MUUTAMA TURREVINKKI NYCIIN

Brooklyn Bridge on ehdottomasti yksi kauneimpia paikkoja jossa olen käynyt. Silta itsessään on upea ja sieltä avautuva näkymä Manhattanille (etenkin auringonnousun aikaan) on henkeäsalpaava. Tämä oli jo kolmas visiitti kyseiselle sillalle ja vieläkin huokailimme sen kauneutta. Eli suosittelen lämpimästi laittamaan Brooklyn Bridgen bucket listille, jos suuntana on New York. Tosin pakko kertoa että herättiin viiden aikaan aamulla, jotta kerettäisiin sillalle rauhaisaan aikaan – ja arvatkaa oliko siellä pyöräilykisat kera viidentuhannen pyöräilijän? Saatiin unohtaa se rauhallinen aamu kun joka kolmas pyöräilijä keksi huudella meidän perään ja parit kuvaajat vielä innostu räpsimään meistä kuvia. Hauska aamunavaus joka tapauksessa!

Toinen turrekohde johon suuntasimme viimeisenä iltana oli Top of The Rock, johon erehdyimme puolestaan menemään auringonlaskun aikaan – rookie mistake! Voitte vaan kuvitella kuinka moni muukin on tullut ihailemaan maisemia juuri tuohon maagiseen kellonaikaan. Ihmisiä oli niin paljon että hyvä kun hiukan maisemaa nähtiin, eli ensi kerralla mennään ehdottomasti aikaisemmin. Sinne kannattaa muuten ostaa liput netistä ennakkoon, niin pääsee sujuvasti ylös ilman turhaa jonottelua. Ostettiin vasta juuri ennen hotellilta lähtöä ja lipun sai kätevästi sähköpostiin. Semmosia turrevinkkejä tällä kertaa! Kirjottelin viime vuonna myös 16 Havaintoa New Yorkista -postauksen, joka kannattaa lukea jos on matkaamassa sinnepäin. Myös ruokapaikoista löytyy oma postaus täältä ja teen mahdollisesti vielä päivitetyn version pian.

Brooklyn Bridge is definitely one of the most beautiful places in the world. I have been there at least three times and still every time I go there, I find it mesmerising. We are always trying to go there as early as possible, to tackle the busy hours of the day. This time we woke up around 5 A.M and headed to the bridge and guess what – there was triathlon competition going on! So us plus five thousand guys, definitely not ideal conditions to take photos, but we still managed to get a couple of nice shots. 

I love to do some touristy things in NYC (still dreaming about a good old SATC tour!), so we also went to Top of The Rock. We went there before the sunset and it was a rookie mistake! Apparently every single tourist in NYC wanted to see the sunset from there, so all we saw was just a glimpse. But I still highly recommend you to check it out, but rather in the morning. I have also done 16 Facts about NYC post earlier, so check it if you are interested to hear more. 

Ray-Ban Sunnies
Topshop T-Shirt (similar here and here)
Nelly Skirt (similar here!)
Gucci Bag
Aquazzura Shoes

postaus sisältää mainoslinkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 comments

 1. Satu September 23, 2017

  Aivan ihanan näköinen paikka ja tunnelma.

  Reply
  • Alexa September 23, 2017

   Kiitos kovasti! ? xx

   Reply
 2. Marianne September 23, 2017

  Mielettömän upeita kuvia :)
  Ja hyviä NYC vinkkejä <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 3. Jaana September 23, 2017

  Ens kerralla kannattaa varaa pöytä Rockefeller Centerin SuxtyFivesta, jossa on ihan samat maisemat kuin Top of the rockissa. Rafla on siis nimensä mukaisesti Rockefellerin 65. kerroksessa ja upeiden maisemien lisäksi pääsee nauttimaan herkullisista drinksuista ja ruiasta ilman turistiryysistä. Me ei saatu vuosi sitten varattua pöyt (eli kannattaa olla useampi kuukausi etukäteen liikenteessä!), mutta mentiin paikalle viiden aikaan kun paikka aukesi ja saatiin pöytä jonottamatta. ?

  Reply
  • Alexa September 23, 2017

   Super, kiitos vinkistä! Sinne siis ?? xx

   Reply
 4. Paula September 23, 2017

  Suosittelen kokeilemaan Top of the Rockin näköalatasanteen sijaan pari kerrosta alempana olevaa Bar SixtyFive at Rainbowroomia. Sisäänpääsy ei maksa mitään, mutta pitää olla siististi pukeutunut. Baarin puolelta voi ostaa drinkin ja mennä ulos ihastelemaan näköaloja kolmella sivulla olevalla näköalatasanteella. Drinkit oli noin 20€/kpl, joten tuo tulee huomattavasti halvemmaksi kuin perinteinen näköalatasanne :)

  Reply
  • Alexa September 23, 2017

   Hei jee, kiitos tosi paljon vinkistä! Sinne siis ehdottomasti ?? xx

   Reply
 5. Maria September 25, 2017

  Huikeita kuvia!!

  Maria x

  The Chic Pursuit

  Reply
 6. Elisa September 25, 2017

  Aika hauskaa, että moni suosittelee menemään Top of the Rockiin auringonlaskun aikaan. Me käytiin Nykissä toisen kerran viime marraskuussa ja mentiin auringonlaskuksi Top of the Rocksiin ja petyttiin kyllä melkoisesti :D Henkeäsalpaava hetki oli oikeastaan vasta auringonlaskun jälkeen kun rakennusten valot syttyivät ja pimeys laskeutui. Mutta tämä on kai näitä klassisia mielipideasioita, joista ei kannata kiistellä :)

  Reply
  • Alexa September 25, 2017

   Haha jep! Mä en suosittele nimenomaan menemään silloin, kun rysä on niin kauhea että eihän siellä nää mitään ? Ehkä aamulla olisi rauhallisempaa! xx

   Reply