My Clay Ritual


loreal-elvital3

L’Oréal haastoi minut kokeilemaan ihan uudenlaista hiustenhoitorutiinia Elvital Extraordinary Clay -sarjan parissa. Kosmetiikkahifistelijänä otin tietysti haasteen vastaan, sillä kaikki uutuudet kiinnostaa aina. Tässä uudessa Elvital-sarjassa on käytetty hyväksi savea, jonka puhdistavat ja kosteuttavat ominaisuudet on eduksi myös hiustenhoidossa. Olen aina ollut suuri savikasvonaamioiden fani, joten innolla lähdin kokeilemaan miten se vaikuttaa hiuksiini.

LÓreal Challenged me to try their new Elvital Extraordinary Clay haircare series. As you guys know, I have a soft spot for cosmetics, so of course I accepted the challenge. The Elvital Extraordinary Clay Series is the first hair care series with clay to release to consumer market. I have always loved clay face masks, so I was really curious to try these products.

 

loreal-elvital

1. Ensimmäinen vaihe on Clay-in-Mask savinaamio, joka levitetään hiuksiin ennen sampoopesua. Hieroin naamion hiuspohjaani, annoin vaikuttaa kymmenisen minuuttia ja puuhailin samalla työjuttuja. Ennen pesua harjasin naamion Tangle Teezerin avulla latvoihin ja pesin pois haalealla vedellä. Naamion tarkoitus on puhdistaa hiuspohjaa.

1. First I prepare my sculpt with Clay-in-Mask, which purifies the sculpt and leaves the hair soft and light. I usually leave it for about 10 minutes and meanwhile I’m writing some e-mails and answering your comments and snaps.

loreal-elvital4

2. Naamion jälkeen tehdään normaali sampoopesu. Levitän sampoon normaaliin tapaan päänahkaan ja annan valua kohti latvoja. Pesen pois, lisään hoitoaineen ja annan sen vaikuttaa samalla kun pesen vartaloani. Lopuksi harjaan hiukset läpi ja pesen hoitoaineen pois.

2. After rinsing off the mask I wash my hair normally with the Elvital Extraordinary Clay Shampoo and conditioner.

elvital4

3.  Sarjan mukana tulee myös kuivasampoo, jolla voi tarvittaessa freesata tukkaa myöhemmin. Käytän kuivasampoota yleensä päivittäin, vaikka hiukset olisivatkin puhtaat. Se tuo tarvittavaa volyymia hiuksiin ja ne muotoutuvat paremmin kuivasampoon ansiosta.

3. The series contains Dry-Shampoo as well, which is a perfect product to refresh the hair daily. I always use dry shampoo, even right after washing the hair. I love the texture that it gives.

loreal-elvital2

Mielestäni tuotteiden hinta-laatusuhde on huikean hyvä. Sampoo – ja hoitoainepullot ovat todella riittoisat ja tuote lunastaa lupauksensa, eli pitää hiukset puhtaana vähintään 72 tuntia. Tykkäsin myös kuivasampoosta, mutta mielestäni pullo on aivan liian pieni! Se on tietysti hyvä koko vaikkapa käsilaukkuun, mutta arkikäyttöön kaipaisin suurempaa pulloa.

I really like the products, they lived up to the expectations. My hair remained fresh over 72 hours after washing, which is like a record for me. I also liked the dry-shampoo, but the bottle is way too small for me. I am a heavy dry-shampoo user, so I always go for big bottles. It’s handy to travel with though! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

18 comments

 1. Erica September 7, 2016

  Oho, en tiennytkään että savi voisi toimia myös hiustenhoidossa! Kasvoilla sitä tulee kyllä käytettyä useita kertoja viikossa :)

  Reply
  • Alexa September 7, 2016

   No älä vaan! Mä olen myöskin käyttänyt savinaamiota monet vuodet kasvoille, joten oli mahtavaa päästä testaamaan sitä myös hiuksille – toimii! :) xx

   Reply
 2. Marianne September 7, 2016

  Vau miten upeita kuvia!
  Savinaamio kuullostaa aivan ihanalta :)
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
  • Alexa September 7, 2016

   Kiitos kovasti! Oon itsekin tosi tyytyväinen näihin, kun haluttiin tehdä jotain vähän erilaista :D Voin paljastaa että kyseessä oli ihan super kylmä päivä ja tuolla rannalla ei ollut ketään! Oli vähän pokassa pitelemistä kun aallot iskivät niin kovaa että tukkakin kastui ihan itsestään :D xx

   Reply
 3. Jenni September 7, 2016

  Tosi ihanat kuvat! Itseä on tämä savi-sarja myös kiinnostellut kovasti, en tiennytkään että nämä on Suomeen jo tulleet. xx

  http://www.shakespeareandsparkle.com/

  Reply
  • Alexa September 7, 2016

   Kiitos paljon Jenni! Nyt on tosiaan saatavilla ja tykkäsin tästä sarjasta paljon. Yllätyin siitä kuinka edullisia noi tuotteet on jo pullotkin tosi isoja, että saa kyllä rahalleen vastinetta :) xx

   Reply
 4. Annn September 7, 2016

  Oi, upeita kuvia :-)

  Reply
  • Alexa September 7, 2016

   Kiitos! Mä tykkäsin myös hurjasti :) xx

   Reply
 5. Nelli September 7, 2016

  Vau mitkä kuvat! <3 ja tuotteet vaikuttavat mielenkiintoisilta!

  Reply
  • Alexa September 7, 2016

   Kiitos ihana!! :) xx

   Reply
 6. Linda September 7, 2016

  Upeita kuvia kyllä! :)
  Voisitko sanoa, mikä pitää laittaa osoitteeksi Bloggeriin, että pystyy seuraamaan blogiasi? Se on herjannut sitä URL-osoitetta!

  Reply
 7. aakk September 7, 2016

  Haha ensimmäinen asia mikä näistä kuvista tuli mieleen oli että on saletisti ollu ihan sika kylmä :D mutta mitäpä sitä ei blogin eteen tekis;) kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoisilta tuotteilta:)

  Reply
  • Alexa September 7, 2016

   Hahah :D No oli kyllä! xx

   Reply
 8. Jonna September 7, 2016

  Ihania kuvia! Tämän perusteella jäi fiilis, että nuo tuotteet voisi ottaa testiin, kunhan entiset shampoot on käytetty loppuun :)

  Reply
  • Alexa September 8, 2016

   Joo kantsii kyllä kokeilla!! :) xx

   Reply
 9. Emma Hirvonen September 8, 2016

  Wau ihan upeita kuvia, oot kyllä niin kaunis :) Kuvien takana mahtaa olla kova työ veden räiskyessä, mutta lopputulos on sen arvoinen haha!

  http://www.emmahirvonens.blogspot.com

  Reply
  • Alexa September 9, 2016

   Kiitos ihana! No oli kyllä joo vähän hommaa, mutta se kannatti ;) xx

   Reply