MY CASHMERE COLLECTION IS LAUNCHING SOON

kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Vihdoinkin pääsen paljastamaan teille salaisuuden, jota olen vaalinut lähes vuoden! Viime syksynä tavattiin pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Balmuirin kanssa palaverin merkeissä ja tuon palaverin jälkeen hypin riemusta! Pääsisin viimein toteuttamaan unelmieni yhteistyön, nimittäin oman kashmirmalliston. Mallisto tulee myyntiin ensi viikon torstaina 29.8 Balmuirin liikkeisiin, verkkokauppaan ja Stockmann Helsinkiin.

Teillä on myös mahdollisuus osallistua lanseerausiltaan Balmuirin putiikilla keskiviikkona 28.8, ja meikäläinen on tietysti siellä paikalla. Kyseessä on syntymäpäiväni, joten tarjolla on myös skumppaa ja pientä purtavaa. Osallistumiset joko mun Instagramin kautta tai meilitse. ❤️

So excited to finally share the news! I’m launching my own cashmere collection with Balmuir. I have been working with them for ages, so I’m beyond exciting about this. The collection launches next Thursday, August the 29th. It’s will also be available online and they ship worldwide. I’ll share more pictures once the collection is launched!

KYSYMYKSIÄ

Miksi halusin tehdä malliston juuri Balmuirin kanssa? 
Oma kashmir-mallisto on jo vuosia ollut yksi suurista haaveistani, ja yhteistyössä kotimaisen Balmuirin kanssa suunniteltu mallisto on suoranainen unelmien täyttymys. Balmuir oli erittäin luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi, sillä olemme tehneet yhteistyötä jo puolen vuosikymmenen verran. Balmuirin tunnettu laadukkuus sekä ajattomat mallit olivat yhteistön lähtökohta alusta alkaen.

Miten olin osana suunnitteluprosessia?
Balmuir antoi minulle vapaat kädet suunnitteluun. Jo ennen ensimmäistäkään luonnosta minulla oli vahva visio siitä, miltä oma kashmir-mallistoni näyttäisi. Halusin luoda vaatteita, joita vaatekaappini on aina kaivannut: ylellisiä ja vuosia kestäviä vaatteita, jotka ovat sekä ihoa helliviä kotivaatteina, mutta ehdottomasti myös tyylikäs valinta kaupungille tai matkustaessa. Mallistoni pehmeä ja harmoninen värimaailma ammensi inspiraatiota pohjoismaisen minimalistisesta tyylistä, joka on helposti yhdisteltävissä ja näyttää ajankohtaiselta vuodesta toiseen. 

Kuinka monta vaatetta mallistossa on?
Mallistossa on kaksi erilaista yläosaa ja housut. Mallistoa on saatavilla kolmessa eri sävyssä, ivory, sand ja grey melange.

Missä tuotteet valmistetaan?
Mallisto valmistetaan laadultaan parhaasta sisä-mongolialaisesta kashmirvillasta. Kashmirvuohet keritään keväisin kerran vuodessa. Yhdestä vuohesta saadaan kerralla noin 100g laadukasta kashmirvillaa, keskimäärin neuletuotteeseen kuuluu näin ollen 2–4 vuohesta saatava villa. Keritseminen on nykyään koneellista, mutta laadukkaan kashmirvillan erottelu tehdään täysin käsityönä. Keritseminen ei vahingoita vuohta. Tuotteet valmistetaan myös Sisä-Mongoliassa, Kiinassa, sillä on järkevintä valmistaa tuote siellä missä materiaalin alkuperä on. Sisä-Mongoliassa on suurin tieto-taito kashmirin käsittelyyn, eikä materiaalia tarvitse erikseen lennättää toiseen maahan valmistusta varten.

Kuinka paljon malliston vaatteet tulevat maksamaan?
Malliston vaatteet on samassa hintaluokassa Balmuirin muiden kashmirvaatteiden kanssa, eli 259€-299€.

Miksi tuotteet on arvokkaita, mikä tekee kashmirista laadukasta? 
Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Kashmirkuidun hienoutta mitataan microneissa. Balmuirin tuotteissa käytetty kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5–16 micronia, ja 34–36 millimetriä pitkää. Laadukas kashmirtuote nukkaa vähemmän, ja on kestävä valinta. Säännöllisellä huollolla varmistat, että kashmirvaatteesta on iloa vuosiksi eteenpäin.

