Motivation Boost

Loma ja sairastelu verottivat treenaamiselta viikon, mutta reissussa tuli kyllä käveltyä sen verran etten osannut salille kaivatakkaan. Lomalla tuli syötyä fifty/fifty terveellistä ja vähemmän terveellistä, ja kyllä se arkeen palaaminen vaatii vaan aina pientä ponnistelua. Kun lomafiilikseen pääsee, niin se jää yllättävän helposti päälle. Kuulostaako tutulta?

Viime viikolla pääsin neljästi salille, ja tahmean alun jälkeen alkoivat ennätykset paukkumaan. Eli alan taas pikku hiljaa pääsemään vauhtiin! Tänään on ensimmäinen PT loman jälkeen, jota odotan kauhun sekaisin tuntein. Ei se kunto nyt miksikään mene näin pienessä ajassa tietenkään, mutta on se PT-treeni aina astetta omaa treenia kovempi – niin kun pitääkin. 

Lisämotivaatiota tuo tietenkin NYC:istä ostetut treenivaatteet! Meinasin seota Niketownissa, mutta päädyin onneksi pariin otteeseen karsimaan ostoskorista turhia. Eli mukaan lähti vain ostoslistalla olevat tuotteet, ja hyvä niin. Löysin muuten Spotifysta shuffle -napin uudestaan, ja aloin fiilistelemään menneiden vuosien treenibiisejä – laitan vinkit postauksen loppuun! 

As you know I was sick for a week, and a week without exercising feels like forever to me! Last week I could finally hit the gym and after a slow start I finally got into the gym flow. I also have a PT session today, yey! I haven’t exercised with her in three weeks, so I’m scared and excited at the same time. 

I’ve been listening to my workout playlist on shuffle lately and I found some good ol’ work out songs. The playlist will be at the bottom of the post, enjoy! :) 
 

Sports bra from Victoria’s Secret VSX

Nike Free 5.0 TR Fit 4

Quark, berries and coconut flakes – yummy!

Playlist

Dj Antoine – Ma Chérie

Sean Paul – Touch the Sky

Nause – Made Of

Jennifer Lopez & Pitbull – Live it Up

JAY Z & Kanye West – Niggas in Paris 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. sofia April 16, 2014

  aivan ihanat urheilurintsikat!! saataispa joskus vs suomeenki vai mitä!!:D

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 16, 2014

   Haha no älä muuta sano! :D xx

   Reply
 2. Marjo L April 16, 2014

  Mielettömän nättejä treenivaatteita!! <3 Vau!

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 16, 2014

   Kyllä se motivaatio vaan iskee jo noita katsellessa! :) xx

   Reply
 3. terhi April 16, 2014

  ihania treenivaatteita! : )

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 16, 2014

   No eikö vaan! :D NYC on kyllä treenvaatteiden mekka! xx

   Reply
 4. Iina April 16, 2014

  Ihania urheiluvaatteita oot löytänyt! Etityisesti toi hempeän persikka treenitoppi.

  Noista Niken urheilurintsikoista muutama kysymys: onko ne oikeesti tukevat päällä esim juostessa tai kun esim pomppii? Oon ollu vähän skeptinen useempien urjeilurintsikoiden suhteen ja luottanut Shock Absorberin nimeen tässä asiassa. Lisäksi olen kokeillut vastaavanlaista mallia ja itselläni oli tosi vaikea saada tollaisia pois päältä kun vaan tuolla alhaalla tuo “kiristys remmi”. Mut olisi kiva kuulla ootko tykänny ja millasessa treenissä käytät noita!:)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 16, 2014

   Aaa siis noi on VS:n urheilurintsikat! Oon tykännyt niistä tosi paljon. Ostin ensimmäiset Dubaista, ja ihastuin niihin niin paljon että oli ostettava muutamat lisää NYC:istä. Ne on oikeesti todella tukevat, ja hakkaa mennen tullen monen muut. Oon kuullut paljon hyvää noista Shock Absorberin urheiluliiveistä, täytyy ehdottomasti kokeilla niitäkin! xx

   Reply
 5. sasha April 16, 2014

  Geat post, love the sons from your playlist!
  http://www.whatsashawears.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 16, 2014

   Awesome!! :) xx

   Reply
 6. Ronja April 16, 2014

  Kuulostaa liiankin tutulta toi lomamielentilaan jämähtäminen… :D Onneks uudet treenivaatteet piristää aina! Tosi kivan näköisiä löytöjä oot tehnyt. Tsemppiä treeneihin :)

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 16, 2014

   Nimenomaan! Kiitos :) Oli huikee PT-treeni taas kerran, kyl se taas tästä lähtee :D xx

   Reply
 7. Emmi April 16, 2014

  Thanks for some new playlist inspiration :) http://finestprocrastination.blogspot.co.uk/

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 16, 2014

   I’m glad you like it! :) xx

   Reply
 8. katyas April 16, 2014

  Aivan sairaan ihania treenikamppeita! Mun tekis kans mieli ostaa uusia, mutta ku mistään ei meinaa löytyä mieleisiä. Ehkä se on laitettava tilaus tonne VS:n suuntaan :p ja noi PT:n kanssa tehdyt treenit on aina kyllä rankempia, nimim. just tapasin omani ja huomenna en varmaan kävele :D

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 16, 2014

   No eikö vaan! Vitsit nyt kyllä inspaa, jo pelkästään noiden treenikamojen näkeminen! Haha hyvä syy lähteä jenkkeihin eiks vaan! Ja tsemppiä treenistä toipumiseen, treeni mennyt siis perille ;) xx

   Reply
 9. pupu April 16, 2014

  Jos on oikeasti kookkaat rinnat (mitä Alexalle ei todellakaan ole), en ostaisi Niken rintsikoita. Ne löystyy tosi paljon käytössä, eikä edes aluksi tue tarpeeksi juoksulenkeillä. Shock Absorberit on paljon paremmat.

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 16, 2014

   Mutta nää ei ole Niken ;) Uskon että asiaan tulee varmasti kiinnittämään erityishuomiota jos rinnat on isommat, mulla tosin ei sitä “ongelmaa” ole :D xx

   Reply
 10. Gabriela April 18, 2014

  Woooow! So beautiful pictures and sport clothes♥

  http://anetagabriela.blogspot.com

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 18, 2014

   Thanks Gabriela:)! xx

   Reply
 11. aanaV April 18, 2014

  ihanat niket! paljonko oli hintaa? oon katellu samaa mallia ja lähdössä kesällä jenkkeihin, kantsiiko jättää ostokset sinne?

  Reply
  • Alexa Aavarinne April 18, 2014

   Oli siellä kyl vähän halvempaa Nikella :) Tais olla 90-100 dollaria! xx

   Reply