My Current Home in Kungsholmen

clarion-amaranten-hotel-stockholm clarion-hotel-amaranten1clarion-hotelhotel-amarantenview-kungsholmen
Viimeinen “hotellikotini” täällä Tukholmassa on Clarion Amaranten Kungsholmenissa. Tämä on näistä hotelleista pienin, ja tätä kohtaan mulla oli ehkä vähiten odotuksia. Hotelli on todella kodikas ja sijainti on ihana. Eniten pidän siitä kuinka rauhallista täällä on! Kahdessa ensimmäisessä hotellissa oli menoa ja meininkiä koko ajan, mutta täällä on todella rauhallista. Kungsholmen on kävelyetäisyyden päässä ydinkeskustasta, ja ehkä juuri siksi täällä on niin kodikasta. Suurimmat turistirysät on kaukana, mutta T-centralen on silti vain yhden pysäkin päässä hotellilta. Jos muuttaisin tänne pysyvästi, niin voisin kuvitella asuvani jossain täällä.

My last “home” in Stockholm is Clarion Amaranten, which located in the heart of Kungsholmen. I really like this hotel! It’s slightly smaller than the other Clarion’s I stayed at, but that’s why I really like it. The hotel is really cozy and peaceful, it feels like I’d be at home. Kungsholmen is a quiet neighbourhood within a walking distance from the city centre, it reminds me of my hoods in Helsinki.

yhteistyössä clarion & visit sweden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 comments

 1. Liisa June 17, 2015

  Todella kauniilta näyttää! :)

  Reply
  • Alexa June 17, 2015

   Ah täällä on ihanaa! :D xx

   Reply
 2. xod June 17, 2015

  Heippa,
  pari päivää sitten olin matkalla ja luin ekaa kertaa blogeja tabletilla :D Luen siis yleensä aina koneella koska haluan nähdä kuvat isoina! No sun ja Lindan blogit oli ainoat, kymmenistä mun lukemista, joita pystyin lukemaan kunnolla! Muilla kuvat oli pieniä ja mainosbanneri vei puolet sivusta… Kiitos siis siitä :)

  Reply
  • Alexa June 17, 2015

   Oikeesti :D Jee, loistavaa! Kiitos palautteesta :) xx

   Reply
   • Muhvi June 17, 2015

    Mun on pitänyt mainita samasta asiasta! Tabletilla(kin) lukiessa tosiaan kaikki Suomen blogimedia kollektiivin blogit näkyy moitteettomasti ja jostain syystä sivut latautuvat paljon nopeammin kuin monet muut blogit. Kiitos siitä ja muutenkin inspiroivasta blogista! :)

    Reply
    • Alexa June 17, 2015

     Ihan loistava juttu, harvoin saa nimittäin teknisistä jutuista hyvää palautetta! Kiitos kiitos kovasti! :) xx

     Reply
 3. ColorOfBerries June 17, 2015

  How do you like living by yourself for a month?
  Dont you miss your boyfried and home? :)

  https://colorofberries.wordpress.com/

  Reply
  • Alexa June 17, 2015

   Hi! Actually I do miss home and my boyfriend :( No wonder, I have been here for almost three weeks already! It has been a wonderful “once in a lifetime” journey though :) xx

   Reply
 4. Karolina June 17, 2015

  Wow! It looks really cool! ;) And amazing Stockholm….:)

  Reply