MY CASHMERE COLLECTION IS LAUNCHING SOON

august 21, 2019, Uncategorized

kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Vihdoinkin pääsen paljastamaan teille salaisuuden, jota olen vaalinut lähes vuoden! Viime syksynä tavattiin pitkäaikaisen yhteistyökumppanini Balmuirin kanssa palaverin merkeissä ja tuon palaverin jälkeen hypin riemusta! Pääsisin viimein toteuttamaan unelmieni yhteistyön, nimittäin oman kashmirmalliston. Mallisto tulee myyntiin ensi viikon torstaina 29.8 Balmuirin liikkeisiin, verkkokauppaan ja Stockmann Helsinkiin.

Teillä on myös mahdollisuus osallistua lanseerausiltaan Balmuirin putiikilla keskiviikkona 28.8, ja meikäläinen on tietysti siellä paikalla. Kyseessä on syntymäpäiväni, joten tarjolla on myös skumppaa ja pientä purtavaa. Osallistumiset joko mun Instagramin kautta tai meilitse. ❤️

So excited to finally share the news! I’m launching my own cashmere collection with Balmuir. I have been working with them for ages, so I’m beyond exciting about this. The collection launches next Thursday, August the 29th. It’s will also be available online and they ship worldwide. I’ll share more pictures once the collection is launched!

KYSYMYKSIÄ

Miksi halusin tehdä malliston juuri Balmuirin kanssa? 
Oma kashmir-mallisto on jo vuosia ollut yksi suurista haaveistani, ja yhteistyössä kotimaisen Balmuirin kanssa suunniteltu mallisto on suoranainen unelmien täyttymys. Balmuir oli erittäin luonnollinen valinta yhteistyökumppaniksi, sillä olemme tehneet yhteistyötä jo puolen vuosikymmenen verran. Balmuirin tunnettu laadukkuus sekä ajattomat mallit olivat yhteistön lähtökohta alusta alkaen.

Miten olin osana suunnitteluprosessia?
Balmuir antoi minulle vapaat kädet suunnitteluun. Jo ennen ensimmäistäkään luonnosta minulla oli vahva visio siitä, miltä oma kashmir-mallistoni näyttäisi. Halusin luoda vaatteita, joita vaatekaappini on aina kaivannut: ylellisiä ja vuosia kestäviä vaatteita, jotka ovat sekä ihoa helliviä kotivaatteina, mutta ehdottomasti myös tyylikäs valinta kaupungille tai matkustaessa. Mallistoni pehmeä ja harmoninen värimaailma ammensi inspiraatiota pohjoismaisen minimalistisesta tyylistä, joka on helposti yhdisteltävissä ja näyttää ajankohtaiselta vuodesta toiseen. 

Kuinka monta vaatetta mallistossa on?
Mallistossa on kaksi erilaista yläosaa ja housut. Mallistoa on saatavilla kolmessa eri sävyssä, ivory, sand ja grey melange.

Missä tuotteet valmistetaan?
Mallisto valmistetaan laadultaan parhaasta sisä-mongolialaisesta kashmirvillasta. Kashmirvuohet keritään keväisin kerran vuodessa. Yhdestä vuohesta saadaan kerralla noin 100g laadukasta kashmirvillaa, keskimäärin neuletuotteeseen kuuluu näin ollen 2–4 vuohesta saatava villa. Keritseminen on nykyään koneellista, mutta laadukkaan kashmirvillan erottelu tehdään täysin käsityönä. Keritseminen ei vahingoita vuohta. Tuotteet valmistetaan myös Sisä-Mongoliassa, Kiinassa, sillä on järkevintä valmistaa tuote siellä missä materiaalin alkuperä on. Sisä-Mongoliassa on suurin tieto-taito kashmirin käsittelyyn, eikä materiaalia tarvitse erikseen lennättää toiseen maahan valmistusta varten.

Kuinka paljon malliston vaatteet tulevat maksamaan?
Malliston vaatteet on samassa hintaluokassa Balmuirin muiden kashmirvaatteiden kanssa, eli 259€-299€.

Miksi tuotteet on arvokkaita, mikä tekee kashmirista laadukasta? 
Mitä hienompaa ja pidempää kashmirkuitu on, sitä laadukkaampaa se on. Kashmirkuidun hienoutta mitataan microneissa. Balmuirin tuotteissa käytetty kashmirkuitu on erittäin hienoa, 15,5–16 micronia, ja 34–36 millimetriä pitkää. Laadukas kashmirtuote nukkaa vähemmän, ja on kestävä valinta. Säännöllisellä huollolla varmistat, että kashmirvaatteesta on iloa vuosiksi eteenpäin.

Videolta näette tuotteita paremmin ja tulen myös laittamaan tänään InstaStoriesiin lisää materiaalia mallistoon liittyen. Palataan vielä kuvien kera lanseerauspäivänä! Olen niin innoissani tästä! ❤️

Photos by Heikki Salonen

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *