Morning Vibes

morning-routines-blogmorning-bathclarion-buffet-breakfast clarion-buffet2morning-vibes
Täytyy sanoa että lomassa parasta on kyllä ollut kiireettömät aamut. Nyt reilun viikon jälkeen olen kyllä irtautunut todella hyvin arjesta, ja tuntuu älyttömältä että olen täällä vielä melkein kolme viikkoa. En ole koskaan pitänyt niin pitkää lomaa, saatika ollut kotoa pois kahta viikkoa pidempään. Poikaystävän kanssa ollaan soiteltu aina iltaisin ja vanhempien kanssa aina silloin tällöin, mutta eilen puhelimeni sanoi itsensä irti. Se lipsahti kädestäni lattialle ja vaikka isku ei ollut erityisen kova niin koko homma pimeni totaalisesti. Tällaisen vahingon jälkeen sitä vasta huomaakin kuinka riippuvaiseksi on tullut tuosta kapistuksesta. Onneksi Skypettää voi tietokoneellakin ja kaiken maailman messengerit on keksitty, eli kyllä sitä pärjää ilmankin. En ole täysin varma kattaako mun vakuutus tätä vahinkoa, mutta eiköhän se tänään selviä.

Pakko kuitenkin myöntää että eilinen ilta oli jotenkin ikävä. Normaalisti mulla on huonoja päiviä aika harvoin, mutta eilen tuntui että kaikki olisi pielessä. Normaalisti soitan aina äidille ja fiilis kohenee samantien. Nyt tunsin vain itseni todella yksinäiseksi ja se fakta että en voinut edes puhua äitini kanssa tuntui ikävältä. Luulenpahan vaan että kyse on jostain naisten hormonijutuista, sillä onneksi tänään on jo parempi fiilis! :)

I just love this hotel room so much I wish I wouldn’t have to leave! Everything has gone smoothly so far except my phone died for good yesterday. I accidentally dropped it on the floor and it since that it has been completely out of order. Feels so weird to be without my beloved iPhone, now I really realized how addicted I am to my phone, oops.  Fortunately Skype works via laptop as well and FB inbox is really handy, so I’ll manage. I hope my insurance company helps me out with this though. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

22 comments

 1. Milla June 11, 2015

  Ihania kuvia! Ja hassu juttu, mullakin oli eilen jotenkin huono päivä. Onneksi tiedostan nykyisin kuitenkin sen, että ne ovat vain huonoja päiviä, ja seuraava päivä onkin sitten luultavasti jo paljon parempi :)

  Reply
  • Alexa June 11, 2015

   Sitä on selkeesti ollut eilen liikkeellä! Tänään on parempi päivä! :) xx

   Reply
 2. Taija June 11, 2015

  Taitaa olla väistämätöntä että jossain vaiheessa tuntee itsensä yksinäiseksi neljän viikon lomalla yksin… :) Etenkin kun sun arjessa on niin tiiviisti ihmisiä yleensä!

  Mä olen monesti miettinyt lähteä yksin reissuun, mutta aina jättänyt lähtemättä sen takia että kaikki muu varmasti olisi hauskaa yksin mutta just ne illat kun “joutuisin” istumaan yksin ravintoloissa tai hotellilla. (Vaikka kai sitä tutustuisi ihmisiin ja voisi istua siellä ravintoloissa muiden kanssa, mä vaan en ole kovin tutustuvaa tyyppiä.) Mutta ehkä vielä joskus, nyt se ei edes niin houkuttele kun voin reissata poikaystävän kanssa! :)

  Hauskaa lomaa sulle! Nauti!

