Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUUTTOPÄIVÄ

july 2, 2018, Personal

Eilen oli jälleen aikaa muuttaa! Meidän rakennusprojekti venyy ja venyy, joten alettiin kaipaamaan hiukan enemmän neliöitä ympärillemme. Alettiin häiden jälkeen tutkailemaan ujosti vuokratarjontaa ja kun tämä kämppä löydettiin, niin päätettiin että se on muuttamisen väärti. Edellisessä kämpässä oli aika vähän luonnonvaloa ja säilytystilaa ja kun vielä reilu vuosi pitäisi asua muualla, niin koettiin fiksummaksi muuttaa. Vaikka muutettiin vaan viereiseen kaupunginosaan, niin täytyy sanoa että Korkeavuorenkatua tulen ikävöimään! Se oli sijaintina niin ihana. Sinne tullaan varmasti palaamaan joskus tulevaisuudessa.

Yesterday we moved again! Our apartment project takes ages, so we decided to move into a bigger temporary apartment. I’m so happy we actually did that, because now we have room for our stuff and it feels more like a home. I’ll do a home tour later! 

Täytyy sanoa että muuttohommat ei kuulu kyllä mun suosikkiaktiviteetteihin, mutta onneksi tämä ruljanssi on viimein takana! Eihän siinä mennyt kun reilu 12 tuntia. Onneksi Joksun pikkuveli, joka on Grabbarna Flyttillä duunissa, tuli muutaman kaverinsa kanssa jeesaamaan meitä. Olin viime muuton jälkeen niin vakuuttunut kundien ammattitaidosta ja hyvästä asenteesta että olen käyttänyt heidän palvelujaan myös Zarron kuljetuksien tiimoilta – ja homma toimii. Tyypit kantoivat nytkin tänne kahdeksanteen kerrokseen vaikka ja mitä, eikä hymy hyytynyt kertaakaan – arvostan! *muuttoapu on saatu ystävällisenä vastapalveluksena tuttujen poikien yritykseltä

I need to admit that I’m not a fan of moving, even though it’s the best way to organise your entire home and feel like a konmari queen for a couple of days. I’m happy my husband’s brother is working at a moving company and they helped us out yesterday – I’m so grateful for that! Otherwise we would still be moving for sure. 

No sitten kävi tämmönen homma! Näin kun mielettömän iso peili oli kaatumaisillaan (sellanen slow motion-hetki elämässäni) ja menin tietysti vaistonvaraisesti sitä vastaan. Myöhästyin sekuntilla ja peili sitten rysähti jalkapöydän päälle ja meni silti rikki. Se oli sitten samantien sairaalareissun paikka, mutta onneksi jalkapöytä tai varvas ei murtunut. Kynsi vaan poistettiin (hyi olkoon) ja varvas on edelleen musta, turvonnut ja kipeä. So long Hermésin sandaalit, ei muuten mene tällä hetkellä mitkään kengät jalkaan! Onneksi mulla on parit asukuvat varastossa, pitää nimittäin alkaa luovaksi kesäasujen suhteen kun varvas on paketissa seuraavat kuusi viikkoa. Mutta kuten sanottu, onneksi ei käynyt pahemmin! Pakko myös kiittää tapaturma-aseman huikeaa lääkäriä, jos hän sattuu lukemaan tämän. Tyypillä oli niin timanttiset läpät, että kaikesta kivusta huolimatta jaksoin nauraa.

And then this thing happened! A mirror fell over my foot and broke down. It looked pretty brutal, but fortunately it’s nothing too serious. I won’t be wearing my beloved sandals in awhile, but that’s ok! 

Loppupäivän meikä oli jalka koholla ja purkasin laatikoita minkä kerkesin. Onneksi oli tosiaan kundit jeesaamassa, muuten varmaan Joksu muuttaisi meitä vieläkin.

I wasn’t able to help that much after the hospital stint, but happily we had the guys helping us!

Mä niin tykkään tästä kämpästä,  eikä ole tosiaan hullummat näkymät partsilta. Kuvaan teille jonkun pienen esittelyn videolle tällä viikolla, vaikka puolet huonekaluista vielä puuttuu.

The view is pretty nice! I’ll show you guys more when we have our furniture here. 

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *