikengissä.

Olen myös pistänyt merkille että Tiger of Swedenin tämän syksyn mallisto on ihan huikea. Ihania istuvia klassisia villakangastakkeja, muhkeita neuleita ja naisellisia mekkoja. Ostin viime vuonna itselleni yhden villakangastakin Tigerilta ja se oli heittämällä käytetyin takkini talvella. Huomasin myös että laatu on  priimaa, sillä se on edelleen kuin uusi.

I love fall fashion! I was so excited about wearing my Canada scarf the first time after spring. September is probably the best fashion month, fashion weeks are starting soon and the weather is optimal for layering clothes and playing around with fashion. I’m all about accessories this season. I have all kinds of hats and scarfs already waiting for me in my closet, and I’m looking forward to receiving a fresh pair of over the knee boots, which I ordered from Zalando last week. 

I have also noticed that Tiger of Sweden has a pretty strong collection this fall. Lot of tailored wool coats, chunky cardigans and feminine dresses. I have always been into Scandinavian minimalism and Tiger of Sweden totally knows how to rock it. 
fall-wear-inspo
BALENCIAGA bag / ACNE boots / TIGER OF SWEDEN scarf / TIGER OF SWEDEN jacket / MAI PIU SENZA boots / SAINT LAURENT bag /  TOPSHOP hat / GIVENCHY bag / TIGER OF SWEDEN jeans / AJ MORGAN sunnies / ESSIE nail polish / TIGER OF SWEDEN coat 

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 comments

 1. Sanna September 3, 2015

  Oi mitä poimintoja! Näyttää hyvin samalta munkin syksyinen look-toive! Ylipolvensaappaat on tilattu Bootzilta, mieluusti kuulisin sulta mihin niitä kannattaa yhdistää ettei tule liian hutsahtava look! Tigerin hattu ja huivi löytyykin jo varastosta. :)

  Reply
 2. Sara - Window On My Wardrobe September 3, 2015

  Great pieces, that Burgundy YSL cross body bag trly stands out for me. It reminds me I really need to find a burgungy bag this fall, it brings such a gorgeous pop o color to fall outfits

  X Sara

  Reply
 3. Naomi September 3, 2015

  The boots you bought are beautiful! I wish I could walk with high heels like that…
  I can’t wait to wear all my hats again! And my scarfs, and my coats!
  I love all the neutral colors like grey, black, beige, even light pink. But I also want to put a little bit more color on my outfits this autumn! Why not trying a baby blue coat, a pink knitted sweater or mustard yellow shoes? I’ll see!

  Have a good evening,
  Love Naomi

  Reply
 4. Sasha September 4, 2015

  WOooow this marble balenciaga is to die for!
  xx
  SASHA

  Reply