  Reply
  • Alexa June 11, 2015

   No ihan totta kyllä! Mä oon todella harvoin yksin, kun oon sellanen seuraeläin :D Yksinolossa on puolensa ja puolensa, mutta ehkä ikävintä on se että ne kivoimmat asiat ja hetket mielellään jakaisi jonkun kanssa. Mutta tämä on kyllä toisaalta tosi opettavaakin, osaa arvostaa normaalia arkea ja niitä arjen pieniä iloja (kuten toimivaa puhelinta hahah) eri tavalla. Onneksi tänään aurinko paistaa ja fiilis on paljon parempi! :) xx

   Reply
 3. Natali June 11, 2015

  Lucky woman! You are def. being pampered very well! :)

  http://lartoffashion.com

  Reply
 4. Sofia June 11, 2015

  Voin samaistua tuohon huonoon päivään – poikaystäväni on 3 viikon matkalla, ja toissapäivänä kaikki tuntui olevan pielessä :D Mieletön tilaisuus sinulla, nauti! :) Ja ihania kuvia!:)

  Reply
  • Alexa June 11, 2015

   Haha no siis tätä on ilmeisesti ollut liikkeellä :D Hyvä että voimme antaa vertaistukea toisillemme! ;) Kiitos ja tsemppiä! xx

   Reply
 5. Hau June 11, 2015

  Vai olisikohan se koti-ikävää? :) itsellä hiipinyt mieleen aina jossain vaiheessa reissua, vaikka kuinka sitä tietää että viikot menevät äkkiä eikä kotiin loppujen lopuksi ole kovin pitkä matka, sunkin tapauksessa vain tunti. Mutta ota ihan rauhassa. Seikkailemassahan sä siellä olet ja aamupalabuffettien, hotellilakanoiden ja fiilistelykuvien lisäksi myös tietty haikeus kuuluu asiaan :)

  Reply
  • Alexa June 11, 2015

   Niinpä! Äh oli vaan jotenkin tosi huono päivä, mutta onneksi nyt on jo parempi fiilis. Kotona huono päiväkään ei tunnu niin huonolta kun on joku jonka kanssa jutella, mutta tällaisten jälkeen sitä osaa aina arvostaa vielä paremmin :) xx

   Reply
 6. Sasha June 11, 2015

  I need a morning like this!
  xx
  SASHA

  Reply
  • Alexa June 11, 2015

   Not bad, right?! ;) xx

   Reply
 7. tiuhti June 11, 2015

  Missa kayt kampaajalla? Voit laittaa vaikka sahkopostillakin viestia :)

  Reply
  • Alexa June 11, 2015

   Peili Hiussalissa, se on paras! :) xx

   Reply
 8. Julia June 11, 2015

  Moikka! Olen piakkoin hankkimassa uutta laukkua ja kyselisin vähän apuasi. Tarvitsisin jonkin suht suuren, johon saisin ainakin MacBookin mahtumaan. Mihin omiin laukkuihisi se mahtuu ja osaisitko suositella jotain sopivaa laukkua? Kiitos! :)

  Reply
  • Alexa June 11, 2015

   Mulla menee kaikkiin Célinen laukkuihin (Luggage, Cabas, Trapeze), Pradaan ja Antigonaan :) xx

   Reply
 9. Noora June 11, 2015

  Ihanan näköinen hotellihuone! Kuka on ottanut nuo aamukuvat missä sinä olet? :)

  Reply
  • Alexa June 11, 2015

   Eikö vaan! Siivoja nappas ne tossa ohimennen. Haha no ei! Linda oli aamupalalla mun kanssa, niin se otti :) xx

   Reply
 10. Missu June 11, 2015

  Ymmärrän yksinäisyyden tunteen, itsekin olen töissä kesän Tukholmassa eikä täällä oikein ole muita kuin duunikaverit :/ onkohan täällä paljon suomalaisia? Joku tyttöjen ilta olis kiva :D

  Reply
  • Alexa June 11, 2015

   Aijaa! Kyllä mä luulen että täällä varmasti on! Varmaan jossain FB:ssä on joku ryhmä suomalaisille Tukholmassa tms, luulisin! :) Tsemppiä! xx

   Reply
 11. teresaelina June 11, 2015

  This post was so amazing and food looks so good! :)

  http://teresa-isa.blogspot.fi/2015/06/wednesday.html

  Reply