Videolta näette tuotteita paremmin ja tulen myös laittamaan tänään InstaStoriesiin lisää materiaalia mallistoon liittyen. Palataan vielä kuvien kera lanseerauspäivänä! Olen niin innoissani tästä! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

16 comments

 1. Pinja August 21, 2019

  Ihan huikeeta, hurjasti onnea!! ♥︎

  Reply
  • Alexa August 21, 2019

   Voi kiitos Pinja! ❤️ xx

   Reply
 2. Muuttuva kotini Päivi S August 21, 2019

  Vauh, onnea kovasti <3

  Ihanalta näytti mallisto ja rennon otteella tehty video,siitä peukut :)
  Tuo olis kyllä ihana vetää päälle, kun täällä pohjoisessa vielä talvella pakkas mittari näyttää -30 astetta ja sisällä aina melkein kesät talvet villasukat jalassa.

  Onnea hienosta yhteistyökumppanista sekä onnea uusille luvuille <3

  Reply
  • Alexa August 21, 2019

   Voi kiitos kovasti ihana Päivi! ❤️ xx

   Reply
 3. Kati August 21, 2019

  Mahtava juttu. Itseä harmittaa, että näin “peruspalkkaisena” ei ole varaa ostaa näin arvokkaita tuotteita :( Ja kaikki kolme vaatekappaletta ovat kuitenkin aivan yhtä ihania!

  Reply
  • Alexa August 21, 2019

   Voi kiitos! ❤️ Ymmärrän harmituksesi, sillä tuotteet on toki arvokkaita. Kiitos silti kehuistasi! ❤️ xx

   Reply
 4. Laura August 21, 2019

  Kun vaatteet valmistetaan Mongoliassa, miten pidätte huolen, että työntekijät ovat aikuisia, olot inhimilliset tehtaalla ja palkka kohtuullinen?

  Reply
  • Alexa August 21, 2019

   Moikka Laura! ❤️ Kiitos kysymyksistäsi, tärkeitä asioita ja vastuullisuus on myös itselleni todella tärkeää. Halusin varmistua vastuullisuudesta käymällä koko tuotantoprosessin ja siihen liittyvät vaiheet Balmuirin tuotekehitys- ja ostotiimin kanssa tarkkaan läpi ennen yhteistyömalliston valmistusta. Balmuirin Alexa-malliston toimittaja vastaa koko tuotantoketjusta raakamateriaalin keräämisestä, langan valmistusprosessista sekä vaatteet vastuullisesta valmistuksesta. Valmistajalla on myös Wrap-vastuullisuus auditioinnin luokitus jossa seurataan mm. työntekijöiden oikeuksia ja työlainsäädännön toteutumista.
   Balmuirin tuotekehitys vierailee myös säännöllisesti tehtaalla (viimeksi muutama kuukausi sitten) sekä käy läpi tuotantoon ja vastuullisuuteen liittyviä prosesseja. Sisä-Mongoliassa, Kiinassa, tuotetaan 50-60% koko maailman kashmir laadusta – prosessit ja laatu ovat tarkkaan säädeltyjä ja valvonnan alasia. Lisäksi paikallisilta löytyy maailman paras tietotaito kashmirin laadun kehityksestä ja prosesseista. Toivottavasti nämä vastasivat kysymyksiisi! ❤️ xx

   Reply
 5. Kristiina August 21, 2019

  Voi sinä ihana! You did it again! Aina vaan mitä huikeempia juttua. minäkin taidan ainakin housut ostaa. Vilukissalle mitä parhain materiaali. Huikea juttu, onnea!

  Reply
  • Alexa August 23, 2019

   Voi kiitos kovasti! 😍🙏 xx

   Reply
 6. Monica Lindberg August 21, 2019

  Onnea Alexa, olet ihmeellinen nuori nainen ♥️ Taiteellinen ja luomisvoimainen 🌹🌹

  Reply
  • Alexa August 23, 2019

   Kiitos Monica! 😍🙏 xx

   Reply
 7. Mona August 21, 2019

  Ajattoman ja kestävän oloinen mallisto :) Varmasti myös ihana päällä. Onnea tästä! Ja ihana kuva sinusta tuo eka kuva.

  Reply
  • Alexa August 23, 2019

   Kiitos kovasti Mona! ❤️ xx

   Reply
 8. Suz August 24, 2019

  Ovatko tuotteiden cashmere mulesing vapaata? :)

  Reply
  • Alexa August 26, 2019

   Balmuirin kaikki kashmir-tuotteet on mulesing vapaata. 🙏

   Reply