MY BABY BUMP WEEK 17-32

week 17 & week 24

week 28 & week 32

Sieltä se masu on vaan tullut! Olin alkuun vähän epävarma siitä, että haluanko ottaa tällaisia nakkekuvia, mutta onneksi olen ottanut! Mitä pidemmälle raskaus on edennyt, niin sitä vähemmän alastomalta alusvaatteissa heiluminen on jostain syystä tuntunut. Näistä jää toki myös ihan super ihana muisto. On myönnettävä että alkuun muuttuva keho vähän jännitti, mutta kuten näistä kuvistakin ehkä näkeekin, niin mahan kasvaessa jännitys on muuttunut innostukseksi. Niin huikeaa että tuolla vaan hengailee tyyppi, johon päästään ihan pian tutustumaan. ?

Postailen tällä viikolla vielä enemmän kuulumisia ja raskausviikko-updatea, kun selätin viimein viikon kestäneet tekniset ongelmat täällä blogin puolella. Mutta täällä tosiaan ollaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 comments

 1. kaisapii September 9, 2020

  Tosi kauniita kuvia. Ja ihana muisto sitten myöhemminkin.

  Reply
  • Alexa September 9, 2020

   Voi kiitos ? Nimenomaan! ❤️ xx

   Reply
 2. Anna September 10, 2020

  Upeita kuvia! Aloitin kuuntelemaan teidän uusinta podijaksoa ja oli tosi ikävää kuulla, että ootte saanut paljon negatiivista palautetta poikkeusajan aikana. Haluan vaan tällä kommentilla muistuttaa, että meitä on varmasti lukuisia aktiivisia kuuntelijoita, jotka harvoin kuitenkaan jättää kommenttia. Pitäis ehkä enemmänkin itse jättää positiivista kommenttia, koska siihen ois usein aihetta! :) Sekava kommentti, mutta pääpointti se, että teidän podia on ollut ihana kuunnella ja toivottavasti jaksatte negatiivisista palautteista huolimatta edelleen jatkaa teidän uniikilla ja avoimella linjalla!

  Reply
  • Alexa September 10, 2020

   Hei miten ihana kommentti, kiitos! ?❤️ Ja noinhan se todellakin on, että hiljaisia sisällöstä tykkääviä on varmasti kuitenkin suurin osa! Pitäisi aina pitää se mielessä että kun kuulijoita on kymmeniä tuhansia, niin vaikkapa sata hateria on lopulta todella pieni prosentti. Se vaan välillä unohtuu, kun lukee ilkeitä kommentteja toisensa jälkeen ? Mutta hei ihanaa että jaksoit laittaa viestiä, tämän luettua aamu lähtee takuulla hyvin käyntiin ? xx

   Reply
 3. miki September 11, 2020

  I adore your bump, congratulations!
  Miki x

  http://www.littletasteofbeauty.com

  Reply
  • Alexa September 12, 2020

   Aww so sweet thank you! ?? xx

   Reply